Lucas Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Dziś miałem fajny przyłów zamiast klenia na Twojego wobka Barbara się skusiła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Czujesz to jak mało kto.Po prostu piszę szczerze.Wszystkie super ale te to jeszcze raz się powtórzę.Mistrzostwo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Aj to niegrzeczna Barbara, Byłem dziś m.in na ustawkach.Klimacik koło 3,5cm,,pływające ...korpus "duszkowaty",ale inaczej ubarwiony-bardziej "naturalne" kolorki...bo ducholki zawsze robiłem na bazie błękitu.No wiosennie,wiosennie choć pogoda taka jak napisałem w temacie Okonie 2015,,grad mi chciał nowe polaroidy roztrzaskać Lepsza jakość fot będzie na FB ,ja nie rozumiem dlaczego "pomniejszacze" itp .. lub wrzucanie fot z dysku psuję ich jakość..już chyba nawet nie chcę zrozumieć....tam będą foty w pełnym dużym rozmiarze,w bardzo dobrej jakości. Dziś się trafił fajny okoń na twistero-pierzaka hand mejd...Lubię czasem eksperymentować... UWAGA kombinuję ze wstawianiem zdjęć...(mogą dziać się cuda!) :lol: Edytowane 30 Marca 2015 przez bobesku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Woblerki dla "odskoczni"..wielkość koło 7,5cm..waga 4-5gr...praca dość drobnaŁowię sobie nimi głównie na Warcie,albo jakiś wyjazd nad OderBioro na to szczuble,sandaczyki i zdarzały się mniejsze wąsiki. Od czasu do czasu jakiś bolas.Takie zbrojenie pod większe rzeki nizinne...myślę,że dały by tez radę na dużych pstrągach,ale nie wiem nie próbowałem.Jeden kolega na to złowił rok temu pstrąga 55 i 54 więc?...zależy od wody,miejsca czasu i bla bla bla, paru innych czynników........ Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Czynnik podstawowy - mieć takiego woblera i rzucać nim do wody Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Ubik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Śnieg leży (rano) :wacko: ...Dwa najładniejsze okonie z ostatnich 2 dni....a teraz trzeba dokończyć kolejne małe stado 3,5cm wobków..Szkoda,że za wiatr nie dają punktów dodatnich (jak w skokach) ,, Okoń jest bardziej "zmienny" niż kobieta.---> (dużo zdrowia straciłem na ostatnich wypadach) ;)piękno spinningu Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No ja jutro sprawdzę pracę tego malucha 3,5 cm a w niedzielę pozwolę mu się wykazać na rzece. Wykonanie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Co zagryzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Na "twistero-pierzaki Hand mejd" (jak mi się nudzi to kombinuję,nawet sobie piórek nakupiłem), przypisałbym to pod jigi ( kiedyś pstryknę foty,choć tam żadnej filozofii nie ma).. Na wobki też "zaliczałem"",ale jednak jigowaty rządził (tam gdzie byłem o tej porze i w te dni..bo okoń zmienny jest i pewnie jutro mu sie co innego spodoba )... Jutro mogą być bardzooo wybredne,kapryśne i marudne....BO JUTRO NIE JADĘ :lol: Sobota przy wobkach Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Seledynki. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolejne stado kurdupli na ukończeniu.. nie mierzyłem linijką,ale myślę ,że najmniejszy ze 3,2cm a największy 3,7cm..pływaki.Jutro dostaną stery. Czekam na nową dostawę akryli,trochę sprawdzonych kolorków i dojdzie też trochę nowych na próbę <cieszy się>... Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez bobesku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Widać ciągłą ewolucję. Na początku były bardzo ładne. Później śliczne. Od tego czasu ich uroda znacznie wzrosła Zdecydowanie jedno z najfajniejszych malowań na jerk'u. Czyli - rękodzieło z górnej półki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Taki tak pstrunio na pięcio-centymetrowego bobeska były też dwa inne, ale maluczkie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dzięki,dzięki koledzy@Pride ,ale masz piękną tą wodę .... fotka rzeki normalnie na tapetę ....podziękował za fotesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie ma za co, rybki zaczynają się powoli ruszać to fotek będzie coraz więcej ps. ładną fotkę rzeczki Ci kiedyś podeślę na pw. na forum nie wstawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Bobesku te seledynki na co dedykujesz ? Napisz cos wiecej o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bobesku te seledynki na co dedykujesz ? Napisz cos wiecej o nichTrochę ponad 7cm,pływające i "N" (zależy jak się uzbroi)..waga koło 4,5gr....zrobiłem kilka pod szczupaczki na zawody nad Oder....Połowię też w czerwcu sandaczyki na Wartusi...praca ani szerokie Y ani drobne lusterko...ciężko mi określić ,bo wobler w zależności od łowiska,miejsca w rzece i kilku czynników zmienia swoją charakterystykę.Można tez sobie podginać ,odginać,dograć jak komu pasi..No,ale nie mam ich dużo chyba z 8 sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jak juz pisalem woblery wymiataja poprostu. Mam wobki Kuby od praktycznie poczatku do dnia dzisiejszego i postep jest nie samowity. Ryb na nie juz troche polowilem a nowa dostawa czeka na uzbrojenie i next Weekend beda wodowane ???? jednym slowem wobki klasa sama w sobie ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Muszę zrobić trochę pstrążków seledynków ,bo ostatnio robią robotę..(np foty od Przemka)..dziś 6 sztuk wszystkie na ten kolor ,inne barwy,odcienie kompletnie olewały Miałem w tym roku już pstrążków nie robić,jedno stadko 6cm się "pierdyknie" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Czwóreczki ...szykowanko pod pewną jedną,konkretną opaske Mam nadzieję,że się sprawdzą.Kolory zrobię naturalne ,,raczej coś jaśniejszego z boku i ciemno na górze. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ładna foteczka od kolegów "Fishing Freaks Germany" Krop na kropa Ja tez sobie łowie,a co...ooo np trzydziestaczek z wczoraj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Na wykończeniu...koło 3,5cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Niedługo Twoich wobków nie odróżnimy od ryb w wodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Niedługo Twoich wobków nie odróżnimy od ryb w wodzie...No i o to chodzi,kiedyś Was oszukam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Rafał i mój "głowacz" w terenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi