stoner Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak bym miał zostać w drugim wcieleniu pstrągiem, to też bym żarł tylko ten model. Do czasu trafienia na patelnię. Myślę jednak, że ryzyko mniejsze, bo właściciele owego modelu wypuszczają rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nowe łobuzy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Piona! "Łobuzy" ciąg dalszy.. Dla lubiących efekt 3D .....--> na drewnie Edytowane 27 Lutego 2015 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ładne te brzydale... jaka to wielkość?Mam chyba coś ok 8cm - bardzo ładnie pracuje... te chyba mniejsze będą?Daj znać jeśli znajdziesz coś wolnego i w okolicach 5-6 cm Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tamte na foto mają koło 7,5cm..."kawał wobka" (jak dla mnie) Trochę mnie wzięło znowu na maluszki--> tutaj koło 3cm.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam Od rana w terenie.... (nic nowego) Misja maluszki "kleniowo-jaziowe" ,myślę,że koło 3,5cm (nie mierzyłem linijką) ..fotki robione w słońcu i w cieniu by można było zobaczyć różnicę a dla mnie to dobry trening robienia zdjęć słonko na "duszka rte" Edytowane 1 Marca 2015 przez bobesku 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Mega są klenie dostaną niezłego szału jak je zobaczą inne rybki pewnie też nie pogardzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tamte na foto mają koło 7,5cm..."kawał wobka" (jak dla mnie) Trochę mnie wzięło znowu na maluszki--> tutaj koło 3cm..1.jpg Maluchy też fajne. Super pracują i dobrze lecą... a ja i tak poczekam na 5-6 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 4,5-5cm...takie "ala uniwersałki" na moją nocną Wartusie (zbroję się już na "odmianę" spinningu którą kocham najbardziej,czyli bobesku gdzieś nad rzeką, na nocnej zmianie ) Cień Słońce 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ostatnio patrzę sobie na te twoje woblerki i usilnie z mozołem próbuję w perfidny sposób naśladować Twoje malowanie. Ni chu chu. Za cholerę się nie da , Szczególnie skrzela mnie rozwalają.No nic, próbuję dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Ja lubię ozdabiać przynęty ,sprawia mi to radochę ..Coś jak modelarz potrafi dniami i nocami dopieszczać swoje stateczki,tanki czy maszyny latające...tak ja potrafię nawet z woblerami rozmawiać (niby jestem normalny) Dla mnie wobler to nie tylko kawałek "czegoś" do łowienia ryb..były takie przy których mi łzy leciały jak je traciłem,pewnie co drugi z Was miał podobnie ..tylko publicznie się o tym nie mówi ..Pamiętam jak zrobiłem pierwszą boleniówkę i złowiłem na nią pierwszego ładnego bolka ..Po jej urwaniu przez tydzień na dwór nie wychodziłem Natomiast nigdy nie układam wabików na półkę, bo na wszystkie łowię Przyznam ,że ostatnio się za mocno nie przykładałem do "desingu"..dużo nad "bebechami" siedziałem i nawet sobie zimą głupiego nowego pędzelka nie kupiłem...Poprawię też wygląd ze spokojem Zrobię coś ładnego Edytowane 2 Marca 2015 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Czy Warta jest warta tych woblerów? Bardziej je widzę na jakimś "siurku" pstrągowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Lubię podkarmiać Wartę woblerami,ona za to czasem się odwdzięcza... Taka nasza wspólna wymianaNa "siurki" ten wobler tez całkiem OK pozdróweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Ehhh muszę zmienić klimat bo już wszędzie widzę piskorze,ślizy i wszystkie takie stworki w tym klimacie...nie,że mi się temat "pstrągowy" znudził,ale jakbym się nim przesolił...Dokończę ostatnie stado pstrążków 6cm i głowaczy podobnej wielkości a potem przez cały marzec& kwiecień będę robił "kleniówki",a co... Na pierwszy rzut idą małe agresorki około 3,2cm... Edytowane 7 Marca 2015 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Dzień dobry,ale tak na do widzenia Bo to ostanie pstrągowe klimaty w tym roku (może w grudniu coś nastrugam, by na styczeń było)...aj sorki jeszcze głowy dokończę. Warta woła a z nią inne przynęty ,inne ryby i wszystko inne Porobiłem trochę takich w wielkościach ponad 5 do 6cm i przeróżne odcienie (każdy inaczej wybarwiony).. Tu np z lewej "seledynek" z prawej "szaraczek" a po środku "no name" Edytowane 8 Marca 2015 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Trzy dni przerwy w struganiu dobrze człowiekowi działa na psychikę,,,Jak to mówi nasz kolega z forum--> robiłem z ojcem testy na zwierzętach No dobra ,trzeba jakieś woblerki "narobić".. hej Edytowane 11 Marca 2015 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Siem a Taki kijek powyginał.... Zwierzaki testują najlepiej Bonus -->....Kiedyś będzie pięknym latawcem, łamał topy i zrywał zestawy na zawodach wyczynowych...(przynajmniej mam taka nadzieję) Tylko tam zawody??Nie ma Leszek szans w nich wystartować,nie ta woda Prędzej go jakiś paju albo garbek wciągnie Była troć na głowacza,ale malutka. Edytowane 13 Marca 2015 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Odskocznia od grzebania przy "kleniówach"..Mniej ostatnio robię,do tego jakoś powoli,ociężale jak u Brzechwy? "Najpierw -- powoli -- jak żółw -- ociężale,. Ruszyła -- maszyna -- po szynach -- ospale,. Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem....." Edytowane 17 Marca 2015 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Rude z piegami. Mam kilka , zrobię im fotki nad wodą Teraz mam problemy z kompem (poszedł na śmieci) ,czekam na nowego .. Dostęp do netu ograniczony... Edytowane 27 Marca 2015 przez bobesku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie wiem jak te rude pomalowałeś, ale efekt znakomity, nowością powiało. Pędzelki to chyba Ci już wrosły w dłonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Bobesku.Jesteś najlepszy.To co robisz to jest po prostu niesamowite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 ...a te to mnie "rozwaliły" .Klenie będą w to walić jak w bęben. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Piękne są, chętnie bym u siebie na Warcie nimi pobiczował wode 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Tak jak obiecałem taka mała kluseczka pokusiła się na 3,5cm baryłkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 dzięki Tomek za dobre słowo a koledze od kluchy dziękuję za pamięć w postaci fotki i gratuluję fajnego "tłuścioszka" <bije brawo> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi