bobesku Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 "Dilduśie" -zestawik Jerków dla mnie 13cm 32gr tonące (dałem im ładną prackę w opadzie ,jutro może jakiś filmik) Ostatnio moim ulubionym jerkiem jest mój 11cm "Oczojebek" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Dobry.ten oczojeb a masz go moze w wersji troche lzejszej ? Szybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) ..Lżejsze mam,ale 8cm ( 20gr,tonące) i są w kolorku i kształcie jak ten w ryju szczupaka ...(fotka jest na poprzedniej stronie )Bo różowych oczojebów brak Jerków robię bardzooo mało ,praktycznie tylko takie jakie mi są akurat potrzebne na dane łowisko Praca w opadzie różowego 13cm Dilduśia średnio widać,ale następne filmy może wyjdą lepsze Edytowane 15 Lipca 2018 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Małe boleniówki ok 5,5cm Uzbrojone około 6gr Kolorek Perła + Green Piekny boleń mi sie przyfarcił z małego stawu na 3cm bolenióweczke,oj było fajnie po braniu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Ptaszki na filmie śpiewają a wobki "opadają" Tutaj na filmie w końcu ładnie widać ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Bolenióweczki Wersja na bardzooo cieńkim korpusie Typowa wychudzona "eska" ok 6cm ok 6gr ( w gotowości bojowej-czyli uzbrojone) Fajna opcja na troszkę delikatniejsze "boleniowanie"...praktycznie zero oporu we wodzie ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Bolenióweczki 5,5cm 6gr uzbrojone Trochę bolków ,ale bez szału rozmiarowego Z ciekawych ryb, to się fajny karpiu skusił na mojego 2cm wobka tzw. "Wzdręgóweczkę" Siadł na kijek do 8gr ,pletke 004 ,więc jazda była solidna :lol: Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) . Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 6 centymetrowe boleniowce ,na megaa chudziutkim ,szczuplutkim,wąziutkim korpusie Od nowych pomysłów mi łeb urywa,ale pogoda nie zachęca do współpracy.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) ➡️Boleniowe Srebro Matowe (wersja slim 7cm ) "W czasach kiedy wszyscy błyszczą ja ubieram się w mat"--> (Paluchowi tekst "ukradłem" ) Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez bobesku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Na tym zdjęciu dużo lepiej widać jak wyglądają moje boleniówki ubrane w zbroję koloru--> "Srebro-Matowe "7cm( Na korpusie tzw "slim" ważą około 7gr) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Cześć,cześć,cześć............. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jeden z moich smużaków w robocie (Filmik) Można go też poprowadzić 20cm pod powierzchnią,lub smużyć jak na filmie Lewą ręką staram się jakoś poprawnie poprowadzić smużaka ( jestem prawo ręczny ) a ręką prawą trzymam telefon i jakoś wyjątkowo dobrze mi to poszło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Boleniówki ( tzn Bolenióweczki) 100% akrylki ( Takie kocham najmocniej,tu znajdziesz właśnie najwięcej włożonej pasji i serca..) okolice 5,5cmokoło 5gr Smukły korpusik,ciche, przemyślanie łowienie na bliższych odległościach ,gdzie rzut 20gr ołowiem płoszy ryby na kilka godzin...Idealne np pod zestawy "kleniowe" ( tak nimi łowię)Przyłowy kleni,czasem jaziol .....Ciekawy wobler pod zawody, punktuje nie tylko bolcami a jak wiadomo każdy punkt na wagę złota (mimo,że mnie już liczenie milimetrów przestało "jarać" z 5 lat temu) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Dywizjon 303 gotowy... W sumie zostało mi już tylko połowę lotniska,ale walczymy Trochę większa i cięższa opcja niż wszystko poprzednie .... około 7cm około 9gr uzbrojone Piękny Lipas Krzycha na mojego "jajcarza" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 "Sandaczówki" Opcja z metalowymi sterami ( na kamienie i kamloty) "Świetlik 10" - około 10cm,uzbrojony około 8gr ,tonący...do łowienia rzecznych sandaczy w trochę głębszych miejscach "Naturalek" Parametry bardzo podobne do Świetlika .................. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Poproszę 1szt. świetlika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Małe boleniówki ok 5,5cmUzbrojone około 6grKolorek Perła + Green 1.jpg 2.jpg Piekny boleń mi sie przyfarcił z małego stawu na 3cm bolenióweczke,oj było fajnie po braniu 1.jpg Dostępne ? do nabycia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Mam chyba z 5 sztuk ...Chcesz to pisz na Priwka i załatwimy sprawę.... ....................... Jak już tu jestem to wrzucę od razu ładnego kleksa który mi się trafił na zawodach Woblerek tonący 3,5cm 2x foty,ale to ta sama rybka Edytowane 14 Września 2018 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Duże jesienne boleniowce Jesień nadchodzi,więc stado tłustych ukleeejowatych musi być -około 10cm -około 11-12gr "Akrylasy ,pędzelasy,naturalasy" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Secik do mojego pudełka 10cm "złamańce" o drobniutkiejjjj pracy na metal sterownikach 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Super !Jak głęboko pracują ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Prezentują się MEGA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Super !Jak głęboko pracują ?Płyciutko..jakieś 0,7m to maks Celuję nimi w oksy z płycizn i rzeczne sandacze z opaski ...no,ale wiadomo jak okonie to i szczupaki ...a znam takich co 10cm na pstrągi zakładają i łowią z powodzeniem te ryby zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 "Sandaczowa Koza"( tak ją nazywam,bo żeruje na moim pastwisku ). Zupełnie inny rodzaj woblera niż poprzednie modele ..W tym roku jest w top 3 moich ulubionych wobków do łowienia sandaczy z płycizn (ze względu na łowiska zmieniłem tylko stery na krótki plastyczny metal ,by ich nie łamać i siada rybka za rybką ) Dużo rwę,więc zostało mi tylko kilka sztuk w stadzie.Sumki też lubią zajadać kózki -Około 10cm-Prawie 8gr uzbrojona-Pływająca-Praca na około 0,5mTakiego woblera wykorzystuję czasem do obławiania płyciutkich zatoczek na wodach stojących...Czekam aż przyjdzie ta kumulacja mocnego wiatru i jak się skończy to od razu ogień nad wodę ( coś mi tu Meteo podpowiada ,że może to być dopiero wędkarski wtorek) .. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi