bobesku Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) AUKCJA DLA WOŚP Jeżeli jakiś admin,moderator usunie link to przyjmę decyzję na klatę bez fochów itp ZAPRASZAM do pomocy http://aukcje.wosp.org.pl/woblery-bobesku-hand-made-piskorze-dla-wosp-i1327762 Jutro godzina 23:59 KONIEC mojej licytacji dla WOŚP..Szykuję powoli kopertę w "bąble" z fajnym gratisem!! Edytowane 18 Stycznia 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam...Miałem w weekend testować przynęty i dupa,nie wyszło Kto mi pisał o kiełbia to dostanie za tydzień na 100%....Trochę mi Mistrz ( Kamil Stoch ) humor poprawił,mam nadzieję,że piłkarze ręczni nie spier.... Grzebie sobie małe głowaczyki...nie śpieszy mi się, jak skończę za 2 tygodnie to będzie dobrze a jak za miesiąc to też się nic nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wszystkich tych żołnierzy niżej spakowałem właśnie do mieszkanek (czyt.pudełek.) i ruszam w weekend PLAN: Śliz zostaje jak jestŚliz.JPG Piskorze będę robił od 5,5 do nawet 8cmP1.JPGP2.JPG Coś mi nie wyszło z tymi "ramkami,ale ok... No i w końcu coś małego Wobki pływające koło 3,5cm...jedne jaśniejsze ,drugie przy "odcieniu zieleni"..Każdy ma błękitną opalizę i nałożonego "elektryczka", nie widać tego na fotce ,ale nawet ciekawa opcja widoczna przy poruszaniu korpusem ( mówię o fazie elektryka )..według mnie fajna "zajawka" jakby ulepszenie zwykłego brokatu..? No kombinuję,kombinuje p.s Też już spakowane,uzbrojone :lol: 1.JPG2.JPG3.JPG Gdybym nie łowił na Twoje DZIEŁA to napisałbym,że są fantastyczne,dostąpiłem jednak zaszczytu i śmiało mogę powiedzieć,że są mega fantastyczne Napatrzeć się normalnie nie można... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) To milutko Krystianku dzięki Miałem w tym roku przestać (w sensie dać sobie rok pauzy) w łowieniu klenio-jazi...Jednak jak się dostaje takie prezenty to nierealne nagle rzucić wszystkie co małe drewniane na bok i przestać... Batson na zielonym blanku 3,4m ..4-12gr nr.299 wykonanie Tomasz Mańczak.... Super patyk ... Dzięki @Ricci ,jesteś wielki jak ta tuba której do mieszkania nie mogłem z kurierem wcisnąć heheh Lecę podłubać coś małego pod ta okazję :lol: Edytowane 20 Stycznia 2015 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zawstydzasz mnie no ale jak się wygadałeś,to na zdrówko i samych okazów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Kończę robić "małe" pstrążki..koło 5,5cm Np.taki A tu kolega mały "seledynek" ćwiczy sobie na siłce (wyciskanie na ławeczce poziomej) Grzbieciki ciemne Miłego weekendu!! Hej ho p.s -mniejszy pstrąg =mniej kropek,jaka ulga dla mózgu,oczu i psychiki....tym bardziej,że 3sztuk nie robiłem a więcej Edytowane 24 Stycznia 2015 przez bobesku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Bardzo ładne te pstrążki. Tonące czy pływające i jak pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Bardzo ładne te pstrążki. Tonące czy pływające i jak pracują? "Pływaczki",dość drobno pracują atrakcyjnie dla ryb ,ale czy dla wędkarza to nie wiem :lol: :lol: , .. mocno ostatnio gryzione przez pstrążki-czyli wszystko jest ok (według mnie) No bo BIORO!! A,że mi się skończyły to sobie stadko dorobiłem Nie wszędzie i nie zawsze się sprawdzają,to fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Szaro...buro....stare,szare bloki....betonowe lasy.....pada .. Uruchomiłem dziś do zdjęć małą lampkę (taka tam zwykła pokojowa) ...nawet mi jedno zdjęcie wyszło...wobek nieskończony (ma 1 warstwę lakieru,nabierze "barw",przestrzeni" za jakiś czas),dla mego oka fajny i ważniejsze .że dla ryb taki "naturalny" atrakcyjny kolorek-..Nie jest to imitacja niczego,jedynie mojej wyobraźni Taki "no name" Edytowane 25 Stycznia 2015 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 ..." no name" Niejednokrotnie wychodzą najlepiej. Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) ..." no name" Niejednokrotnie wychodzą najlepiej.Zgadza się Edytowane 25 Stycznia 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Taki "no name" 1 jerk.JPG Jaki "no name"??? Przecież to woblerek "bobesku"... :lol: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Widzę że szlifujesz malowanie pokrywy skrzelowej i innych detali, z dobrym skutkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Klasa. Bardzo oryginalne są Twoje wobki. Jedyne w swoim rodzaju... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Grzebiemy!! Wczoraj w starym kartonie znalazłem około 60 gotowych (minimalnie do poprawki) korpusów na "duże" piskorze w sportowej wersji ..Jakieś dwa lata leżały zapomniane .... kiedyś je na działce dłubałem (potem o nich zapomniałem) Miła niespodzianka, mogę zbudować liczną armię. zapach drewna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zostaw je w spokoju... niech poleżą jeszcze... daj szanse rybom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Kolega przyłowił "jelczyka" na mój wynalazek :lol: Kropki tez się interesowały Edytowane 29 Stycznia 2015 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Kolega przyłowił "jelczyka" na mój wynalazek :lol: Jelec.jpg Jak ładnie się "przytuliły" do siebie... schön... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Majteczki w kropeczki łooo ho ho ho!!....moje duże piskorze kontra lodowe kropy Edytowane 30 Stycznia 2015 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 hejMasz jeszcze jakieś piskorze ? Pozdro Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 hejMasz jeszcze jakieś piskorze ? Pozdro Zbyszek To są "luje" po 8cm...jak Ci bardzo zależy to mam ze dwie sztuki odłożone na czarną godzinę Lub możesz poczekać bo robię spory oddział piskorzy 7,5cm (będą gotowe za miesiąc ) Jutro jeszcze będę miał gotowe wobki 40-45mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jak możesz to odłóż mi te 2 jak możeszi czekam na wobki 40-45 Pozdro.Zbyszek.PS. Ten kijek to HM dragona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) OK! Testy od rana (temperatura 0-1st,wieje) --> sprawdzam "pracę" na napływach,przelewach i warkoczach....misja małe floatingi 4 i 4,5cm ..styl- "okoniowate" Jestem bardzo zadowolony.. Praca lepsza niż wygląd i tak ma być,choć myślę że oprócz ryb nacieszą też oko przyszłych właścicieli ,bo wyszły ładnie (brązy,złoto...)(połowa do wydania) Reszta moja. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Kapitalnie wyglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 zabieram 3 szt okoniowatePozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi