bobesku Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Mistrz drugiego planu (na parapecie) ,ptasie gówno!!! Jak dorwę gołąbka to mu sterówki w ogonku rozreguluję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Był rok 97 jak zacząłem tagowaćosiedlowe ławki ,ściany, mury klatki w blokach.Trzy lata później, mogłeś już oglądać moje pierwsze style śmigające na pociągach. Woblerkowy sezon w moim temacie uważam za ---> otwarty!!! Od dziś będę mocno cisnął takie tematy Czwóreczki ,tak na rozgrzewkę w 3 kolorkach w tym moje kochane "brązki" (fotka numer 2 i 3)... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Bobesku jak zwykle mistrzostwo.Bardzo lubię tu zaglądać.Czekam na kolejne.Wobek od Ciebie idzie do gablotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Taka sytuacja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Masz coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ale mi ta laska humor poprawiła hehehhTeraz trzeba zrobić z drewna imitację krewetki która zejdzie na 50metrów na wraki w Bałtyku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 I to się nazywa uniwersalny wobler, a nie suma, dorsza, a nawet pstrąga ogarnie za jednym zamachem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Mnie urzekł w tym zestawieniu węgorz. Złowiłem ich trochę na spinning, jednego nawet na woblera. Ale w życiu nie ośmieliłbym się nazwać go "węgorzowym" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Zapraszam na mały konkurs na "fanpejdżu" Do wygrania oczywiście moje woblerki https://www.facebook.com/Woblery-bobesku-1431971323716454/?ref=bookmarks Edytowane 13 Marca 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Bobesku podejmujesz wyzwanie na węgorzowego ? Edytowane 13 Marca 2016 przez Sumek66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bobesku podejmujesz wyzwanie ? Zdecydowanie!!!...Już od wczoraj robię korpusy na dorszo-węgorza!! Przy melisie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bobesku potrzebuję coś na leszcza i lina,bo na kukurydzę już u mnie nie reagują.A i dołóż coś na makrelę,bo podobno pojawiła się ławica na KANALE ŻERAŃSKIM. Czekam na propozycję wzorów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Łowisko X w miejscowości Y na przynętę "twistero-pierzak hand mejd bobesku"Setki ryb ooo Panie...setki...Ta "świnka" warta fotki Tytułu wątku nie zmieniam...z jigo-twistero-pierzakami kombinuję tylko od lutego do kwietnia, , :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Ahoj załoga!!4cm,pływające....Coś pod styl małego kiełbika W realu kolorek "A" to taki szaraczek a "B" na bazie zieleni .. Kolor "A" Kolor "B" Edytowane 27 Marca 2016 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Takie tam szykowanko drobnicy do pudełka,uzbrojone po uszy..."szaraczkowaty" desing..ze 4 cmCzuję będzie takie branie ,że mnie wyrwie z kapci . Edytowane 28 Marca 2016 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) bobesku pozamiatałeś tymi wobkami! Edytowane 28 Marca 2016 przez Voiteh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Taka sytuacja dorsz.JPGWidać, że posmakowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Najmniejsze wobki jakie sobie wymyśliłem na ten sezon... Koliberki w trzech kolorkach...tym razem :żółty,zielony i zawsze łowny błękit (oceniam tam gdzie łowie lub łowiłem)Jeszcze kilka kolorków by się przydało...cały czarny,lub czarny z dodatkami,,,,coś czerwonego ala "czereśnia"...--> lol i kilka innych...nie ma czasu na wszystko...mimo,że czasu mam sporo,ale akryle szybko wyrównują moje nadwyżki czasowe Na tzw.łownych kleniowych oczach-klasykach Woblerki na jedną kotwiczkę ..najmniejszy około 2,5cm...największy troszkę ponad 3cmZaraz im wkleję stery 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Świetne maluchy A jaka waga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Świetne maluchy A jaka waga?Waga "lata" bo i rozmiar różny..Najlżejszy 2gr ,najcięższy 2,5gr (bez kotwic)..zrobione z "twardej" lipy,do tego kształt który potrafi osiągać ładne odległości...Teraz czekam na testerów ,czyli jaziki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 woblerki super.. masz lipe jeszcze czy potrzebujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) woblerki super.. masz lipe jeszcze czy potrzebujesz?Mam lipkę ,mam Tego pstrąga seledynka co chciałeś też mam dla Ciebie odłożonego..Coś z małych też odłożyć?? Bo dłużnikiem jestem Bez pośpiechu ,ale bankowo się rozliczymy ...Teraz wiosna ,lato to dłubię maluszki...hejjj Edytowane 29 Marca 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Długości podobne już robiłeś w "bobelkach", ale kształt ewoluował.Żółty'awy dobrze mieć w pudełku... tylko za ładne do łowienia te ciapańce Ci wychodzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 mozesz mi jednego kilebika odlozyc i jednego malego w kolorze niebieskim tak naprawde to mozesz z kazdej serii odlozyc jednego rozliczymy sie w drewnie. jesli potrzebujesz drewno to pisz.. dla Ciebie zawsze je znajde.. mam pod dostatkiem 2m3 lezy.. ile to by bylo z tego woblerow? i jaki czas na przerob? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Długości podobne już robiłeś w "bobelkach", ale kształt ewoluował.Żółty'awy dobrze mieć w pudełku... tylko za ładne do łowienia te ciapańce Ci wychodzą No takie bobelkowate są ..Wiadomo każdy się stara rozwijać,zmienia, kombinuję ...uczy...to i wobki się zmieniają ,ale trafiłeś . ile to by bylo z tego woblerow? i jaki czas na przerob?Nie wiem..Zależy czy robi producent ,czy jakiś zapaleniec w piwnicy A najważniejsze jaką obrał drogę i metodę zabawy z tym drewnem.Jeden robi 800 wobków w miesiącu ,siknie sprayem lub obklei kalkomanią i ma ...drugi siedzi 3 tygodnie przy 30 sztukach,bo lubi je pieścić,dopieszczać i kocha progres...Ani ten pierwszy ,ani ten drugi nie jest lepszy...są po prostu zupełnie inni. Edytowane 29 Marca 2016 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi