tobiasz92 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dziś mi jeden klenik nie trafił w Twojego wobka, główke dalej pasiaczek zagryzł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Ładnie Panie Tobiaszku Dzięki za foto..na FB Cie potem wrzucę w nagrodę (na fanpejdża) ...... Powoli pudełko się napycha jak autobus do Lichenia :D Zapełnie całe duże Plano i pojadę na ustaweczki z tatusiem..oooo..trzeba je ożywićPrzerwa w lure dobrze mi zrobiła,,teraz siedzę "wygłodzony" i tworzę dniami,nocami.. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ach te twoje woblerki jak zawsze piękne ale tym razem widać w nich ogromną chęć tworzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) No jestem znowu ...Tym razem jako chirurg Niemierzone ,ale koło 3,2 do 3,5cm...Chyba je dopiero w poniedziałek ustawię ...........Wobki w naturalnym słonku mienią się na jasny błękit (ale nie opalizację),,,,dość ciekawy efekt wykombinowałem Edytowane 19 Czerwca 2015 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Śliczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Co tu napisać? Śliczne?Było! Piękne?Było! Niesamowite?Było! Klasa? Było! Bla,bla,bla......Kuba...pomimo tego,że nie robię woblerów,nie maluję,nie znam się na sztuce,to zazdroszczę Ci talentu. Nie istotne,czy te wobki łowią,działają,itd ONE ŻYJĄ! Ja je nazywam Wrażliwe,to takie odzwierciedlenie Twojej osobowości,bo kto by sobie zadawał tyle trudu w to "mazanie pędzelkiem" ?Masz to "COŚ",i nic tego nie zmieni! Brawo!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Teraz czas na pstragasy Panie Ryszardzie,,, Coś tam niedługo do Ciebie pewnie przyjedzie do nowego pudełeczka-mieszkanka Edytowane 19 Czerwca 2015 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 woblerowy majstersztyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 No i gdzie te pstrągasy? Nie wspomnę o jakiś nowościach,nowym designie,itp...czekamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) No i gdzie te pstrągasy? Nie wspomnę o jakiś nowościach,nowym designie,itp...czekamyPrzepraszam kierowniku, zaraz idę fotki zrobić w takim razie A tak mi się fajnie dzisiaj nic nie robi :lol: Leżę sobie i słucham prawie 15 letnich Manieczek,wspomnienia Edytowane 21 Czerwca 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Pstrążki,wersja kolorystyczna "seledynki"... ,długość około 5,5cm..mam ich trochę, najdłuższy pod 6cmJeszcze muszę je ustawić. Teraz zwalniam obroty... Edytowane 22 Czerwca 2015 przez bobesku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kurde, ten seledynek w Twoich dziełach, zwala z nóg. Wiem, że wszelakie żarłoczne stworzonka uwielbiają ten kolor.Wypróbowany w ubiegłym sezonie na moich jerkach i kilku okoniowych wobkach .Niestety zostałem zwalony z nóg (ale nie przez Twoje wobki ).Zagipsowali mnie i na leżąco nie wiele mogę zdziałać, ale robię co mogę, na razie nakręciłem oczek i stelaży chyba na cały rok. Zacząłem też strugać ale jest to kłopotliwe i męczące.Jednak wiem że cała partia będzie właśnie w seledynku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Znam temat,ja przez ostatnie 2 miechy jedynie mogłem korpusy robić ..Teraz jak mogę "wszystko" to każda wolna godzina przy wobkach Aż się trzęsę jak robię (pozytywny trik nerwowy) :D pozdro i zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czołem harcerze!!! :lol: Organizuje mały konkurs u mnie na fejsbuczku na fanpejdżku Do wygrania za friko mały zestawik moich woblerków...(niżej podaję link) Jak ktoś ma ochotę to zapraszam do zabawy...koniec w niedzielę o godz.24 https://www.facebook.com/pages/Woblery-bobesku/1431971323716454 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja się bawie mam nadzieję, że trafiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnione itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzisiaj odebrałem parkę seledynków-pstrążków i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jeśli rybom się tak spodobają jak mnie, to są w prawdziwych opałach Jeśli masz coś ze złotem po bokach i/lub brzuszku, to poproszę o fotki i ewentualne ugadanie na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj odebrałem parkę seledynków-pstrążków i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jeśli rybom się tak spodobają jak mnie, to są w prawdziwych opałach Jeśli masz coś ze złotem po bokach i/lub brzuszku, to poproszę o fotki i ewentualne ugadanie na priv.Miło mi W tej chwili nie mam nic w tym temacie,zaglądaj tu czasem jak masz ochotę i jak coś "podpasuje" to wtedy pisz w Privek i będą Twoje ................... Edytowane 27 Czerwca 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnione itd No i się udało Dzięki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 No i się udało Dzięki ! No oko to Ty masz sprawne,idealnie trafione Adres widzę już na FB podałeś,do końca tygodnia bankowo będzie wysłane (dziś wklejam stery w głowy)zdrówka i gratuluję mistrzowskiego zagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Reprezentanci Polska-zachód ... Nowa zbroja,nowa szata ...Jaśniejsza wersja.(brązki)Różnice widać na fotce "grupowej"...brązy i czarne, innych nie planuję Edytowane 30 Czerwca 2015 przez bobesku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ekstra brudasy, czegoś takiego brakowało mi w Twoim wątku fajnie Cię fantazja poniosła, czuć ich moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Jedne z najbrzydszych wobków jakie widziałem na JB! To komplement oczywiście Kuba, traszka też by fajnie wyglądała wpisana w ten korpus... Edytowane 30 Czerwca 2015 przez *Hektor* 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Ekstra brudasy, czegoś takiego brakowało mi w Twoim wątku fajnie Cię fantazja poniosła, czuć ich moc Od fantazji to Ty jesteś mistrzem Jedne z najbrzydszych wobków jakie widziałem na JB! To komplement oczywiście Kuba, traszka też by fajnie wyglądała wpisana w ten korpus... Traszkę by dało radę ...Ogon zrobić z jakieś np gumy Sandry czy innego twistera i by mogła wyjść całkiem ciekawa przynęta "woblero-guma" :oWidzę ją (traszkę) w wersji "szybko tonącej" . Edytowane 30 Czerwca 2015 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Piórko w ogon wkomponować (nie sandra)... kształt korpusu i kolorki nawet podobne Tylko taki bajorowy stwór był by mało pstągowy... Dobra, nie smęcę zaraz spadam coś połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi