bobesku Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) "Szaraczki"długość około 55-58 mm....F i Nwaga około 4grTrzeba skoczyć je ustawić, Fotki robione przy lampce pokojowej na szybko ,bo po walce "stulecia" .....nawet mi się nie chce wyjść na dwór pstryknąć :lol: Teraz zrobię takie same ,ale "seledenki"...ooo Edytowane 3 Maja 2015 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Gol 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Pstrągaski 55-60mm w przygotowaniu...kolor-seledynki.. Edytowane 9 Maja 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Piękny 48cm klenio forumowego @Dawido Ja testuję nową dostawę ostrzy Ale na rybach też siedzę Warta \ Okręg Gorzów Wlkp 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Na głowacza,,,dobrze bo mam zamiar małe stado 6cm "główek" narobić a rybek sporo Edytowane 15 Maja 2015 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Głowacz tu ,głowacz tam...głowacz kropki łowi nam :lol: i sporo przyłowów szczupaków Edytowane 16 Maja 2015 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Wrzucę coś bo mi znów temat mchem zarósł... Niedługo ruszam na pełnym HUKU z tymi korpusami...Miałem około miesiąc przerwy przez brak jakiegokolwiek pomieszczenia do lakierowania przynęt Jestem megaaa głodny "tworzenia"... ...........zapomniałem już jak wygląda skończony wobler głowaczowy Edytowane 25 Maja 2015 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Hmm..Nadal jedynie mogę robić korpusy i druty,więc cały weekend poświęcę na te elementy budowy woblera..Czyli po chłopsku nastrugam korpusów ile mi się będzie chciało Już działam ( od rana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tatuś ćwiczy .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Heeeej, mógłbyś podzielić się informacją jakich pędzelków używasz? Kupiłem na jedną partie woblerków zwykłe z auchana i raczej kolejnych już nie pomalują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Heeeej, mógłbyś podzielić się informacją jakich pędzelków używasz? Kozlowski i Mag-Pol (te drugie to typowo modelarskie,żadna wysoka półka)........Mam też jakieś "bez-firmówki" co mi w gratisach i za darmo dawali jak np kupowałem farbki i niektóre te pędzle dziś są dla mnie niezastąpione ....Pędzli trzeba trochę "przerzucić" by wiedzieć co nam pasuje...Im droższy tym lepsze wykonanie,włosie i ogólna jakość,ale wcale takim nie będziesz ładniej malował niż tym za 1,5zł...Podobnie jak z wedkami (te z pracowni nie łowią więcej ryb niż Jaxony)Trzeba dobrać odpowiednie włosie do techniki malowania itd...nie da się opisać,trzeba ćwiczyć.99% ludzi po spróbowaniu rezygnuje.lub rezygnuje po jakimś czasie. Kiedyś moge cos napisać więcej o pędzlach i moich przemyśleniach z nimi związanymi...Bo opisać jak maluję się nie da,ale czym maluję to "moszna" To będzie artykuł dla ludzi którzy w tym co robią widza coś więcej niż tylko przyrząd do łowienia ryb,,,,Artykuł dla typów co potrafią pieścić 5 woblerków przez 3 tygodnie...Krzykacze ,że wygląd przynęt nie ma znaczenia niech w ogóle w mój temat nie wchodzą... bo on nie jest zwyczajnie dla nich... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 To będzie artykuł dla ludzi którzy w tym co robią widza coś więcej niż tylko przyrząd do łowienia ryb,,,,Artykuł dla typów co potrafią pieścić 5 woblerków przez 3 tygodnie...Krzykacze ,że wygląd przynęt nie ma znaczenia niech w ogóle w mój temat nie wchodzą... bo on nie jest zwyczajnie dla nich... ... bo przynęta powinna mieć "duszę" Wtedy dobrze i przyjemnie się na nią łowi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja wiem, że pędzle za mnie nie pomalują, ale chciałbym takie by chociaż włoski nie wypadały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 To będzie artykuł dla ludzi którzy w tym co robią widza coś więcej niż tylko przyrząd do łowienia ryb,,,,Artykuł dla typów co potrafią pieścić 5 woblerków przez 3 tygodnie...Krzykacze ,że wygląd przynęt nie ma znaczenia niech w ogóle w mój temat nie wchodzą... bo on nie jest zwyczajnie dla nich... ... bo przynęta powinna mieć "duszę" Wtedy dobrze i przyjemnie się na nią łowi. Musisz czuć ból,smutek i mieć dolinkę jak urwiesz,stracisz lub zgubisz ...wtedy wiesz,że robisz lub zrobiłeś w życiu coś dobrego Jedne z nielicznych spraw których w tych czasach jeszcze nie idzie kupić.. Ja wiem, że pędzle za mnie nie pomalują, ale chciałbym takie by chociaż włoski nie wypadały Wpisz w google "pędzle Kozlowski"......potem wejdź na sklep w kategoria : artystyczne..Następnie tylko wybierasz,przebierasz i płacisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Tak mi się wydaje,że tu panuje "cisza przed burzą"...jakiś frontalny atak szykuje nam Kubescu Bobescu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pierwsze woblery po 2 miesięcznej przerwie .Mała ulga na sercu,myślę,że forma też dobra?? (trochę się bałem,że coś sknocę)Wyjdę z wprawy itp....Dość spore ponad 7cm...Większe rzeki,można też śmiało ćwiczyć szczupaczki i ładne okonki na stojącej...jednak dedykacja pod większe rzeki nizinne + dość selektywnie można nimi omijać 20cm pstrążki (chociaż to tylko tak teoretycznie,bo i taki zeżre tego wobka a +7cm nie zrobi na nim wrażenia) Stery jeszcze na "wcisk"Powoli w temacie będę częstym gościem 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Jak zwykle rewelacja. Prezentują się wyśmienicie. Więcej Ci nie będę słodził. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez stoner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pierwsze woblery po 2 miesięcznej przerwie .Mała ulga na sercu,myślę,że forma też dobra?? (trochę się bałem,że coś sknocę)Wyjdę z wprawy itp....Dość spore ponad 7cm...Większe rzeki,można też śmiało ćwiczyć szczupaczki i ładne okonki na stojącej...jednak dedykacja pod większe rzeki nizinne + dość selektywnie można nimi omijać 20cm pstrążki (chociaż to tylko tak teoretycznie,bo i taki zeżre tego wobka a +7cm nie zrobi na nim wrażenia) Stery jeszcze na "wcisk"Powoli w temacie będę częstym gościem Fajne kolorki i ogólna bryła woblera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 EEEE... bez przesady. Po 2 miesiącach zapomina się o chodzeniu a nie o malowaniu woblerów...Ślicznotki, nie jeden się skusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYT Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak dla mnie - bomba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Chciałem Wam pokazać Głowacicę złowioną na moją przynętę. Księżniczka taka niecałe 75cm, dała mi więcej radości niż samemu łowcy tej pięknej ryby. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gratulacje! piękna ryba na piękny woblerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Wkrętki wtrzymały... Najlepsza nagroda... edycja:Kubuś, na szybko naskrobane, w pierwszym wersie ironicznie miało być, w drugim już "pochwałka" edytował bym żeby nie śmiecić, ale 2 poniższe posty bedą niezrozumiałe... Edytowane 17 Czerwca 2015 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wkrętki wtrzymały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Dobrze,że ta 3 metrowa głowatka łowcy nie zjadła razem z drutem i okoliczną wioską Piotrek masz szczęście,że humor mam Edytowane 19 Czerwca 2015 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi