Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba płacić za imageshack niestety...

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Z tego co pamiętam to niezapłacenie wiązało się tylko z niemożliwością dodawania nowych zdjęć, stare działały normalnie więc powinny się wyświetlać, chyba że zostały skasowane  :o

Edit

Przepraszam sprawdziłem i nie można podlinkować nawet starych zdjęć.

Musisz więc tak jak kolega Dano-G napisał wykupić na imagesha-u konto Basic. Koszt miesięczny: 3,99$ 

Edytowane przez Piotr.B

nazwa woblera--> Śnieżynka. (czyli jaśniejszy "duszek Rte")

długość 32 maks 35mm

pływające,

Nazwa pochodzi od kolorków którymi "mieni się " woblerek m.in (srebro,błękit,perła,szarość,biel itp) No tak jakoś kojarzą mi się ze śniegiem,zimą (choć wobki typowo wiosenno-letnie) -w górnej części zdjęcia we dwóch woblerach (tych na kupce u góry) widać błękit w opalizacji + lekki "ala" srebrny mieniący się brokacik...taki klimacik B)

Nie jeden kleń ,jaż czy boleń dostanie w ryj ze śnieżki!!! :lol: :lol: :lol:

@krystiano -wyślę ci sztukę w prezencie...(po weekendzie) -to ma bebechy jak Ghotika :ph34r:

1399539_DSCF5361.JPG

Piękne... :good:

Ps.dziękuję... ;)

Zawodnicy z nad Warty! :wub:

Koło 5cm (czyli takie 55mm),jedynie szaraczek(pstrąg) ma 6,5cm...

Pierwsza fotka strzebla (umowna nazwa bo nie wzorowałem się na żadnym gatunku ryby ani na żadnym foto....) a ostatnia szaraczek...Trzeci się nazywa "GLUT" - przykleiło mu się na boku kawałek białej farby i stąd nazwa,glucior :P :D :D :D

1430965_strzebel-1.JPG

1430964_1.JPG

1430962_2.JPG

1430963_szaraczek.JPG

c.d.n

Edytowane przez bobesku
  • Like 8

Piękne... :good:

Ps.dziękuję... ;)

nazwa woblera--> Śnieżynka. (czyli jaśniejszy "duszek Rte")

długość 32 maks 35mm

pływające,

Nazwa pochodzi od kolorków którymi "mieni się " woblerek m.in (srebro,błękit,perła,szarość,biel itp) No tak jakoś kojarzą mi się ze śniegiem,zimą (choć wobki typowo wiosenno-letnie) -w górnej części zdjęcia we dwóch woblerach (tych na kupce u góry) widać błękit w opalizacji + lekki "ala" srebrny mieniący się brokacik...taki klimacik B)

Nie jeden kleń ,jaż czy boleń dostanie w ryj ze śnieżki!!! :lol: :lol: :lol:

@krystiano -wyślę ci sztukę w prezencie...(po weekendzie) -to ma bebechy jak Ghotika :ph34r:

1399539_DSCF5361.JPG

Prezencik dotarł,dziękuję... :)

Powiem jedno,na fotkach wyglądają super,ale w realu wyglądają jak,jak :rolleyes: no piękne są po prostu... ;) :D

• Like 1

Kończę stado-------> takie 5,5 do 6cm.,..

Spody jasne i "seledynki"..

Każden jeden inaczej wybazgrany, by mieć fajny miks kolorków w pudełeczku :) "Tera" ryby mogą sobie wybrzydzać w kolorkach, ja i tak trafię w ich gust :lol: :lol: Brakuje mi "czarnych",ale ciemne będą piskorze.

Narobiłem się jak (cenzura) przy tym stadzie......by było dobrze musi "boleć"..

POMYŚLNOŚCI!

.

1444295_1.JPG

1444299_DSCF5954.JPG

1444300_3.JPG

Edytowane przez bobesku
  • Like 12

Będzie filmik z pracą ? :) Jeśli nie to opisz jaką +/- ma --> bardziej drobną czy takie bardziej s ? ^_^

Nie będzie, ryby oceniają moją pracę

Nie interesuje mnie opinia internetu i "miszczów" co są na rybkach 2-3 razy w roku a wiedzą wszystko ..... ,ja wolę słuchać ryb..one mi zawsze obalały i obalają wszystkie teorie...uczę się od nich.

Ale jak ktoś ma ochotę to niech sobie nawet nagrywa smużaki we wannie lub misce...mi nic do tego.

Ja się chcę rozwijać,popełniać błędy ,wyciągać wnioski,ale nad wodą  nie przed monitorem.

amen...

• Like 14

Jak napiszę,że nie mieszam to skłamię...jak napiszę ,że nie kładę bezpośrednio ze "słoja" tubki czy palety to tez skłamię .

Zależy co chce osiągnąć ..

Malowanie "ręczne" ma to do siebie,że nie ma tu żadnych reguł,ograniczeń ,wzorów...każdy maluję inaczej ,jest to sprawa indywidualna ..

• Like 4

Hej ho!

Kto rychło wstaje ,temu Pan Bóg daje

Ćwiczę od samego świtu woblerki na  wodzie stojącej... myczki,tryczki,wygibasy :P :lol: ...

BIERO???

Dupa zmarzła,ale walczymy

Jak coś powyżej metra "chwyci" to pokażę... :lol: :lol:

pozdróweczki z nad wody

post-49240-0-09521000-1418653333_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 3

Hej ho!

Kto rychło wstaje ,temu Pan Bóg daje

Ćwiczę od samego świtu woblerki na  wodzie stojącej... myczki,tryczki,wygibasy :P :lol: ...

BIERO???

Dupa zmarzła,ale walczymy

Jak coś powyżej metra "chwyci" to pokażę... :lol: :lol:

pozdróweczki z nad wody

attachicon.gif112_2673.jpg

Paznokcie na lewą mańkę Ci się nie "wygły"..??? :o ;) :)

• Like 1