bobesku Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Sandacz 9 (na chromach)Daje taki błysk ,że nie potrzeba latarki Trochę to widać na pierwszej fotceDługość około 9cm,waga około 5gr -pływające ...materiał lipaTo już wobler na konkretniejsze łowienie3 pierwsze foty na chromach a pozostałe dwie to kolor "holo'..Jak trzeba być we wodzie bardziej widocznym to lepszy jest chromas a jak "subtelnym" to holo.... Udanego weekendu ...................... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Okonek pomyślnie przeszedł testy 41 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 @bobesku musisz zwiększyć tempo tworzenia bo wklejacie posty z kol. @rrthc na zmianę Jak tak dalej pójdzie to ryby zdominują Ci wątek Tak poważniej to gratuluję pięknych i łownych przynęt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Pstrazki lamance pierwsza klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Kubuś, białe brzuszki linijką malowałeś, czy tak wyszły? Pewnie nie tylko sandacze 9 będą zjadać, kluski (54ze zlotu na grubą 9tkę) i bolki też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Okonek pomyślnie przeszedł testy 41 cmNa okonka mam jednego klenia 57cm,więc uważaj bo ten wobler potrafi zaskoczyć Dzięki za ładne foto @bobesku musisz zwiększyć tempo tworzenia bo wklejacie posty z kol. @rrthc na zmianę Jak tak dalej pójdzie to ryby zdominują Ci wątek Tak poważniej to gratuluję pięknych i łownych przynęt Ostatnio codziennie grzebię Jak mam pomysł to nie usiedzę i muszę coś we woblerach zmieniać,testować,kombinować,,,Obiecałem sobie przerwę z 2 tygodnie i chyba nic z tego...Hand Made opanowuje życie, chodzi za mną jak jakaś zmora ... Pstrazki lamance pierwsza klasa!a jak wkręcają,żadne woblerki mnie tak nie zafascynowały jak łamane...Kiedyś robiłem po dwa na miesiąc a teraz już szykuję ładną kolorową pstrągową armię..Dają taki "delikatny,szybki" dreszczyk na blanku ,że ho ho, po prostu miłość heh Zimą zrobię łamane kozy,piskorzaki,ślizy i całą tą gromadę "strumykowych rybek" Kubuś, białe brzuszki linijką malowałeś, czy tak wyszły? Pewnie nie tylko sandacze 9 będą zjadać, kluski (54ze zlotu na grubą 9tkę) i bolki też Kto nie pije ten ma prostą linie :D :DW taką 7 klenie w nocy grzmocą aż miło..w 9 już rzadziej (jednego kleksa na "9" złowiłem w tym roku z 45cm na oko--->mocno głodny był)....no i tak jak piszesz sandacz 9 to często boleń zdrowia Pany Edytowane 17 Lipca 2016 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Lamance, zwlaszcza suspending albo bardzo wolno tonace, to zdecydowanie to co lubie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Nowy narybek ok.2,5cm1,6-,1,8gr z kotwicąpływające Edytowane 19 Lipca 2016 przez bobesku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Pewnie połowa z Was (połowa z tych wkręconych w klenie) próbowała je kiedyś łowić na wiśnie,czereśnie..,Na "Śliwkę" próbowaliście ?? (foty niżej ) Zrobiłem kilka śliweczek,ogólnie w normalnym świetle wobler jest "fioletowy",zmienia się to w różnym położeniu..--> fiolet,brąz..Jest śliwką a pod innym kątem światła zgniłą śliwką Klenie oszaleją,ale muszę zmienić spód tego woblera . Zrobiłem jasny i jakoś mi nie pasi...Następne śliwki będą całe w takim kolorku jak na fotkach (razem ze spodem)Lub spody czarne ,na pewno zmienię na jakiś ciemny kolorekTechnicznie jak woblery z postu wyżej Edytowane 20 Lipca 2016 przez bobesku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ehhh ładne cukiereczki. ..Szkoda tylko że już w tym miesiącu nie mam kasy na nowe zabawki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ehhh ładne cukiereczki. ..Szkoda tylko że już w tym miesiącu nie mam kasy na nowe zabawki...Nie martw się ,za trochę ponad tydzień będzie nowy miesiąc i nowe nadzieje Właśnie robię jeszcze mniejsze ,takie 2cm.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ehh zabrałem dzieciakowi świnkę skarbonke, więc jak masz jeszcze sliwke i ten zielony to mi spakuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) @rrthc - po weekendzie,bo muszę jechać nad wodę .................. Woblereczki---> Technicznie jak wyżej,kolorystycznie jak niżej Lubie disco bo się błysko?? Edytowane 21 Lipca 2016 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 No i dorzuc tego dyskotekowego do kompletu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) .Pstrąg potokowy "Generał" --> 68cm złowiony w "kujawsko -pomorskim" przez kolegę na mojego piskorza 6cmjupi,jupi....moje emocje = zawałCo czuję? Nie opiszę-nie umiem.....,przemilczę...Powiem tylko,że ryba spełniła moje "handmejdowskie" marzenia i sny ( w temacie pstrąg) Edytowane 22 Lipca 2016 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ciekawe z jakiej rzeki wytargany? Ciurek czy jakaś większa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 taki pstrag to juz krokodyl raz widzialem 64 cm z bobru to ryba bylawrecz gigantyczna gratuluje pieknej ryby z naszej Polskiej rzeki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 bobesku moze zostala jeden woblerek sandacz 9 (na chromach)? takiego wlasnie chcialem od Ciebie miec jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nie ma,ale będzie za 2 tygodnie ...Wyślę Ci od razu z tą duża żabą ..Mam już cos dla Ciebie odłożone na boku...Dołożę dużego chroma jak skończę i wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Kuba,a jak wygląda temat kleniówek z jajem,w wersji chrom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Kuba,a jak wygląda temat kleniówek z jajem,w wersji chrom??? Robię,ale 2cm...z mniejszym jajem,także wagowo mogą Ci nie pasować (mniejsze niż te 2,7cm i waga mniejsza),skończę to dostaniesz...Mam dla Ciebie dobrego wobka w prezencie,więc poczekaj mistrzu... ................ 5,5cm3grfloating Mówię na nie "strzebelka" ,ale nie wzoruję się na tej rybce a "tworzę" te łamańce jak mi podpowiada mózg Te akurat mają różowe majtki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Strzebelki w różowych majtasach, no zaszalałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 ................ 5,5cm3grfloating 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nowy "Mini Perch"35-37mm2,5grpływające 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 43 cm na Sliwke 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi