Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Był rok 97 jak zacząłem tagować
osiedlowe ławki ,ściany, mury klatki w blokach.
Trzy lata później, mogłeś już oglądać moje pierwsze style śmigające na pociągach.

Woblerkowy sezon w moim temacie uważam za ---> otwarty!!! :D

Od dziś będę mocno cisnął takie tematy

Czwóreczki ,tak na rozgrzewkę w 3 kolorkach w tym moje kochane "brązki" (fotka numer 2 i 3)...

3-na-raz.jpg

braz-2.jpg

braz-1.jpg

• Like 12

• 2 tygodnie później...

Najmniejsze wobki jakie sobie wymyśliłem na ten sezon...

Koliberki w trzech kolorkach...tym razem :żółty,zielony i zawsze łowny błękit (oceniam tam gdzie łowie lub łowiłem)

Jeszcze kilka kolorków by się przydało...cały czarny,lub czarny z dodatkami,,,,coś czerwonego ala "czereśnia"...-->  lol :lol:  :lol:  i kilka innych...nie ma czasu na wszystko...mimo,że czasu mam sporo,ale akryle szybko wyrównują moje nadwyżki czasowe B) 

Na tzw.łownych kleniowych oczach-klasykach :P

Woblerki na jedną kotwiczkę ..najmniejszy około 2,5cm...największy troszkę ponad 3cm

Zaraz im wkleję stery

1_351.jpg

2_247.jpg

• Like 10

woblerki super.. masz lipe jeszcze czy potrzebujesz?

Mam lipkę  ,mam :)

Tego pstrąga seledynka co chciałeś też mam dla Ciebie odłożonego..Coś z małych też odłożyć?? Bo dłużnikiem jestem :lol:

Bez pośpiechu ,ale bankowo się rozliczymy ...Teraz wiosna ,lato to dłubię maluszki...

hejjj

Edytowane przez bobesku

mozesz mi jednego kilebika odlozyc i jednego malego w kolorze niebieskim tak naprawde to mozesz z kazdej serii odlozyc jednego rozliczymy sie w drewnie. jesli potrzebujesz drewno to pisz.. dla Ciebie zawsze je znajde.. mam pod dostatkiem 2m3 lezy.. ile to by bylo z tego woblerow? i jaki czas na przerob?

• Like 1

Długości podobne już robiłeś w "bobelkach", ale kształt ewoluował.

Żółty'awy dobrze mieć w pudełku... tylko za ładne do łowienia te ciapańce Ci wychodzą :P

No takie bobelkowate są :) ..Wiadomo każdy się stara rozwijać,zmienia, kombinuję ...uczy...to i wobki się zmieniają ,ale trafiłeś :D

. ile to by bylo z tego woblerow? i jaki czas na przerob?

Nie wiem..Zależy czy robi producent ,czy jakiś zapaleniec w piwnicy :D A najważniejsze jaką obrał drogę i metodę zabawy z tym drewnem.

Jeden robi 800 wobków w miesiącu ,siknie sprayem lub obklei kalkomanią i ma ...drugi siedzi 3 tygodnie przy 30 sztukach,bo lubi je pieścić,dopieszczać i kocha progres...

Ani ten pierwszy ,ani ten drugi nie jest lepszy...są po prostu zupełnie inni.

Edytowane przez bobesku
  • Like 1