bobesku Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Coś dla paru ziomali na GP-Polski...dłubanki,dłubanki...oj tak,nie zawsze gumka robi robotę . Szczególnie tam gdzie ryby już umieją już rozpoznawać marki gum jakie im spadają tonami pod pysk Mini kameleonki z jajcami....2,3-2,5cm, niecałe 3gr,tonące ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Chromy z jajem ( dwa ze stada nie mają jaj )Na fotce tego nie widać,ale dają mocny "błysk" srebraDane techniczne jak wyżej.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 ................Mam lepsze fotki...2,5cm...Tonąca "iluzja" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Koliber nadal w formie. Równe 4 dychy. Masz je może jeszcze , bo ostał mi się jeden. Edytowane 2 Lipca 2016 przez rrthc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Hej,hejjjZ malutkich ,pływających mam tylko parę "miętowych" na czarną godzinę Ładny klenio,..gratki Podziękował za foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Matko bosko, no nie wiem jak ty to wszystko robisz. A co zrobisz, wszystko jeden w jeden perfekt, styl i piękno kładące na glebę. Zaczynasz mnie już wkurzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 @ Ubiku mam ostatnio więcej czasu na woblery to sporo kombinuje i czasem coś "wypali",,, Mini "chromki" w lepszej fotce...2,5cm,niecałe 3gr,tonące...Głównie na środkowej Warcie moim zdaniem kolorek "podstawowy"..Zawodzi rzadziej niż Kliczko,,,Czy jasno,czy pochmurno,czy pada,lub "lampa".... ciśnienie takie ,czy srakie ...woda w górę,woda w dół...--> to i tak na takiego biorą( oczywiście nie ma złotego środka i ponosi też porażki....) To też moja osobista wiara w "coś" takiego a nie innego napędza wynik,,, 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Mają jaja te Twoje wobki. Świetne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ćwiczę "se" od rana nad Wartą gatunek chroniony w Polsce --> piskorzykiTe akurat 6,2-6,5cm3,5grpływające zdrówko!! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W mordeczkę, żeby nie było - ostatnio zrobiłem takie troszkę podobne wobki Jeszcze czekają na ostatnią warstwę lakieru (brakło), ale jest pewne małe podobieństwo. Być może inspiracja została mi w głowie po wizytach w Twoim wątku, zagnieździła się i wyszła w trakcie roboty . No może tyle tylko, że u Ciebie są to rzeczywiście piskorze, a u mnie - z braku odpowiedniej iskry bożej - hybryda kozy, strzebli i piskorza. Cyknąłem na szybko fotę z placu boju. Coś tam można dojrzeć przy małej dawce szczerych chęci: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Bardzo ciekawe, Rafale. Faktycznie, spore podobieństwo do stylu autora wątku Czekam na zdjęcie ukończonych, ze sterami. Może tym razem zdjęcie dokładniejsze, takie bardziej w Twoim stylu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Coś w styl mini okonka..Można je robić w różnych odcieniach,ja to stado zrobiłem na żółtej bazie.Pasowało by też na szarości,zieleni,złocie ,srebro...Technicznie : 35-37mm, z kotwicami około 2,5gr,pływające..Bardzo mocno siedzą w nurcie..(przelewowy zagubiony malutki "okonik")Dla mnie pudełko bez imitacji małych okonków (głównie na rzeki nizinne) nie ma prawa bytu. (oceniam tylko moje pudełka,nie wnikam w czyjeś inne,nie wtykam tam nosa)..No ,bo o przekonaniach wędkarzy się dyskutuję tak samo jak o gustach ..czyt.rozmowa nie ma sensu Każdy w coś wierzy a wiara daje sukces... 3 fotki,każda w innym słońcu: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Na jakiej głębokości pracują te malenstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Na jakiej głębokości pracują te malenstwa? 0,7m to maks,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A jaka cena z rabatem bo jestem twoim stałym klientem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A jaka cena z rabatem bo jestem twoim stałym klientem heheDla znajomych i dla stałych klientów - niedużo drożej niż normalnie. Bo marudzą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Janusz, ten akurat lubi foty ryb dać a my to lubimy ,więc przekonał mnie na jakiś mały prezent heh @rrthc - wysłałem Priwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dla znajomych i dla stałych klientów - niedużo drożej niż normalnie. Bo marudzą Proszę Pana ja absolutnie nie marudze. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Prezenty jak najbardziej. Popieram.Wszelkim wymuszeniom mówimy stanowcze: "Raczej nie!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Koliberek nadal w formie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Kolibra żrą a ja łamańce robię ..Coś jest "nie tak" dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Koliberek dał mi nowe PB 47 cm Te mniejsze też go lubią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No to "zajefajnie" jak mogłem w pewnym sensie uczestniczyć w biciu życióweczki Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Woblery zrobione w bezsenne noce..Pojadą,polecą,popłyną do Indonezyjczyka z Indonezji łamany korpus,około 5cm ,pływające... Edytowane 15 Lipca 2016 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Mają rozmach skurczybyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi