bobesku Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Opis skopiuje z mojego FB .. Kolejna nieprzespana noc i w końcu rzeka daje nagrody, to za czym chodziłem, czego szukałem na co się nastawiłem..Nie doznałem w życiu piękniejszych momentów\chwil niż samotnie spędzona noc gdzieś nad rzeką...a moment nad nią ,gdy noc przechodzi w dzień jest tym za czym czekam najbardziej,dla tych kilkunastu minut nie śpi się nocami...ryby to tylko dodatek do tej układanki.. ....sandacz,smok,zander,sandokan,diabeł,psiak...nazw tych ryb jest sporo,według mojej gwary to "Kejtry" ..Piękne nie są,silne też nie,ale to chyba najbardziej tajemnicza ryba która pływa w naszych rzekach i za to niektórzy ja kochają..hej ho!Przynęta swój kawałek drewna, Edytowane 3 Lipca 2015 przez bobesku 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Gratki rybka przyzwoita i co najważniejsze na swojaka Nocki ach te nocki maja coś w sobie ,nie każdy ma do tego cierpliwość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Czasem jest dzień dziecka,ale by wyłazić ze dwa przyzwoite sandacze to kilometrów nóżkami nakulałem ,że nie zliczę,noce bez snu też nie są łatwe bo potem w dzień jestem marudny ....Ja to lubię,,nie dla mnie wody stojące ,nabite miejscówki na GPS i kupowanie dobrych sprawdzonych stanowisk od aborygenów za 0,7 litra...Wolę se sam usiąść nad rzeką na kamieniu i nic nie złowić Idę malować kleniówy ,zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 W pracowni od rana -->Starożytne krasnoludy rzucały potężne czary. A młotów huk brzmiał jak dzwonów dźwięk. Małe pstrążki "seledynki"..długość od 4cm do 4,5cm..taka limitowana edycja ,jeszcze bez sterów..są to najmniejsze "kropki" jakie wykonałem (nigdy w tym temacie poniżej 5cm nie schodziłem),zaraz siadam do sterowników..ustawianko po weekendzie..zdrowia!! Plus parę "klenióweczek" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Ale jaja.... Edytowane 16 Lipca 2015 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 "szaraczki" w różnym nasłonecznieniu około 55mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Takie tradycyjne, czyli na wypasie ps. wczoraj połowiłem na Twoją piąteczkę, zdjęć nie mam bo wszystko poniżej forumowego i każdego innego wymiaru Kluchy żerowały na powierzchni, ale wszelkie smużaki miały gdzieś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Masz złowić taką fisze by mi się tu w monitor nie mieściła Mi ostatnio jak bioro to albo ładne albo wcale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Coś tam nowego pod kleniki,jaziki i przyłowy W realu troszkę bardziej zielone..i rybka jedna z kilku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Właśnie podziwiam jednego z stadka na żywo i próbuję go zidentyfikować, ale oczopląsów w tych ciapkach dostaje Wobki na tablicę dotarły Edytowane 24 Lipca 2015 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Piękna ryba kolegi Rafała na mojego małego "brudasa" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dzień dobry kochani Gdyby ktoś chciał to zapraszam na małe KONKURSIWO u mnie na fejsbuczku...Mały zestawik wobków do wygrania. ---> https://www.facebook.com/pages/Woblery-bobesku/1431971323716454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Wkręciłem się trochę w "ale jaja" (Większa opcja)...mam nowe stado w miksie od około 3cm do 3.5cm (mega zasięg)..Kolorystycznie zielonki i błękitki ..Nie robię ich dlatego,że je potrzebuję..Głównie chcę się sprawdzić w chirurgi a wobki będą dla Was..ja odchodzę z roku na rok od "lajtów" i "ultralajtów"..Ostatnio nawet moje kleniówki na które łowie to koło 5cm (te najmniejsze)..Jednak małych wobków nie przestanę robić One są jak nałóg.Jutro stery.... Skrzela mają opałkę w niebieskim kolorze + każdy wobler delikatny brokat (zielonki seledyn a błękitne niebieski...na fotkach szczegółów nie umim uwiecznić..a nie chce mi się kombinować bo coś mnie dziś łeb boli Błękity Zielonki Miks w tarle... Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Grupowo:W kubku zanętowym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jak zwykle klasa ja dziś machałem chwile Twoim pstrążkiem, uwiesiło się kilka małych pstrągów i dwa klenie.Ogólnie kicha, woda super czysta, ryba nie wykazywała żadnych oznak żerowania W tygodniu powtórka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Tablica 2015 była na bogato! Podziękowania Dla Jakuba i pozostałych TWÓRCÓWZa Uświetnienie Naszej Imprezy Swoimi Dziełami Więcej szczegółów i zdjęć w oficjalnej relacji z zawodów: http://www.pplspin-pleszew.pl/index.d2015.htmlKilka dodatkowych fotek w moim wątku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 "Nie ma wody" ,trzeba kombinować To będzie dobre ooo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jakieś fiszki na "bobeskowe" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 bardzo fajne wobki , miło zajrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) bardzo fajne wobki , miło zajrzeć Podziękowały ............... Dziś legion czwóreczek ..dwa odcienie (zieleń i błękit), ...jutro może uda się ustawić?....zdrówka Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Długo tu nie zaglądałem, dużo piękna mnie ominęło. Muszę przejrzeć kilka stron do tyłu...robota jak zwykle perfekcyjnapozdro;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Bobek 5cm dzisiaj połowił ryb było o wiele więcej ale nie zawsze jest siła żeby wyciągnąć aparat z plecaka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzięki szefie za focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzięki szefie za focie Nie ma za co, drobiazg jutro może dorzucę jeszcze jakieś jak uda się wyskoczyć z rana, mam kilka dołków do obłowienia.Dzisiaj miałem jeszcze potyczkę z ładniejszym kabanem ale spartoliłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 100 lat!Niech CI grube ryby wynagrodzą trud wkładany w przygotowanie pięknych woblerków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi