bobesku Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bobesku gdzieś Ci wszystkie fotki z początku wątku wywiało Też to ostatnio zauważyłem...taki urok wstawiana fotek przez te programy do zmniejszania zdjęć. Szczegółów nie znam,(informatyka u mnie na poziomie mocno podstawowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Trzeba płacić za imageshack niestety... Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wyglądają extra, kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Trzeba płacić za imageshack niestety... Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Z tego co pamiętam to niezapłacenie wiązało się tylko z niemożliwością dodawania nowych zdjęć, stare działały normalnie więc powinny się wyświetlać, chyba że zostały skasowane Edit Przepraszam sprawdziłem i nie można podlinkować nawet starych zdjęć. Musisz więc tak jak kolega Dano-G napisał wykupić na imagesha-u konto Basic. Koszt miesięczny: 3,99$ Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie ma sensu płacić za coś takiego, można przecież dodawać bezpośrednio przez forum, albo za pomocą photobucket.pl <-- mega łatwy w obsłudze i DARMOWY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 nazwa woblera--> Śnieżynka. (czyli jaśniejszy "duszek Rte")długość 32 maks 35mmpływające, Nazwa pochodzi od kolorków którymi "mieni się " woblerek m.in (srebro,błękit,perła,szarość,biel itp) No tak jakoś kojarzą mi się ze śniegiem,zimą (choć wobki typowo wiosenno-letnie) -w górnej części zdjęcia we dwóch woblerach (tych na kupce u góry) widać błękit w opalizacji + lekki "ala" srebrny mieniący się brokacik...taki klimacik Nie jeden kleń ,jaż czy boleń dostanie w ryj ze śnieżki!!! :lol: @krystiano -wyślę ci sztukę w prezencie...(po weekendzie) -to ma bebechy jak Ghotika Piękne... Ps.dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Zawodnicy z nad Warty! Koło 5cm (czyli takie 55mm),jedynie szaraczek(pstrąg) ma 6,5cm... Pierwsza fotka strzebla (umowna nazwa bo nie wzorowałem się na żadnym gatunku ryby ani na żadnym foto....) a ostatnia szaraczek...Trzeci się nazywa "GLUT" - przykleiło mu się na boku kawałek białej farby i stąd nazwa,glucior :D c.d.n Edytowane 9 Grudnia 2014 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hmm... nie chce powiedzieć, że się marnuje talent... bo ja się cieszę, że mam takie woblery, ale....Może warto jednak rozważyć jakieś obrazy itp. czyli sztukę przez wielkie Sz ?Nie dla kasy... tak dla ludzkości... dla potomnych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ostatni pstrągal wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Piękne... Ps.dziękuję... nazwa woblera--> Śnieżynka. (czyli jaśniejszy "duszek Rte")długość 32 maks 35mmpływające, Nazwa pochodzi od kolorków którymi "mieni się " woblerek m.in (srebro,błękit,perła,szarość,biel itp) No tak jakoś kojarzą mi się ze śniegiem,zimą (choć wobki typowo wiosenno-letnie) -w górnej części zdjęcia we dwóch woblerach (tych na kupce u góry) widać błękit w opalizacji + lekki "ala" srebrny mieniący się brokacik...taki klimacik Nie jeden kleń ,jaż czy boleń dostanie w ryj ze śnieżki!!! :lol: @krystiano -wyślę ci sztukę w prezencie...(po weekendzie) -to ma bebechy jak Ghotika Prezencik dotarł,dziękuję... Powiem jedno,na fotkach wyglądają super,ale w realu wyglądają jak,jak no piękne są po prostu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wymiata wszystko i nie ma to tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Kończę stado-------> takie 5,5 do 6cm.,..Spody jasne i "seledynki"..Każden jeden inaczej wybazgrany, by mieć fajny miks kolorków w pudełeczku "Tera" ryby mogą sobie wybrzydzać w kolorkach, ja i tak trafię w ich gust :lol: Brakuje mi "czarnych",ale ciemne będą piskorze.Narobiłem się jak (cenzura) przy tym stadzie......by było dobrze musi "boleć".. POMYŚLNOŚCI!. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez bobesku 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Będzie filmik z pracą ? Jeśli nie to opisz jaką +/- ma --> bardziej drobną czy takie bardziej s ? Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 KUZDE PIEKIELNIE REALISTYCZNE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Będzie filmik z pracą ? Jeśli nie to opisz jaką +/- ma --> bardziej drobną czy takie bardziej s ? Nie będzie, ryby oceniają moją pracęNie interesuje mnie opinia internetu i "miszczów" co są na rybkach 2-3 razy w roku a wiedzą wszystko ..... ,ja wolę słuchać ryb..one mi zawsze obalały i obalają wszystkie teorie...uczę się od nich.Ale jak ktoś ma ochotę to niech sobie nawet nagrywa smużaki we wannie lub misce...mi nic do tego.Ja się chcę rozwijać,popełniać błędy ,wyciągać wnioski,ale nad wodą nie przed monitorem. amen... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Foch...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Foch...? Nie nie, ależ skąd taka myśl Po prostu dobre kazanie. Kuba Ty może jesteś księdzem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Foch...? heheh, za dwa dni mu przejdzie i na fejsie mnie dopadnie.......Ostatnio mi kazał napisać jakąś rozprawkę na polski!!!! :lol: :lol: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 uzywasz gotowych kolorow czy sobie dobrabiasz mieszajac rozne? bo pieknie ci sie to zlewa w calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jak napiszę,że nie mieszam to skłamię...jak napiszę ,że nie kładę bezpośrednio ze "słoja" tubki czy palety to tez skłamię .Zależy co chce osiągnąć ..Malowanie "ręczne" ma to do siebie,że nie ma tu żadnych reguł,ograniczeń ,wzorów...każdy maluję inaczej ,jest to sprawa indywidualna .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Święta prawda, Czasami coś skapnie nie tak, albo się rozmaże a to kolor wyszedł nie taki. W końcu okazuje się, że przez nasz błąd uzyskało się fajny efekt.I właśnie, to podoba mi się w ręcznym malowaniu. Dlatego już dwa lata nie używam aero. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Hej ho!Kto rychło wstaje ,temu Pan Bóg dajeĆwiczę od samego świtu woblerki na wodzie stojącej... myczki,tryczki,wygibasy ...BIERO???Dupa zmarzła,ale walczymy Jak coś powyżej metra "chwyci" to pokażę... :lol: pozdróweczki z nad wody Edytowane 15 Grudnia 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Hej ho!Kto rychło wstaje ,temu Pan Bóg dajeĆwiczę od samego świtu woblerki na wodzie stojącej... myczki,tryczki,wygibasy ...BIERO???Dupa zmarzła,ale walczymy Jak coś powyżej metra "chwyci" to pokażę... :lol: pozdróweczki z nad wody 112_2673.jpgPaznokcie na lewą mańkę Ci się nie "wygły"..??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Wszystkim zaglądającym w mój temacik oraz każdemu forumowiczowi życzę Wesołych Świąt Taki fajny fikuśny obrazek podpatrzyłem na FB.....to wrzucę Edytowane 22 Grudnia 2014 przez bobesku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi