bobesku Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A o kiełbiku zapomniałeś dla mnie Około 5cm,floating...po weekendzie dopiero ustawki...Powoli szykuj miejsce na "nowego "zawodnika" do pudełka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zbieram szczękę z podłogi, wyglądają fenomenalnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Dla mnie wobki jak wobki... do łowienia ..Typowe "blade" stwory:) Ja lubię takie "bladimirki" ... Nie miałem lipy to dokończyłem "kurduple" które kiedyś zacząłem Będzie co rwać ...Kiedy ja to ustawię...buuuWszystko pływające ,..3-4cm...najwięcej takich 3,5cm...kolorystyka bardzo różna,dwa spody jedne w "seledynku" drugie jasne Edytowane 3 Października 2014 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja dziś odebrałem 50m. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie będzie jakiegoś konkursu typu kto policzy ile jest na zdjęciu wygrywa wobka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie będzie jakiegoś konkursu typu kto policzy ile jest na zdjęciu wygrywa wobka? Lubie takie konkursy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ale natrzaskales:-P strzelam 50:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie będzie jakiegoś konkursu typu kto policzy ile jest na zdjęciu wygrywa wobka? Do mnie dziś chyba lipa przyjedzie...w środę miał mi wysłać Konkurs chciałem właśnie taki zrobić na fejsie,ale może zrobię tam i tu na forum Musze pomyśleć.. Fotka z zawodów nad Warta w okolicach Wronek Podoba mi się to wrzucę a robiona aparatem z najniższej półki w tym miejscu 3 "dobre" okonki zgarnąłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 2 kiełbiki i jedną 3 w szarości poproszę i dane na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Do mnie wysłał wczoraj i dziś doszła Czym Ci wysłał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Pany, a dajcie na PW namiar skąd teraz najlepiej zamawiać lipkę, przed rokiem nie zamawiałem, a zima blisko i też już czas się przygotować do strugania. Kuba, ostatnio mało tematy wertuje, ale te "kiełbie w śnieżnym moro" ubrane BAJECZNE Bobo, fajne foto. Na drugim brzegu po wale jakiś "biegacz" leci? A tak przy okazji, Darek w niedzielę strzelił mi podobną fotkę, też słabym aparatem, tylko inne zawody i inna rzeka fot. DW Edytowane 3 Października 2014 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja dziś odebrałem 50m.DSCF7592aaaaa.jpgUdało się namierzyć pana Marcina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Tak miał awarie sprzętu ale jak tylko nawiazalismy kontakt 4dni i listwy u mnie i jak zwykle jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) 2 kiełbiki i jedną 3 w szarości poproszę i dane na pw Odezwę się po łikendzie..teraz jak wchodzę na forum to na minute i spadam,poustawiam itd i napisze PW... Do mnie wysłał wczoraj i dziś doszła Czym Ci wysłał? Nie wiem,nie doszło jeszcze drewno do mnieZreszta ja czekam jeszcze na maila od niego z "dokładnym dogadaniem się".. Piotresku ,ładna foteczka:) pozdrowasy Edytowane 4 Października 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Hej ho!Dziś od rana sobie ustawiłem trochę nowych pstrągów i te małe kiełbiki...kropki średnio 6,5cm,pływające + "drobna" praca ,ale nie drobniutka Jestem bardzooo zadowolony z pracy tej ławicy...Z wglądu to tym razem trochę ciemniejsze. Teraz ustawię te "kurduple" i pomyślę o konkursie Edytowane 8 Października 2014 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Super wyglądają te pstrągasy na wiosnę zamawiam jednego, ruszam z nimi na mój ciurek i zaspamuję Ci wątek zdjęcia kropasów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) oki Kiełbiki czekają już na adres ,ale zaraz "obalę" 2 bułki mleczne i jadę kurduple ustawiać--> dziś napiszę w końcu PW Super wyglądają te pstrągasy na wiosnę zamawiam jednego, ruszam z nimi na mój ciurek i zaspamuję Ci wątek zdjęcia kropasów :P dzięki ,ale jak mi porobisz trochę zajefajnych fotek to dostaniesz za darmo ze 2 pstrągi (wiem ilość dupy nie urywa) ale to pracochłonne stwory.Foty pstrągów mi się przydadzą...ale mamy czas Dobra jedziem ustawiać....pozdrowasy z opaski: :lol: Edytowane 8 Października 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 To jakbyś mi machnął kiedyś ze dwie piąteczki w kolorze tych 6,5cm ilość wystarczająca na to łowisko bo znam je lepiej niż własną kieszeń, a w razie czego do wody zawsze mogę wleźć bo zazwyczaj pasa nie przekracza jeśli chodzi o zdjęcia to nie będzie najmniejszego problemu, bliżej wiosny podziałamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Zaczynam weekend....Jakieś 40 klocków na korpusy w granicach 6cm...(Potoczki,kozy)..może dorobię strzebelki w jakieś ciemniejszej szacie...kumplowi miałem z kilo głowaczy narobić ,ale nie mam jakoś "napędu" na nie..Dłubię jeszcze sobie na boku 6szt okonków takich pod 8cm (może 7,5cm..nie wiem niemierzone) i cztery krąpie koło 7cm Niżej moja żona Edytowane 18 Października 2014 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Ustawiam sobie od rana takie (plus,minus 3,5cm )..kiedyś na to duszki mówiłem ..Taka odskocznia bo robię coś zupełnie innego...Nie jest to wobler na pokaz i "lajki od kolegów" bo nie jest śliczny,ale nadrabia tym,że nigdy mnie nie zwiódł i jest mega skuteczny wszędzie gdzie łowię -a to najważniejsze Druga fotka z "ustawianka" w centrum syfu PŃ heheh sam byłem ustawiać,wesoło musi być!!! :D :D :D Edytowane 31 Października 2014 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Smakowite te szaraczki. Fajny styl malowania. Jakim lakierem wykańczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Smakowite te szaraczki. Fajny styl malowania. Jakim lakierem wykańczasz ? Pewnie jak większość "jadę " na Domaluxie (połysk)-choć kombinuję tak, by nic się nie świeciło.Nienawidzę przynęt co się błyszczą ,świecą itd (ale to jak każdy wędkarz ma tam swoje teorie i przekonania,. Ja świecidełek nie znoszę ) Ani jeden mi nie został----dwa ostatnie dla ojca poszły....A miałem sobie połowę zostawić juz na wiosnę... Szaro-bure "smutne" kolorki,ale za to nad wodą często sprawiają uśmiech Dziś wieczorem posiedzę i zrobię jeszcze jedną gromadkę,ale te będą minimalnie mniejsze bo koło 30mm..Klocki już naciąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak nie lubisz na wysoki połysk, to wypròbuj Hartzlack pòłmat. Świetna powłoka i nie świeci jak psu... Stosuję do boleniòwek do swojego pudełka I klientom ktòrzy chcà 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Wiem,wiem kolego,ja po prostu jak każdy na forum czasem udaję "gupka"... Mamy maty,półmaty,połyski i znajda się super-połyski .Można na rynku przebierać i wybierać ,tworzyć i niszczyć . ...pamiętaj że twój sukces zrodzi nie jednego wroga,weź się nie poddawaj i nie krzyżuj planów boga... (De2s & Kubiszew-200% ) W takim klimacie mi dziś na głośnikach grają. "Żywczyki" koło 8cm..zbudowałem je z myślą o szczupaczku,ale podejrzewam ,że będą jedzone nie tylko przez zębate .... 8cm krapik nie ma w rzece łatwo ..Mam tylko 4 sztuki ,które czekają na sterowniki,bo te stery ze zdjęcia to tylko "wcisk"Jaśniejszy,jeden ciemniejszy i dwa średnie ...Opalizacja błękitna delikatnie tylko na grzbieciku po bokach z obu stron ..nie może być jej za dużo bo wobek wygląda nienaturalnie (według mnie)..Łuseczka też delikatna ,oczy wymysł własny ,,,choć z pomocą "sklepowych" materiałów" to akurat jasna sprawa.. ..no dobra jestem zadowolony,wiem co poprawić a to najważniejsze... @Ricci -jak Ci się "kleniowy masterze" podobają?? Jednego przytulisz bo mi dobra książkę wysłałeś :lol: :lol: Co prawda doszła po 2 miesiącach,ale jest :P Rzeczne krapiki Jutro lub pojutrze wrzucę tej wielkości "oksy" czyt.okonki...kilka ich mam . Edytowane 10 Listopada 2014 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi