bobesku Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Boleniówy bezsterowe ,mieniące się w złotym kolorku -9cm-12g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ostatnie w tym roku 3,5 centymetrowe "Klenióweczki" --> 3,5-3,7cm --> ok 3g --> Pływające lub wolno tonące -->Materiał-lipa Jest to najbardziej jasny mały wobas w moim pudełku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Boleń "5" Malutkie , mega lotne bolenióweczki ,uzbrojone ważą około 9g!!Co roku coś w nich zmieniam,ulepszam, były na coraz wyższym levelu ...w tym roku nauczyłem je latać dalej niż Kobayashi Mocno,mocnooo zwiększyłem im zasięg w porównaniu z rokiem 2018,wtedy ważyły 6g a teraz 9g,przy tak małym korpusie jest to przepaść jaką osiągają teraz w odległości rzutowej Długość około 5,5cm..W sumie występują w 5 kolorkach...Dziś zobaczycie skuteczną i moją ulubioną oliwkę Jutro,przy niedzieli będę szlifował korpusy na kolejne cztery kolorki ,które oczywiście Wam pokażę Przy okazji rybki na boleniówkę "Naturalną 6" Zdrówko! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 "Która godzina ,pyta kominiarz" Migawka z nad wody 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Ale smoluch, ojejku???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Boleniowy błękit około 7cm i 11-12g (ważę zawsze uzbrojone) Jeden z podstawowych wobsów w moim pudełku Edytowane 1 Lipca 2019 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Kolejna porcja boleniowego jedzonka 7cm 11-12g (uzbrojone) Kolorek klasyk -klasyków ,czyli ---> srebro z boku i czarny grzbiet ........... Czarnuszki 3,5cm na kleniowych rewirach u Marcina 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 "Mini Popperek" potrafi zaskoczyć nie jednego fajnego okonia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Pan "Wons" mi powyginał starego dobrego "TD" do 28gr Fajnie zassał wobka "Rudą 12cm" niczym smużaka - >około metr od brzegu ...ujrzałem tylko wir,nawrót ,reszty nie pamiętam i za moment Twin Power 15 PG grał najpiękniejszą muzyczkę na świecie Rybka w okolicach 140cm Edytowane 9 Lipca 2019 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Popperowni ciąg dalszy,czyli jednej z najbardziej wciągających metod spinningowych Dziś moja ulubiona wielkość ,czyli coś koło 5,5cm i 7g ..Taki popuś leci na poziomie skoczni w Planicy Ładnie łowią szczupaczki i oksy Dwa kolorki : - Silverek -Naturalek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Boleniówki Tym razem siódemeczki w barwach "naturalku",czyli 100% pędzlowe akrylki Grzbiet czarny z błękitną opalizacją ok 7cm ok 11-12g (uzbrojone) Następne w kolejce czekają mniejsze rozmiary --> "Boleniowe Piąteczki w 5 smakach" Udanego weekendu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Boleniowa Sieczka Grzebię w drewnie w dwóch wielkościach ( 4 i 5cm) i kilku kolorkach Ostatnio im poświęcam sporo czasu Większe już mam od dawnaaa "obcykane" a w mniejszych poznaję ciągle coś nowego i cały czas mnie zaskakują 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Jestem pełen podziwu pracowitości i systematyczności . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Jestem pełen podziwu pracowitości i systematyczności . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Malutkie srebrne bolenióweczki -Okolice 5,5cm -Gotowe do łowienia ważą około 9g (małe,ale lecą jak wystrzelone z procy - >to dla mnie ważne przy tak małym korpusie) Oliwki już pokazywałem Naturalki już pokazywałem Srebro jest teraz : ---> Będą jeszcze dwa kolorki "piątek" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Małe bolenióweczki -> kolejny odcinek ( czwarty) Dziś najbardziej jasny ...taki typowy szaraczek -> biała perła z boku a grzbiecik to kolorek który pochodzi z ministerstwa lotnictwa w okresie nazistowskich Niemiec (Luftwaffe), -> farbki akrylowe czasami mają mocne nazwy Okolice 5-5,5cm 8-9g Po weekendzie wjedzie ostatni kolorek Edytowane 19 Lipca 2019 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Daj kiedyś zbliżenie na woblery a nie cale pudło. Chociaż oko bym nacieszył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Piękna księżniczka na moją małą bolenióweczke Brzana postanowiła przetestować nowy model małego woblera boleniowego a my zapraszamy ją ponownie (Zdjęcia od Dominika) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Zestaw na grubszego "bolca" Prawie 10cmUzbrojone około 13-14g3 kolorki -> "Naturalek" "Gold" i "Silverek"Zdjęcia robione podczas ustawiana nad wodą Edytowane 25 Lipca 2019 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) Mała bolenióweczka w robocie : BolasKleńSzczupol (Zdjęcia od Zbigniewa) Edytowane 28 Lipca 2019 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 --> Wataha małych bolenióweczek w dobrym, naturalnym kolorku Wielkość i waga bez zmian. Ostatnio jestem jakoś dziwnie wkręcony we wszystko co małe i "boleniowe " 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Szczupaki --> Jeden popperkowy a drugi boleniowy Jeden mój a drugi Marka Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Kleniówki z warsztatu u Dominika na rejonie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Kolejna porcja małych bolenióweczek. -->5,5cm , uzbrojone ważą około 9gr ,mocno lotne-> dolecą do pasącej się krowy na drugim brzegu rzeki Kolorek z delikatnym dodatkiem błękituProwadzimy je wolnym i średnim tempem (przy samej powierzchni jak i głębiej w spokojniejszych partiach wody licząc wtedy na piorunujący strzał rapy życia )...bez zbędnych ekspresów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Do tej krowy da radę? [emoji28]Piękny kolorek Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi