Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Ładnie Panie Tobiaszku :P Dzięki za foto..na FB Cie potem wrzucę w nagrodę (na fanpejdża) :P

......

Powoli pudełko się napycha jak autobus do Lichenia :D :D :D

Zapełnie całe duże Plano i pojadę na ustaweczki z tatusiem..oooo..trzeba je ożywić

Przerwa w lure dobrze mi zrobiła,,teraz siedzę "wygłodzony" i tworzę dniami,nocami..

2-2_8.jpg

1-1_10.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 6

No jestem znowu ...Tym razem jako chirurg  :P  Niemierzone ,ale koło 3,2 do 3,5cm...

Chyba je dopiero w poniedziałek ustawię ...........

Wobki w naturalnym słonku mienią się na jasny błękit (ale nie opalizację),,,,dość ciekawy efekt wykombinowałem :)

1_479.jpg

2_353.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 8

Co tu napisać? Śliczne?Było! Piękne?Było! Niesamowite?Było! Klasa? Było! Bla,bla,bla......

Kuba...pomimo tego,że nie robię woblerów,nie maluję,nie znam się na sztuce,to zazdroszczę Ci talentu. Nie istotne,czy te wobki łowią,działają,itd ONE ŻYJĄ! 

Ja je nazywam Wrażliwe,to takie odzwierciedlenie Twojej osobowości,bo kto by sobie zadawał tyle trudu w to "mazanie pędzelkiem" ;)  :D ?

Masz to "COŚ",i nic tego nie zmieni! 

Brawo!!!

• Like 4

No i gdzie te pstrągasy? Nie wspomnę o jakiś nowościach,nowym designie,itp...czekamy

Przepraszam kierowniku, zaraz idę fotki zrobić w takim razie :D  B) A tak mi się fajnie dzisiaj nic nie robi :rolleyes: :lol: :lol: :lol:

Leżę sobie i słucham prawie 15 letnich Manieczek,wspomnienia <_<

Edytowane przez bobesku

Kurde, ten seledynek w Twoich dziełach, zwala z nóg. Wiem, że wszelakie żarłoczne stworzonka uwielbiają ten kolor.

Wypróbowany w ubiegłym sezonie na moich jerkach i kilku okoniowych wobkach .

Niestety zostałem zwalony z nóg (ale nie przez Twoje wobki :D ).

Zagipsowali mnie i na leżąco nie wiele mogę zdziałać, ale robię co mogę, na razie nakręciłem oczek i stelaży chyba na cały rok. Zacząłem też strugać ale jest to kłopotliwe i męczące.

Jednak wiem że cała partia będzie właśnie w seledynku :)

• Like 1

Czołem harcerze!!! :P :lol: :lol: :lol:

Organizuje mały konkurs u mnie na fejsbuczku na fanpejdżku

Do wygrania za friko mały zestawik moich woblerków...(niżej podaję link)

Jak ktoś ma ochotę to zapraszam do zabawy...koniec w niedzielę o godz.24

https://www.facebook.com/pages/Woblery-bobesku/1431971323716454

• Like 3

Dzisiaj odebrałem parkę seledynków-pstrążków i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jeśli rybom się tak spodobają jak mnie, to są w prawdziwych opałach ;)

Jeśli masz coś ze złotem po bokach i/lub brzuszku, to poproszę o fotki i ewentualne ugadanie na priv.

• Like 1

Dzisiaj odebrałem parkę seledynków-pstrążków i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jeśli rybom się tak spodobają jak mnie, to są w prawdziwych opałach ;)

Jeśli masz coś ze złotem po bokach i/lub brzuszku, to poproszę o fotki i ewentualne ugadanie na priv.

Miło mi :P

W tej chwili nie mam nic w tym temacie,zaglądaj tu czasem jak masz ochotę i jak coś "podpasuje" to wtedy pisz w Privek i będą Twoje :)

...................

Edytowane przez bobesku

Ekstra brudasy, czegoś takiego brakowało mi w Twoim wątku :lol: fajnie Cię fantazja poniosła, czuć ich moc B)

Od fantazji to  Ty jesteś mistrzem :P :D

Jedne z najbrzydszych wobków jakie widziałem na JB!

To komplement oczywiście ;)

Kuba, traszka też by fajnie wyglądała wpisana w ten korpus...

Traszkę by dało radę :) ...Ogon zrobić z jakieś np gumy Sandry czy innego twistera i by mogła wyjść całkiem ciekawa przynęta "woblero-guma" :oWidzę ją (traszkę) w wersji "szybko tonącej" .

Edytowane przez bobesku
  • Like 1