Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Satynowa pościel już  czeka :)

U mnie śpi w pudełku Plano,więc minimum mieszkano w pudełeczku Versusa musisz mu zorganizować!! ,,przyjadę sprawdzić...z Monia mam już ustalone ,że mnie do chaty wpuści :D p.s książki jeszcze nie zacząłem...tylko nie bij

Na sprzedaz może ?

Jak byłeś grzeczny to mam kilka,napisz do mnie i cieszmy się nimi razem :D :D :D

Też byłbym zadowolony. Świetnie namieszałeś na głowie, aż chciałoby się jeszcze troszkę przybliżyć. Intrygujący woblerek :)

Trzeba czasem samemu dać sobie "plusa",jak ktos wciąż marudzi,że mu nie wyszło ,to mu nigdy nie wyjdzie

..............

Trochę tęskno za małymi wobkami,chyba trzeba powoli budować armię krasnoludów!!

Edytowane przez bobesku
  • Like 1

haha ha a w lutym zobaczymy kolejną partię 240 woblerów w pięknych barwach,bo na razie Bobesku  struga...

No tak bardziej 24 niż 240 :P :D :D

Zawsze chciałem mieć w warsztacie ładnego śliza..Dlatego,że ta imitacja wydawała mi się najtrudniejsza do ozdoby ze wszystkich żyjątek zamieszkujących potoki.(moim zdaniem)

Tym razem nie odpuszczę i będzie  tu śliz.Taki po mojemu,bo nie patrze na obrazki,ozdobię jak dusza gra B)

Efekt za tydzień

Edytowane przez bobesku

Są...zaraz im wkleję stery

Moim zdaniem jedna z trudniejszych imitacji do ozdoby drewna...
Śliz..w różnych wodach ta rybka różnie wygląda ("pokręcona" trochę jak strzeble ,co woda to inne barwy,ale ma to swój cel w przyrodzie....),jest to moje drugie podejście do tej rybki.. ..Normalnie ta fisza ma malutkie czarne oczka ,ale kto mnie zna wie,że wszystko robię po swojemu i nie patrzę na fotki...to ma być śliz,ale po  "bobeskowemu",czyli jedyny taki w kraju nad Wisłą.

Dużo złotego koloru.

hejjj

Dużo fajnych odcieni złota

1_290.jpg

2_200.jpg

3_173.jpg

Tu trochę inne barwy:

dscf3928.jpg

• Like 11

Najmniejszy ma 5,5cm a największy 6,5cm

Lekutkie - uzbrojone koło 3gr..

Niektórym właśnie podginam sterki i pójdą na "płycizny" do 0,5m..reszta na maks metr

Pełna gotowość bojowa jak zejdą lody..wklejam stery,uzbroję i ......czekam aż coś w okolicy  "puści" :)

Edytowane przez bobesku

• 3 tygodnie później...

o matko z córkom nie mogłem mojego tematu znaleźć...mchem zarósł...dawno mnie tu nie było :D

Ciemno jak ....foty robiłem przy lampce pokojowej ,bo inaczej nie było widac czy na zdjęciu jest wobler czy spławik :P :D

Moje walentynki 2016!! Takie mizianko od samego rana...Na pierwszej fotce,pierwsza samiczka po prawej zdecydowanie do mnie należy :P :lol: :lol: :lol:

Jakieś 5,5cm, do sześciu centów im chyba brakuję...nie wiem,nie mierzyłem

1_331.jpg

2_233.jpg

3_310.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 8