bobesku Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) "Czereśnia" Rok temu skuteczny był "agrest" ,to trzeba dołożyć coś nowego z ogrodu Wobki są prawie czarne z dodatkiem czerwonych "drobinek"-co dało efekt podobny kolorystycznie do ciemnej czereśni ( zależy pod jakim kątem na nie spojrzeć) Dodatkowo duże żółte oczy--> tzw. "kleniowe celowniki" .. ok.2,5cm ok.2,5gr tonące Edytowane 27 Marca 2017 przez bobesku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Malutkie "tęcze" ( niektóre mają 2cm..większość 2,5cm) tonące waga do 2,5gr Tęcza (Gold) Tęcza (silver) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Niezly przemial miales w marcu A te poczatki entomologii w Twoim wykonaniu swietne. Co prawda paski "zkacowane", ale z ciapaniem i pomaranczem efektownie stonki wyszly. PS.Eeee... myslalem ze tym postem setka wybije Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Już mi się troszkę "jajca" znudziły ,,Muszę se przerwę zrobić z takim tematem Owady mocno wkręcają i nie chcę się zarazić ,bo wtedy pewnie całą zime i wiosnę bym je robił..Stonka,chrabąszcz majowy,pływak żółtobrzeżek,szerszeń i może big ant --> każdego z tych muszę w tym roku zrobić Dalej odpisz i może będzie "stówka" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wczoraj nad Wartucha cale popoludnie wobki ustawialem i zbytnio niemoglem odpisac... moze teraz Ale denerwujace sa te crosowe ekipy ryczace na wedkarskich sciezkach przy rzece! Jeszcze motorowki i skutery utrudniajace robote przez macenie wody i wyplukujace syf ( drzewa, konary, laty, trawy) z brzegow. Latem zostanie nam tylko nocne lowienie w sokoju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 @bobesku nieźle zasuwasz z tymi mikrusami, nie wiem jak z pracą ale wizualnie miodzio Przejdźmy teraz do mniej przyjemniejszej części, a mianowicie: gdzie jest wykończony korpus szczupaka? :P Myślałeś, że o nim zapomniałem, a ja odczekałem pół roku i pytam ponownie ps. chyba, że był już gdzieś w wątku, a przeoczyłem, ale nie wydaje mi się bo przeglądam na bieżąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) @bobesku nieźle zasuwasz z tymi mikrusami, nie wiem jak z pracą ale wizualnie miodzio Przejdźmy teraz do mniej przyjemniejszej części, a mianowicie: gdzie jest wykończony korpus szczupaka? :P Myślałeś, że o nim zapomniałem, a ja odczekałem pół roku i pytam ponownie ps. chyba, że był już gdzieś w wątku, a przeoczyłem, ale nie wydaje mi się bo przeglądam na bieżąco Pół roku to jeszcze nie ma tragedii :lol: Szczubla nie było ,ale za to wziąłeś czynny udział w moim temacie ,bo mi nabiłeś 100 stronę na forum Przechodzisz do historii Tak piszę o tej "setce" ,bo nawet nie wiem kiedy to zleciało 6 lat ---> mam ten wątek na forum ....grubooo No i rusz się z wobkami ,mam nadzieję ,że niedługo znowu zaskoczysz całe forum Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Pół roku to minęło od ostatniego przypomnienia, a nie wystrugania rozbójnika Mi do setki jeszcze trochę brakuje, chociaż i tak mam nie najgorszą średnią (69 stron w 3 lata) Zaskakuje to mnie na chwile obecną uczelnia, przykładowo zajęcia od 8- 20 oczywiście nie za jednym zamachem, 3h zajęć, 1h przerwy, 2h zajęć, 1h przerwy ni to na mieszkanie wrócić, ni to czekać pod drzwiami Z wobkami może ruszę przez święta bo kilka osób dopomina się o kiełże 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Pół roku to minęło od ostatniego przypomnienia, a nie wystrugania rozbójnika [emoji38] Mi do setki jeszcze trochę brakuje, chociaż i tak mam nie najgorszą średnią (69 stron w 3 lata) Zaskakuje to mnie na chwile obecną uczelnia, przykładowo zajęcia od 8- 20 oczywiście nie za jednym zamachem, 3h zajęć, 1h przerwy, 2h zajęć, 1h przerwy ni to na mieszkanie wrócić, ni to czekać pod drzwiami Z wobkami może ruszę przez święta bo kilka osób dopomina się o kiełże Na zajęciach dziubaj [emoji38] Pozdrawiam nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Oooo... Mateuszowi udalo sie jubiluszowa stronke otworzyc, toSto lat, sto lat...I nastepnych 100 stron w watku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 "Chrabąszczu" Wersja do spływu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Piękne przynęty ! PS: przeglądałem wątek od początku i w okolicach lata 2015 są jaja ze zdjęciami- przykladowo przy opisie "takie coś ok 7cm" jest zdjęcie deski rozdzielczej ciągnika xD takich sytuacji jest masa Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Piękne przynęty ! PS: przeglądałem wątek od początku i w okolicach lata 2015 są jaja ze zdjęciami- przykladowo przy opisie "takie coś ok 7cm" jest zdjęcie deski rozdzielczej ciągnika xD takich sytuacji jest masa Pozdro!Podziękował Co do zdjęć --> Taka sytuacja jest jak się wrzuca fotki przez te programy "online" do zmniejszania zdjęć...Po jakimś czasie fotka "wygasa" i pojawiają się inne ,kogoś innego ,.......Jak na fotce nie ma woblera ,lub woblerów to nie moje zdjęcia ..... zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Jakis czas temu to zauwazylem. Wchodze w watek a tam jakies ladne Panie a w opisie ze niby maja 7cm. Patrze, i ni cholery nie wiedzialem gdzie te 7cm PozdrM Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Melanzyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jakis czas temu to zauwazylem. Wchodze w watek a tam jakies ladne Panie a w opisie ze niby maja 7cm. Patrze, i ni cholery nie wiedzialem gdzie te 7cm PozdrMJa kiedyś chciałem skopiować fotkę jednego starego woblera,patrze,szukam a tam jakiś kulturysta w czapce świętego mikołaja---> w majteczkach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Na prośbę kolegi wrzucam link,gdyby ktoś chciał pomóc to proszę: http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Stara szkoła w dwóch naturalnych kolorkach 2.5cm 2,5gr tonące 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Głęboki napływ,duża rzeka nizinna a w nim wielkie,tłuste,obżarte klenie.. Wobler mały ,ale ciężki,tonący i głęboko schodzący( Mój dobry zią @Ricci będzie testował na Odrze ze środków pływających)..Okonki 3,6cm..ok.4,5gr ..tonące ...P.s - Palec mam ubabrany od farby,ale spoko już się umyłem Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez bobesku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dobra wyżej sobie poćwiczyłem na plastiku fantastiku ( korpus nie mój , jedynie dociążony ,wymalowany i dokończony przeze mnie ..nie na sprzedaż itd...do łowienia w miejsca gdzie się rwie po 15-20 wobków na wypad,by mieć jakiś wynik ...typowo do własnego użytku...jeszcze se takie poperki "fantastiki" zrobię )Jak wymalować 3,5cm okonka chyba się "naumiałem i gra gitara ................... Teraz czas się brać za poważne woblery w sumie zrobię 4 floty --> 2,5 -3 -3,5 - 4cm (wszystko pływające)...m.in nowe "Koliberki"Przerwa z "jajami",bo mi się znudziło Lipa,samba,olcha plus nożyk do tapet + papier ścierny i ogień !!! Życzę wspaniałego dnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Gdzie te plastiki dostępne? Ps. Kupiłeś już tą wyrzynarke dremela czy brzeszczot i heja? Pozdrawiam nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zarezerwuje 2 nowe Koliberki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam no wreszcie rusza większa Armia będzie co dołożyć do zamówienia:D i skończyć magazynowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 "Koliberek ",wersja 2017 ..w dwóch kolorkach i kilku odcieniach Zmieniło się drewno z którego jest robiony i ster..Teraz jest bardziej lotny niż jego poprzednik.Najmniejszy pływający wobler jaki strugam. Robiłem je też w wielkości 2cm,ale standard Koliberka to 2,5cm i około 2gr wagi z uzbrojeniem ( ten nowy)... Kolor nr.1 to typowy "naturalek" (Każdy inaczej ubarwiony)...Kolor nr.2 to klasyk -klasyków ,czyli cały czarny z żółtymi akcentami (o tym kolorku nic już pisać nie trzeba) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Pakuj i wysyłaj do mnie 2 sztuki. Moje klenie czekają na nowego Kolibra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi