tofik Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 @Hektor dobrze prawi,za ładne żeby na nie łowić. Ja "bobeski" wypuszczam do wody tylko wtedy ,gdy mam pewność że pod wodą nie czyha na nie żaden zaczep.....Te bączki naprawdę smakowite,zwłaszcza że zmieniłem trochę orientację ostatnimi czasy i kleniki u mnie zdają się być number one .Kuba pozdrowienia załączam i kibicuję twórczości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 .Kuba pozdrowienia załączam i kibicuję twórczości dzięki.. Każdy kibol na wagę złota..Nawet jak zostanie jeden ,to jadę ostro z tematem ...Mam kilka pomysłów,zobaczymy jak wyjdzie... zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Próby genetyczne na narybku z mojego warsztatu...Wobler "oszukaj przeznaczenie 4cm", pływające..trzy odcienieNa wykończeniu... Wszystkiego dobrego! Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Bobesku odłóż dla mnie sztukę proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Bobesku odłóż dla mnie sztukę proszę.Odcień żółci,błękitu czy sino-blado-koperkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Odcień żółci,błękitu czy sino-blado-koperkowy? ŁOOOOOOOWNY koniecznie i maluszka też bym chciał sztukę. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Koliberki ledwo się wykluły i już je wszystkie zabrali ..Podgiąłem se w jednym ster szybko nad wodą ,ustawiłem by był w kategorii smużak ,,,,,,i też zabrali Pisklaki opuściły gniazdo tatusia ......Czwórkę Ci zostawię a małego gówniarza najwyżej jak zrobię kolejną gromadkę,tylko nie wiem kiedy bo trochę ostatnio tracę moc...Wiosna przyszła to mnie na ławkę ciągnie a nie do śmierdzących lakierów :lol: dobrej nocy Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) ok. odłóż mi czwórkę, a jak byś dorobił maluszka,lub wyjął ze swojego pudełka daj znać proszę. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Koliberki ledwo się wykluły i już je wszystkie zabrali ..Podgiąłem se w jednym ster szybko nad wodą ,ustawiłem by był w kategorii smużak ,,,,,,i też zabrali Pisklaki opuściły gniazdo tatusia ......Czwórkę Ci zostawię a małego gówniarza najwyżej jak zrobię kolejną gromadkę,tylko nie wiem kiedy bo trochę ostatnio tracę moc...Wiosna przyszła to mnie na ławkę ciągnie a nie do śmierdzących lakierów :lol: dobrej nocyTo nie trafią na giełdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) @ Alaryk - Dobra jutro siadam i zacznę robić korpusy na drugie stado koliberków ,przekonaliście mnie :lol: Mam,ale 4cm wobki (te co widać wyżej na fotkach),bo jeszcze nie byłem ich ustawić.....nie chce mi się tego zbroić (heh ) Tu taka odskocznia od wszystkiego co małe...Gruby wstręciuch 5,5cm (wersja FAT)...3gr bez kotwic i pływające"Masywnieszy" korpus,inny ster..Sprawy kosmetyczne np więcej złota,inne "oki"..takie tam pierdołki .. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeżeli można tutaj to zarezerwowałbym dla siebie 4 sztuki koliberków: żółty x 1,zielony x 1 i zawsze łowny błękit x 2, bo z tą łownością to prawda, przynajmniej w wodach wisełki. I upraszam się pokornie o pamięć o mnie, jak koliberki będą już gotowe do pójścia w świat. A jak by były inne kolory to jeszcze z jeden, ten najpładniejszy poproszę (razem 5). Pozdrawiam i z życzeniami dalszych sukcesów. Jarek Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Alaryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ok gitara,zrobię na 100% ,tylko nie umiem podać terminu,ale jutro już zacznę przy tym grzebać na boku To dam znać jak się narodzą nowe ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mam nadzieję, że nie zaśmiecam tematu, ale dzisiaj dopiero pierwszy raz nad wodą w tym sezonie i pierwszy raz na bobeskowe strugawki. Noooo, jest moc...4 klenie i dwa pstrągi. Orientacyjnie, bo nie wyjmowałem rybek z wody tylko przymierzałem do rękojeści - klenie 2x ok. 50 cm, 1x ok 45 cm, 1x ok 35 cm i 2 pstrągi ok 30 cm. Moja ukochana zaraz po dzieciach i żonie rzeka. Klenie brały TYLKO na bobeskowego śliza lub coś koło tego z czerwonym brzuszkiem i raną na głowie. Pstrągi na pstrągi. Parę fotek (robione telefonem, sorry) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Oooo Panie jak fajnie Piękne rybki i fotki -gratuluję (ten drugi to stara strzebla)Całą sobotę i niedzielę przesiedziałem w norze jak jakiś dzikus i robiłem woblery,dzięki m.in Tobie @pipczento2002 wiem,że nie na marne Nawet nie wiedziałem,że taka ładna pogoda była Jeszcze raz dziękuję za fotosy,to mocno napędza wenę hej ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pogoda była super, dlatego pomimo lekko chorej córeczki i obiecanego ogniska synowi udało i się na ok 5 godzinek wyskoczyć. No i efekty widać. Dzięki za wspaniałe woblery!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ok gitara,zrobię na 100% ,tylko nie umiem podać terminu,ale jutro już zacznę przy tym grzebać na boku To dam znać jak się narodzą nowe ptaszki OK. Trzymam za słowo, a jak coś okazalszego złowię na Twoje woblerki to też machnę fotkę jak Mariusz, chociaż żaden ze mnie fotograf, nawet amator . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Właśnie siedzę i robię.....tnę klocki + jakiś film na polsacie...... Fotka robiona 10min dla potwierdzenia ,że coś się dzieje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Bobesku trochę tych klocków tniesz chyba,bo łapa gruba i to nie wygląda na efekt pilota przed tv.Pamiętaj też o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kiedyś lubiłem sporty,potem gorzoła i imprezy mi zaprzepaściły moje sportowe marzenia Teraz jestem już stary,mądrzejszy i znowu lubię sporty ,ale już bez "wutki" i tylko dla siebie ,rekreacyjnie bez spinki na luziku ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Takie tam "trout Fat"5,5cm,pływająceKolorystycznie jakiś wielkich zmian nie ma,ale inny korpus (w tym wypadku ) No i dość sporo żółtego kolorku,choć na żywo wygląda to inaczej,na fotce jakby się go więcej zrobiło..czary -mary Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez bobesku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Najmniejszy 6cm,największy 6,7cmZaraz wjedzie na stół "kapuczino" i biorę się za stery 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) !!!! Fajna sytuacja:Opis poszczególnych fotek ( wobler o nazwie "blady")Ostrzeżenie---> to może tylko mnie śmieszyć heh Fotka nr.1 --- Jak widać z daleka nadchodzi jakiś "muchobąk" (owad) Fotka nr.2 -- Muchobąk podchodzi śmiało na kozaku bliżej... Fotka nr.3 -- Włazi na ster i sprawdza czy jest dobrze dopasowany i wklejony... Fotka nr.4 --- Muchobąk mocno się przygląda....sprawdza detale,szczegóły. Fotka nr.5 -- Zaczyna miziać i całować woblera Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 To Twój "Muchobąk" http://www.medianauka.pl/zlotook 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Piękne są te Twoje wabie :-) malowanie i forma na najwyższym poziomie =D> Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Test..... wrzucam fotkę przez plik a nie program i chcę zobaczyć jak to wygląda... Robal nadal siedzi..na złość mu daję lampom błyskową po oczach a on siedzi i pilnuje swoich rybek Dobry zawodnik Plik Program Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi