bobesku Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 1. Czarny spód ,czarny grzbiet , ciemny hologram po boku --> mój mocny zawodnik w pudełku na klenio -jaśkiTechnicznie około 3,5cmWaga około 2,2 ( uzbrojony)Pływający 2. nowe Koliberki na ten sezon2,5cmpod 2gr - uzbrojony ( Może im dołożę jeszcze troszkę wagi)pływający 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Poproszę jedną sztukę DARK KILLER te czerwone oczy nie potrafią kłamać Wątki autorskie to nie jest giełda.Zamówienia itp. działania wykonujemy na priv. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Poproszę jedną sztukę DARK KILLER te czerwone oczy nie potrafią kłamać Wątki autorskie to nie jest giełda.Zamówienia itp. działania wykonujemy na priv.Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Udało mi się fotke pstryknąć z czerwoną szczebelką od Ciebie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Śliczny ryb Gratuluję i zarazem Dziękuje @ mat za fotę Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Odcinek z cyklu--> "Idę se wiosną na klenia " okolice 3,5cm pływające 2,2-2,4gr materiał- lipcia Cytrynki: Różne kolorki : c.d.n Edytowane 3 Maja 2017 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Te woblery (3,5 cm) jesienią też się sprawdzają ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Okolice 3,5cm w wersji "blue" pływające waga ponad 2gr materiał-lipa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Błyskotki Gabaryty jak wyżej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Koliberek 2,5cm,pływające Najcięższe stado ( niektóre pod 2,5gr) W "brudnym" kolorku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Najmniejsze w najmniejszym pudełku Okonki ok.2,2cm Pod 2gr Akrylowo-akwarelowy Czekoladki-czekoladowe Waga,długość- jak wyżej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam po małej przerwie... Motor -Oil 2,5cm... -2gr Taki se "okoniowy" kolor wymyśliłem w "mieszalni" i mam Dodałem złoty i czarny brokat (plus delikatną posypkę) Kilka fotek rybek od mojego człowieka Marcina... Np.kleń 50+ zgarnął 9cm "uklejke" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 9cm.....12,13,16gr...Właśnie wracam z "rybów" i wynik 1-1 ...jedna ryba = jeden wobek urwany Czyli mam już dwa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Pod bolki robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Pod bolki robiles?Tak ,kierowniku Te akurat płyną sobie,"drgają" i lecą jak z armaty ...i to tyle co jest mi potrzebne na pewien odcinek WartyJak robię czasem kilka boleniowców to konkretne staram się pod jakiś odcinek rzeki... Czasem trafiałem im w gusta a czasem przeciwnie (lubię się tego uczyć) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Jak robię czasem kilka boleniowców to konkretne staram się pod jakiś odcinek rzeki... Czasem trafiałem im w gusta a czasem przeciwnie (lubię się tego uczyć)Niemalo ze "nudno" w swoim stylu maluje, to przemyslane wobki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Najmniejsze hologramy jakie osobiście trzymałem w ręce --> 2cm i waga pod 2gr .... cała reszta 2cm i 1,5gr ....tonące Hologramki Srebro Matowe Flaming Powoli trza się brać za większe "granie" i ...większy kaliber 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Pan żaba w toksycznym ubarwieniu..taki Resident Evil 5cm,5gr, "F"..przeznaczenie na wody stojące (ja sobie upodobałem małe akweny z taką żabką,,stawy w lesie,starorzecza,gjaldołki,kałuże) --> szczupaczek między kapelonami,lub okonek.... Holo Gold z czarnym grzbietem i czarnym spodem...Bardzo malutki 2cm,2gr, tonący Z innej beczki : Zostało mi kilka wolnych "jajeczek " 2cm...Jak ktos ma ochotę się dozbroić to zapraszam pod ten link na Giełdę Twórców: ..Lub na Priw ..mam 6 kolorkówhttp://jerkbait.pl/topic/94610-woblerki-bobesku-narybek-z-jajami-6-kolork%C3%B3w/#entry2183506 Edytowane 6 Lipca 2017 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Prawie 2 miechy mnie tu w temacie nie było ....ale ten czas leci yyyy .. Od teraz ostra woblerowa misja --> Sandacz 2017 Na początek powstało coś w naturalnym kolorku (ja na to mówię "ciemny kiełb" ..taki mój wymysł) 9cm 7gr "F" Zbroimy w "6" średnio schodzi maks do metra... Szykowany był na opaski Praca drobniutkaaa ze sporą częstotliwością,,, Trochę ryb już "przełowiłem " a koledzy dodatkowo używali przy polowaniu i szukaniu dużych pstragów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wobki pierwsza klasa...to malowanie rozbraja:-)A tak z ciekawości zapytam czy też w starszych postach widzicie zamiast fotek woblerów jakieś zdjęcia aut, dokumentów, etc.? :-) np. Strony 78, 79... to już nie pierwszy wątek gdzie to zauważyłem. Może "terminy przydatności" linków wygasły czy jak...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Wobki pierwsza klasa...to malowanie rozbraja:-)A tak z ciekawości zapytam czy też w starszych postach widzicie zamiast fotek woblerów jakieś zdjęcia aut, dokumentów, etc.? :-) np. Strony 78, 79... to już nie pierwszy wątek gdzie to zauważyłem. Może "terminy przydatności" linków wygasły czy jak...?Dzięki Dokładnie tak jest z tymi linkami...Jak się wrzuca fotki przez te darmowe programy do zmniejszania zdjęć to potem są cyrki,,,W miejsca Twoich zdjęć po czasie pojawiają się fotki wrzucane przez inne osoby Dlatego najlepiej wrzucać zdjęcia bezpośrednio z dysku (ale psuje jakość) a wiadomo jak ktoś siedzi ponad 2 tygodnie przy 10ciu woblerkach,by wycieniować im dupke czy brzuszek ,albo zrobić ładne paski , to chce przynętę pokazać najładniej jak umie...a nagle Ci taka fotka pomniejszona przez kompa psuje efekt pracy. No i potem masz taką minę ---> zdrówko Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Zdrowka Jakubie! Kolejnych lat tworzenia z pasjaI lowienia z pasja,Pieknych okazow na "swojaki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Dzięki Panie!! zdrówko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Wobler do misji i zadań specjalnych ...Niżej jeden z kilku przykładów:Zawody...Dajmy na to GP-Okręgu....Startuje 80 zawodników ,duża rzeka nizinna...Sygnał "START" --> Zbiega ze skarpy nad koryto rzeki kilkudziesięciu chłopa robiąc hałas ,rumot ,gnój,tupiąc itd...W promieniu 5km wszystkie klenie i jazie które stały np. na przelewach główek znikły..Pozostały pojedyńcze "odważne" sztuki ,ale mocno oddalone i niedostępne zwykłym małym woblerkiem..No i wtedy zadanie wykona ten oto kolega z fotki...Ma około 2,5cm a WAŻY prawie 5 GRAM....( dokładniej 4,5gr)Możecie mi nie wierzyć ,ale na 0,16 i odpowiednim patyku do tego typu przynęt ma zasięg jak przeciętne boleniówki ( skupiony ciężar w jednym miejscu-leci jak wystrzelony z pistoletu) . Można nim trafić krowę pasącą się na drugim brzegu (oczywiście krówki głaskamy a nie celujemy w nie z woblera heh) ????Wiem,miało już nie być w tym roku kleniówek...No ,ale to inna sprawa, mocno i pilnie potrzebna ,więc kilka sztuk "popełniłem"... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Myślę sobie ostatnio w takim dylemacie : Gdyby mi kazali na bezludną wyspę (gdzie są tylko klenie i jazie) zabrać 3 kolory przynęt pod te rybki ? Co bym zabrał? .......a coś wybrać muszę... Na pewno jedno wiem--> że ten kolor by pojechał ze mną około 2,3cm i 2,3gr wagi Co roku u mnie na wodach rządzi inny kolorek i w tym sezonie mistrzem był ciemny granatowy z brązem i czernią ku górze... Za rok będzie inny... A ten gatunek zdecydowanie bardziej woli węglowodany Edytowane 6 Września 2017 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi