PGr1 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pikne Kuba, dam ci fajną misje, o której sam myślałem, tylko czasu brak jak zwykle...Pomaluj partyjkę na kumaka nizinnego, też ich sporo miejscami nad Wartuchą, a te oczojebne spody mogą zadziałać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pamiętaj o sztuce żabolca dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pikne Kuba, dam ci fajną misje, o której sam myślałem, tylko czasu brak jak zwykle...Pomaluj partyjkę na kumaka nizinnego, też ich sporo miejscami nad Wartuchą, a te oczojebne spody mogą zadziałać No kumaczek fajny,jeszcze górska odmiana jest.Kolorystycznie to można sobie w tym temacie ładnie pokombinować..Wystarczy wpisać w google "żaba" i łeb urywa,każda inna Pamiętaj o sztuce żabolca dla mnie kum,kum :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Korpusy na kleniowe Mini Frogi gotowe Czuję,że te zrobię bardziej zielone..A jak juz będę miał ogarnięte żabki w brązach i zieleniach to zacznę wtedy kombinować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jeden kilkunastu na twojego koliberka, który miał dziś swój niesamowity dzień. Lykalo go dziś dosłownie wszystko.Od maluchów po dziadków :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Dziękuje kolego za fotosa Koliberek czasem ma dobry dzień :D Ja wszystkie urwałem , muszę usiąść i "nastrugać" zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Strugaj strugaj bo to udana konstrukcja :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 dawno tu nie zagladalem. ale musze przyzac ze zabki sa wspaniale. jak sie udaly szczupaczki ktore miales wczesniej? jak z ich praca? cos pod szczupaka uda sie w tym roku jakas ploteczka lub uklejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Krzychu daj adres ,wyślę Ci ostatnią żabkę,miała być dla mnie ,ale robię już 4cm to sobie małe zostawię a większa Twoja.Szczupaki wstyd się przyznać,ale zgubiłem gdzieś korpusy..Jeden odnalazłem...Zrobię jeszcze raz szczubelki i może 7cm okonki Dziś siedzę i tworzę 5cm raki ...Chciałbym je robić w dwóch opcjach.....sterowe (pływające) i bezsterowe .(tonące)Te drugie miały by pracę "jak mu zagrasz wędką" ...Jak wędkarz poprowadzi ..np delikatny opadzik ,lub małe skoki przy dnie .albo szuranko...Opcji jest sporo i wszystko zależy od łowiącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Te 7cm okonie to może być Kuba strzał w 10tke ukleja też jak by co też :-) poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ok Panie ,jak będą to się podzielę Pierwszy korpus malutkiego raczka "chyba" gotowy Tata łowi a ja grzebie w drewnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Wreszcie wziąłeś się za ciekawe konstrukcje jakieś żabki, raczki... ciekaw jestem co będzie później Rybko-podobne woblery zawsze na topie, ale czasem przydaje się powiew świeżości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 czasem przydaje się powiew świeżości.No dokładnie...Taki był celOstatnio mi się jakby mniej chciało siedzieć przy woblerach a odkąd zacząłem kombinować to moc nagle wróciła ...i to z siłą ,że ho ho ...Dzis cały dzień "przerobiłem" , ani minuty na dworze nie byłem Te raczki zrobię pod czeburachy..Kluczem do sukcesu powinno być odpowiednie obciązenie kotwic lametą,,mam plan,muszę to sprawdzić zdrówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Mini ropuszki....maja około 4cm pływające. Na 2x kotwy Zaraz wkleje stery na "stałe" i biore się za raczki Ogrom czasu na wykonanie,opcja dla tych najcierpliwszych z cierpliwych... Jak ma być efekt to musi boleć... zdrówka Edytowane 1 Czerwca 2016 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Uważaj bo Ci uciekną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Uważaj bo Ci uciekną Nie mają szans,kupiłem 5x pudełek Versusa :D :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Fajne te żaby, jeżeli czują się samotne to chętnie przygarnę dwie szt. ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ropuszki miazga :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Fajne te żaby, jeżeli czują się samotne to chętnie przygarnę dwie szt. ..... Ok,w weekend dam znać Ropuszki miazga :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalkadzięki Panie,ciężka robota z nimi,ale efekt nawet fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mini do dłubanek Około 2,5cm w "holo"-którego nie umiem uchwycić aparatem , wazne ,że ryby widzą :lol:tonące z jajcemMniejszych wobków nie robię ,bo nie potrzebuję .. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Poproszę wpisać mi jednego w rezerwację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 E tam. Najlepszy jest koliberek. Kosi wszystko :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzięki Robert za foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Raczki ...Około 5,5cm..Jedne "sterowe pływające" a drugie zrobione pod zbrojenie od naszych braci ze wschodu w Planer lub Mandorik ..Metoda łowienia "bezsterowymi" to głównie : "opadzik" , "szuranko po dnie" , "skoki" i sporo innych technik--> Imitujesz wędką zachowanie małego raczka, jak to zrobisz to już Twoja sprawa i Twój pomysł,każda woda dzieli się swoimi prawami...Dziś mogą brać na opad a jutro na szuranko a pojutrze na nic ...Nie ma ograniczeń co do prowadzenia,ilu wędkarzy - tyle możliwości....Dlatego można sobie dobierać własną gramaturę ołowiu ,w zależności gdzie,kiedy i jak łowisz...Polecam na okonie ze starorzeczy,żwirowni ..Czas wykonania 2x dłużej niż żaba..wobler "limit edycjon",kilkanaście sztuk w roku ..Nawet im czułki zrobiłem co by wyczuwały zaczepy w podwodnym trudnym świecie... Zbrojenie : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Świetna robota po prostu. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi