krzyko Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mały trening przed sezonem pstrągowym 2017 ...Materiał od Słowackich pstrągarzy (w prezencie na testy + moje wykonanie)...Będzie ogień !! Tu akurat 7cm pływające pstrągóweczki. Jak na nie patrze to ryj mi się cieszy jak u testera leków psychotropowych heh Będą takie tematy w malutkich ilościach zimą ,to się podzielę ..Mega pracochłonne dziadostwo....Kuba Ciekawy efekt i mam nadzieję że okaże się interesujący dla zębatych.Hologram sprawdzał mi się na Bugu w stopniu bardzo dobrym natomiast na Wiśle wcale.Ale to chyba nie jest hologram? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Kuba zrób coś cięższego bo ta moja elitka do 56gr nie za bardzo się ładuje Twoimi chudziakami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Maserati powinny się nazywać explosion ;-) Edytowane 15 Października 2016 przez Łukasz 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Oj z tymi nazwami to u mnie zawsze tak z przymrużeniem oka ...Lubię jak są polskie i na luzie... Lubię jak drażnią sztywniaków Ale są wyjątki,bo dziś np na fotce mój sandaczowy duży "Pinki" Około 9cm,floating na 5gramach (spody w mocno oczojebnym różu)...nie zlezie głębiej jak metr ( bardziej do 0,7m)Idealny np. na opaski Warty. Edytowane 18 Października 2016 przez bobesku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Sporo srebra ostatnio u Ciebie wobki jak zwykle rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Dzień Dobry "Zawodnicze- okonkowe- seledynasy " opcja ---> kurdupel Wagi i długości nie podam (nie dlatego,że to jakaś tajemnica ) ,ale mam konkurs na "fanpage "gdzie trzeba odgadnąć wagę tego woblera Lipowe. Edytowane 21 Października 2016 przez bobesku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 piękne cukiereczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Małe jesienne myju ,myju z okoniami (tak wiem,żyłeczka się skończyła na szpuli)@Ricciego młynek ,zapomniał mi nawinąć To jego wina,nie?? .......... "Sandaczowe błyski " 9-9,5cm z seledynowym spodem..z lipki,pływające ,,praca do metraJeszcze stery nie wklejone...Chyba ostatnie w tym roku.... Pobawiłem się trochę z grzbietami...Nawet fajnie to wygląda,ale jakoś bardziej mi pasuje do wobka "pstrągowego"..nie wiem czemu,nie pytaj...tak już mam :lol: Edytowane 22 Października 2016 przez bobesku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Bobesku jesteś "MISZCZEM" ręcznego malowania-jak zwykle klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 oj tam,oj tam...po piwnicach są pochowani lepsi ..................... Sndaczowy Chromek w seledynku ..90-95mm,pływające,5gr...zbrojenie w 8 lub 6...Tylko 6 sztuk takich zrobiłem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Takiego zajefajego lipasa przechytrzyliśmy ( tzn mój udział to woblerek) Na klasykach od Parkera Musze mieć czym rysować czołgi siostrzeńcom Wobki też robię--> Powolne przygotowania na "Pstrągi 2017" Edytowane 4 Listopada 2016 przez bobesku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) "SDR pstrągowe-piskorzowate"6cm,wagi nie znam -zepsuła się,pływające...Wchodzą w dno jak alianci w Drezno Od dziś tematy pstrągowe ,teraz głównie takie ..z małymi odskoczniami ,by nie zwariować od mieszkańców małych rzek,rzeczek i rzeczułek,strumieni,strumyczków Edytowane 5 Listopada 2016 przez bobesku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Od dziś tematy pstrągowe ,teraz głównie takie ..z małymi odskoczniami ,by nie zwariować od mieszkańców małych rzek,rzeczek i rzeczułek,strumieni,strumyczków Ci żywi mali mieszkańcy siurków (tej nazwy nie wymieniłeś ) też mają w sobie coś magicznego, tak jak Twoje ich imitacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 @ Piotresku , te siurkowe imitacje są najlepsze dla akrylowców . Można się fajnie "nawygimnastykować" i zero ograniczeń...No bo np płotka,czy krąpik musi być srebrny a takiego piskorza ,śliza,kózkę,strzeble samca, samiczke,ciernika itp można strzelić każdego w 8 odcieniach Zaraz pyndzle zamawiam ,akrylki uzupełniam i jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kawał łychy mają za ster ciekawe jak maksymalnie głęboko zejdą? Malowanie jak zwykle- rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) @Pride one ryją w dnie gorzej jak melioranci ehheh (ciśnienie spada i mnie wali ),,,, Edytowane 6 Listopada 2016 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) "Głębokie sandaczowce" --> 9cm,..od 8 do maks 9gr ,floating,z lipki....Głębokość pracy ? Tu mamy problem ,bo na Wartę potrzeba znacznie mniej niż na Odrę i robić muszę tak by się wgrać wszędzie...3 kolorki: W sobotę jadę pozrywać,jak coś zostanie to się podzielę Edytowane 10 Listopada 2016 przez bobesku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszWinter Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 witam, co jakiś czas przeglądam twoje twory warsztatowe i powiem tak, są MEGA. Masz bardzo dobrą rękę do zdobienia woblerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 O matko z córkom nie mogłem tematu znaleźć ..Się rozkręciliście Jako,że nie lubię się bawić w sztuczne "gratki" i akcje typu (lajk bo on mi dał lajka) to tutaj na szybko gratuluję wszystkim którzy dążą do celu. ............. ..... "kum,kum.kum" .......4cm,4gr,floatingSłabe życie ma taki płazik...pstrąg go zjada...okoń go zjada...szczupak go wchłania jak chipsy..boleń też czasem nie przepuści...sandacz jak najbardziej...dla klenia smaczne danie..jaż tak samo jak kleń....ahhh szkoda wymieniać Szykuję unikaty na WOŚP 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Bobesku skąd Ty teraz muchy weżmiesz,żeby je karmić?Ropuszki są wręcz obrzydliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Mega wypas,piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kiedyś coś Ci w wątku wspomniałem...I po czasie powstały piękne kumaki nizinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 To ja poproszę 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Bobesku skąd Ty teraz muchy weżmiesz,żeby je karmić?Ropuszki są wręcz obrzydliwe...No własnie nie mam czym ich nakarmić (waga by wzrosła) ,jedynie przy robieniu fotek mi jedna biedronka wleciała Mega wypas,piękna robota podziękował Kiedyś coś Ci w wątku wspomniałem...I po czasie powstały piękne kumaki nizinne Tak mówię ,że pół roku temu zrobiłem jasne żabulce ,to teraz dam im wiecęj "koloru"...Wyszły jak na foto,, To ja poproszę 2 sztukiDam znać na Priwka,ale tak za 3 dni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Spoko .czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi