Pride Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Całkiem fajny, ale co się stało z żabami? bocian wszamał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jakoś straciłem "moc" to i żaby poszły w kąt....Leżą korpusy prawie skończone i czekają aż się za nie "zabiere" Skończę je bankowo bo sam jestem ciekaw co wyjdzie,ale kiedy?? Może za 3 tygodnie,może na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Hej ho!Takie tarlaczki na żwirku skończyłem....średnio 6,5cm,pływające...Mam ich trochę to mogę się pdozielic,kto chce pstrągasa to niech napiszę PW i już... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Hej hooo!Dziś jest 16.07 2014....czekałem na ten dzień koło 20lat.... ....Czekałem na dużego polskiego rzecznego szczupaka..... Ruszając na tą dzisiejsza wyprawę byłem spakowany pod klenie-jazie a w ostatniej chwili coś mnie drgnęło i o ciemku szykowałem grubszą "lole"..Szczupaczka wzięła na małym przelewiku a ja byłem przekonany,że mam do czynienia z ładnym boleniem... Hol nie trwał długo bo plecionka PP i kijek TD do 28gr nie dawał rybie plusów,jedynie brak wolframu sprawiał,że ręce i nogi trzęsły się 2 x mocniej.Namęczyłem się przy podbieraniu bo za kark nie mogłem objąć..... teraz wasze sprawne oczy mogą zobaczyć gdzie w efekcie końcowym znalazła się przynęta..(moja lewa ręka,wasza prawa jak patrzycie na monitor-okolice łokcia,wbita w bluzę która założyłem 5min przed braniem -inaczej bym u chirurga na wyciąganiu kotwic znowu siedział)30min później złowiłem suma (małego ),ale po emocjach ze szczupakiem nie byłem wstanie dalej łowić,pojechałem na bazę (do domu)...Nie jeden z Was to pewnie zna..odcięło mi prąd ,nie mogłem dalej rzucać-jak się spełnia po tylu latach jedno z wędkarskich marzeń to człowiek stoi jak zamurowany...czego każdemu z Was życzę.....Ryb nie mierze i tak zostanie Po holu oczywiście rybka została uwolniona, bo takich pomników się nie niszczy.Pomachała ogonkiem i obiecała ,że jak podrośnie znowu się spotkamy... Sprzętowo:Kijek TD 28grDaiwa Emblem Z3000C (ten młynek nawet nie czuł ,ze rybę ciągnę,podejrzewam,że bym mógł barkę przyciągnąć do siebie Taka moc w tym "białasku" drzemie.Plecionka PP "0,15" Moss GreenAgrafka Spinwala a nie niej przynęta----> mój 7cm pstrążek pozdrowasy Kuba...... Dawno temu Rogalinek.jpg Seria Emblem Z to prawdziwy koń pociągowy , miałem kiedyś Z 3500 dobra maszynka do cięższego łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Odkąd go mam to mój ulubiony kołowrót...No,ale fakt,że to typowa maszyna do orki,na lżejsze łowienie średnio się nadaje by nie powiedzieć wcale... ........................... A idę sobie zrobić kilkanaście kiełbików, troszkę większych,troszkę mniejszych...a cono i może jakieś ciemniejsze strzebelki... Zostało mi ostanie 5 pstrągów do "wydania"..jak co PW Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mam nadzieję że 5cm kiełbik jakiś dla mnie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam nadzieję że 5cm kiełbik jakiś dla mnie będzie A widzisz dobrze,że przypomniałeś Dorabiam właśnie piąteczki o długości 55 :P Będzie okSkoczę teraz kondycyjnie pobiegać i jak wrócę to je dopieszczę . Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No będzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzisiaj nie ja malowałem ,ale mnie malowali :D Coś dla naszej pasji!Na zawsze już ze mną Poz\dro dla Ricccciego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Uff!!! Ale mi ulżyło ...super zrobione! Piękna deklaracja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Super dziara :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) To po lewej (wzorek) to rozmyta ostroga (przelana główka)-widziana z lotu ptaka ...dalej idzie strona "zapływowa" i mamy "warkocz"... nooo ...tak można sobie tłumaczyć ,choć w tym przypadku dla mnie liczy się przekaz muszę dorobić napływ :lol: Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ...i jakiś dobry dołek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Bobo, dzięki za przysłanie wobków na zawody Więcej szczegółów u mnie w temacie:http://jerkbait.pl/topic/11735-zimowa-dłubanina-piotra-pgr/?p=1505372 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Spoko ,spoko Potem poczytam relację jak połowiliście Drapieżnik Warty musi być . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Gdzie mozna poczytac o tych zawodach itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tu Panie --> http://www.pplspin-pleszew.pl/index.d2014.html Lub u Piotrka w temacie "woblerkowym"-jak wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Spoko ,spoko Potem poczytam relację jak połowiliście Drapieżnik Warty musi być .Rybki w tym roku słabiej dopisały, mogło ich być z 5 razy więcej tylko to już od nas nie zależy. Organizacyjnie też fajnie wyszło, ale tak jest co poprawiać i ulepszać w następnych latach. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzisiaj nie ja malowałem ,ale mnie malowali :D Coś dla naszej pasji!Na zawsze już ze mną Poz\dro dla Ricccciego ekstra dzaira szacunek sie należy a woblerki robisz bomba pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kuba wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ach, ten fb... Wszystko wygada Udanego spotkania z rybą życia! i sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ach, ten fb... Wszystko wygada Udanego spotkania z rybą życia! i sto lat!Podziękował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Szczupaka 140 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Spełnienia marzeń,samych pięknych chwil w życiu oraz nad wodą,inwencji twórczej i mega okazów!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 100 Lat Kubus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi