bobesku Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Sylwestrowe "połamańce" 2017 Teraz to już wyścig z czasem,pudełka trzeba szybko zapełnić... Jakieś tam wyjazdy zaplanowane w 2017 Łamańce już gotowe,rzutem na taśmę,tylko uzbrojenie zmienię i uffff,udało się Barwy mojego "ulubionego" seledynka,,, 7cm,4gr,pływaki Udanego nowego roku!! Co najmniej do 3 stycznia każdy ma wrócić po imprezie do chaty zdrowia! Kuba 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Co tam trzy dni ,kiedyś wychodząc na ,,Sylwestra,, mam moja się pyta:Rafał kiedy wrócisz?-za rok! Żeby nie było!pierwsza klasa woby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dojechane na maksa jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Bardzo lubie cieszyc oko Twoimi wobkami.W pudelku tez mam ich kilka...A juz lada chwilka... (czyt.sobota)Znow zlowia pstràgilka :-)Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kolorek w sam raz na chłodne wody. Nie ukrywam ,że to mój ulubiony akcent. Kuba również udanego roku życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pan Śliz Tego stwora jeszcze tu nie wrzucałemWobler brązowo-czarny ( na żywo jest ciemniejszy niż na fotce)...Drobniutko pracuje ,stara się być niezauważony przez pstrągi,ucieka sobie między kamyczkami i myśli,że go nie widać. Próbuje się nie rzucać w oczy.,,..Czasem mu się to udaje ,ale częściej jest niestety zjadany ...Stosowany tam gdzie ryby lubią ciemne wobki,gdzie wymaga tego łowisko ,upodobania ryb ,ich humorki,warunki pogodowe i kilkanaście innych czynników... Przynęta o drobniutkiej pracy ..Długi na ponad 6cm.... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To ładnie śliznąłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Koza z wielkopolskiego pastwiska.... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dajesz czadu z tymi wobkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) ....Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie? BRANIE BĘDZIE,branie będzie!! ,,,, Edytowane 13 Stycznia 2017 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wracam po krótkiej przerwie Tak na "dzień dobry" ,by trochę rozruszać ten zarośnięty mchem temat ,dwie pozycje nowych pstrągów: Mały Trout 2017-kolor Pink5cm,pływający,nie pamiętam wagi..chyba 3,5gr Holo,holo na folii od pstrągarzy naszych południowych sąsiadów..Ten jest trochę większy,około 5,5cm..4gr uzbrojony ,pływaki c.d.n 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 pink zamiata,holo zamiata przy tym ciągle Twój styl-super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A dzisiaj akurat myślałem o Twoim wątku już miałem pytać czemu się obijasz Powrót w dobrym stylu, wobki super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Te pink są takie " nie Twoje".Przyzwyczaiłeś nas do pewnego stylu takiego "Bobesku", a te odbiegają od niego.Za to hologramki jak zwykle KLASA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Powiem krótko-BRAWO TY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Holo powala na kolana . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Nowy strzebel potokowy,samczyk w barwach godowych.... Od około kwietnia do czerwca,nawet lipca ,będą goniły dziewczynki przy tarle 8cm,5gr uzbrojony,pływaki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 "Szaraczki 2017"- POWRÓT mojego pstrągowego wodza.---> Oldschool jak Biskupin ..Pierwsze moje pstrągi które dłubałem ,to były właśnie "szaraki"..Jedne z pierwszych wobków w 100% zrobione akrylem.To tak w skrócie ...Po nich dopiero wymyśliłem "seledynki"..Mega sentyment..Uwierz mi,że za przynętą można tęsknic Jutro wklejam stery.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) "Brudasy" (new wersja) ....Pierwsze stado w tym roku ..No "ni ma" czasu by robić wszystko co się chce...Zmieniłem im m.in spody...Muszą być czarne (wcześniej były jasne) i coś mi nie pasowało..Teraz spód jest cały czarny...Wobler stał się ciemniejszy niż jego poprzednicy.Ponad 5cm,pływające...ze 4 grWobler często mylony przez ryby jako głowacz (choć to nie jest jego imitacja,bo jest moim BRUDASEM a nie głowaczem ,niektórzy po prostu mówią na niego głowacz ) ...Najlepiej się sprawdza właśnie jak występują "główki" i wszędzie gdzie ryba dobrze reaguje na ciemne barwy ( szczególnie mocno "uczulone" na ciemne brązy i czerń)...praca drobnaJutro ustawionko na rzeką Spróbuję fote wgrać przez dysk ( denerwują mnie te darmowe programy do pomniejszania fotek....niby są fotki a potem same znikają)Ciekawe czy tak jest ok,czy jakość zdjęcia mocno w plecy...(przez dysk) Test zdjęcia: z dysku: z programu: Edytowane 19 Lutego 2017 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 "Nerwus 6" i pstrążki z matowym sreberkiem z boczku ....Nerwus ma około 6cm a pstrągasy są troszkę mniejsze ..(pływaki)Teraz jestem często nad wodą ,więc nowe wobki wymyślam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ufff....wreszcie powrót do tego co lubię i co mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ufff....wreszcie powrót do tego co lubię i co mi się podoba Jeżeli myślimy o tym samym to ja takiego "szaraczka" mam jeszcze w pudełku nawet z pierwszego wypustu !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jeżeli myślimy o tym samym to ja takiego "szaraczka" mam jeszcze w pudełku nawet z pierwszego wypustu !!! dzięki Piotrku - mam!Ja po prostu wolę takie... naturalne.A Kuba przepięknie je maluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kurde a ja tu wracam prosto z nad rzeki i hologramy mam ...Czyli zupełnie inna bajka :lol: Proszę nie wyzywać...naturalki tez będą w temacie ...................... Wobleraki od 4,5 do 5cm ( Czyli mniejsze), w uzbrojeniu 3gr, pływającePracują dość drobno z dość spora częstotliwością (to tak w skrócie ) "Mini Trout Holo Gold 5 " (taka bzdurna nazwa ,która jest tylko na teraz.....) " Holo - Silver " gabaryty jak wyżej ...kolorystyka zupełnie inna ..no i nie są "pstrągami" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Czy planujesz strugać coś kleniowo-jaziowego w wielkości 2-2,5-3cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi