bobesku Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kuba wszystkiego najlepszego Szczupaka 140 Spełnienia marzeń,samych pięknych chwil w życiu oraz nad wodą,inwencji twórczej i mega okazów!!!!!!!!! 100 Lat Kubus Dzięki wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Szczęścia, zdrówka, kondycji i furmanki materiałów na Twoje przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Setki latek i woblerów chociaż tych drugich to znacznie więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 100 Lat Jakubie. Efektow na rybkach i w pracowni, ale co najważnieksze to dużo dużo zdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Szczęścia, zdrówka, kondycji i furmanki materiałów na Twoje przynęty Setki latek i woblerów chociaż tych drugich to znacznie więcej 100 Lat Jakubie. Efektow na rybkach i w pracowni, ale co najważnieksze to dużo dużo zdrówka. Dziękóweczka Edytowane 2 Września 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 No 100 lat zdrówka)))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Jazik na zawodach się skusił na moją uklejkę 4-5cm..Taki fajny koło 5 dyszek..potem jeszcze dołowiłem pajka 65.nie mamy dziś na forum dnia by się cieszyć z czegokolwiek ,więc przemilczę... Edytowane 7 Września 2014 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Kilka pstrągów w innym kolorku....foty kiepskie no,ale nie chce mi się kombinowac..Muszę im wkleic sterowniki na stałe i już Edytowane 17 Września 2014 przez bobesku 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Teraz to przesadziłeś z tą wielkością fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No coś mi nie wyszło z tą wielkością zdjęć bo mi "zmiejszacz" nie chodził .Wrzuciłem przez "ifotos"..lepiej na fotkę nie klikać A jak normalnie utnę fotkę jakiś programem to zaraz mi jakość zdjęcia spada drastycznie i bądź tu mądry...Dlatego tylko robiłem w zmniejszaczu a on dziś nie "łaził"... Następny raz się będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 pstrągi prześliczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 pstrągi prześliczne dokładnie,siakieś takie inne........... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zimą się podciągnę w malowaniu ,teraz nie trenowałem,nie inwestowałem itd...poprawię wygląd na bank Tymczasem takie sobie "uniwersałki " wystrugałem...miary przy nich nie było ,ale koło 5cm ..takiego 4,5 jak i 5,5 znajdziemy.. Można łowic od okonia,po klenio-jazie ,pajki,bolki i wszystko co w rzece pływa i żre 5cm rybki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Właśnie wklejam stery i czegoś mi brakuje....Zapomniałem w pstrągach i tych wobkach " 5cm" płetw zrobić..Wiadomo,płetwy to bajer dla wędkarza ,ale ja lubię i mają być...NIGDY bym nie pomyślał ,że zapomnę o tym....<śmieje się sam z siebie>Tak to jest jak się mało ostatnio wobków robiło to człowiek zapomina . No dobra od gadania nie ma grania ,idę pieścić kolejne pstrągi... Edytowane 22 Września 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Świetna robota , bardzo fajnie wyglądają te czerwone akcenty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 A o kiełbiku zapomniałeś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) A o kiełbiku zapomniałeś dla mnie HejKiełbiki wszystkie leżą w połowie zrobione bo farbki mi z opóźnieniem wysłali...pamiętać,pamiętam bo leżą koło monitora i codzień je widuję jutro może z nimi ruszę Dam Ci jakiegoś gratisa w nagrodę Edytowane 22 Września 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 no panie bez pletw to nienada juz wiadomo czemu wyzej koledzy pisali ze jakies takie inne choc te ostatnie miodzio wyszly limitowana seria bez pletw dobra jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Tez jestem za tym, zeby była taka seria limitowana bez płetw wyszła, dobry "chłyt materkindody" woblerki miodzio... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Hi Kuba Nagród umnie ci pod dostatkiem metalowych i plastykowych))starczy już tego. Wole jednak twojego kiełbika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Moim zdaniem (okiem) najładniejszy pstrąg jaki opuścił kiedykolwiek moją "stajnię"...tzn nie opuścił bo go nie wydam :D Teraz na wzór na półkę,ale jak zrobię lepszego to dam Ricciemu niech ma ,a co... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kubuś,ja po niego to pójdę te 200km na piechotkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kubuś,ja po niego to pójdę te 200km na piechotkę! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mniejszy kropas 6cm (na oko) A tu "szaraczki".... Wielkośc jak widać różna,ale wszystkie pływające. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Przednia robota. Powtarzam się, ale co zrobić, skoro Ty też się powtarzasz . Spapraj no jakiegoś woba to będzie ciekawiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi