Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Szczęścia, zdrówka, kondycji i furmanki materiałów na Twoje przynęty :)

Setki ;) latek i woblerów :D chociaż tych drugich to znacznie więcej ;)

100 Lat Jakubie. Efektow na rybkach i w pracowni, ale co najważnieksze to dużo dużo zdrówka. ;)

Dziękóweczka :)

Edytowane przez bobesku

• 2 tygodnie później...

No coś mi nie wyszło z tą wielkością zdjęć bo mi "zmiejszacz" nie chodził .Wrzuciłem przez "ifotos"..lepiej na fotkę nie klikać :lol:

A jak normalnie utnę fotkę jakiś programem  to zaraz mi jakość zdjęcia spada drastycznie i bądź tu mądry...

Dlatego tylko robiłem w zmniejszaczu a on dziś nie "łaził"...

Następny raz się będzie lepiej :lol:

Zimą się podciągnę w malowaniu ,teraz nie trenowałem,nie inwestowałem itd...poprawię wygląd na bank ;)

Tymczasem takie sobie "uniwersałki " wystrugałem...miary przy nich nie było ,ale koło 5cm ..takiego 4,5 jak i 5,5 znajdziemy..

Można łowic od okonia,po klenio-jazie ,pajki,bolki i wszystko co w rzece pływa i żre 5cm rybki :o

961803_DSCF4098.JPG

961801_DSCF4103.JPG

961804_DSCF4109.JPG

961802_DSCF4057.JPG

• Like 7

Właśnie wklejam stery i czegoś mi brakuje....Zapomniałem w pstrągach i tych wobkach " 5cm" płetw zrobić..Wiadomo,płetwy to bajer dla wędkarza ,ale ja lubię i mają być...NIGDY bym nie pomyślał ,że zapomnę o tym....<śmieje się sam z siebie>

Tak to jest jak się mało ostatnio  wobków robiło to człowiek zapomina .

No dobra od gadania nie ma grania ,idę pieścić kolejne pstrągi...

Edytowane przez bobesku

A o kiełbiku zapomniałeś dla mnie :(

Hej

Kiełbiki wszystkie leżą w połowie zrobione bo farbki mi z opóźnieniem wysłali...pamiętać,pamiętam bo leżą koło monitora i codzień je widuję  :P  jutro może z nimi ruszę :)  Dam Ci jakiegoś gratisa w nagrodę :D

Edytowane przez bobesku