bobesku Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Porcyjka pstrągowych "Naturalków" W tym roku w dwóch długościach --> 5 i 6cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Kolejna porcja wobków ..i znowu można rwać na zaczepach "Seledynowo" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Wyjeżdża piękna 50stka na woblera "pstrążka naturalka" -> model 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Strzebelki "PINK" w trakcie ustawiania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) PIJAWKA & SALAMANDRA(To nazwy kolorów,bo oczywiście to nie są imitacje stworzeń )Mają około 5cm (czyli są sporo mniejsze),4g i są pływające o drobniutkiej pracy....->Pijawka ,oprócz tego ,że jest czarna ,dostała fajną opalizacje ->Salamandra,to taki czarny klasyk z dodatkiem żółtego kolorku w kropki,czyli malowanie starsze niż Indianie Fani ciemnym przynęt będą zadowoleni ..Jak potrafią być skuteczne czarne woblery na niektórych wodach w poszczególnych porach roku ,wie każdy kto łowi ryby i rozpisywać się nie trzeba...Oprócz pstrągów ,warto je mieć także w pudełku na tłuste klenie ..W tej chwili mam ich malutko,ale na 100% "nastrugam" więcej..Potrzebuję tylko czasu Edytowane 21 Stycznia 2020 przez bobesku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Gdybym był pstrągiem potokowym ,to bym mocno żarł tego woblera ????Na zdjęciu 6cm,5gram,pływające (robi się też wersja 5cm)Ciśniemy dalej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Marchewkowy bałagan Foteczka z ustawek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Paczuszka u mnie, coś pięknego. Chyba pójdą do gablotki bo są tak piękne że żal nimi łowić [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Dzień dobry 5cm ,zaczynam powoli schodzić z rozmiarem w dół Pewnie niebawem już zjadę do "kleniowych" 2,5cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Małe 5cm pstrągale w trzech kolorkach:Waga pod 4g,pływające o drobnej pracy -Pink fluo-Orange fluo-Yellow fluo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Piąteczki przy piątku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Czarne tematy w większej wersji -> 6cm5gpływające 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Nadrabiam forumowe zaległości 1.Pstrągi "Yellow" 5cm 2.Kiełbiki 6cm 3.Czarne klimaty 6cm Na pstrążka z pomarańczowym spodem (zdjęcie od Kamila) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Pstrążki w różowych majteczkach ok.6cmpod 5gPływającePrzy kotwicach nr 8 mają drobną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ładny ,gruby klusek Sławka--> zeżarł mojego pstrąga "naturalka"..... i pasuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Sprawdzałem sobie nowy model 3cm woblerka szykowanego na wiosnę 2020 i trafił mi się czterdziestak nad Wartą Szczerze to nie pamietam kiedy złowiłem we Warcie ,lub innej rzece takiego okonia ...większe mi się trafiały jedynie w wodach stojących i nie ukrywam ,że się tym jaram 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 "PYRKA"Nowy model "kleniówki" ,czyli po prostu ziemniak -Długość około 3cm-Waga ponad 3g (uzbrojony w jedną kotwę nr "10")-Bardzooo lotny-Mocno trzymający się nurtu Zestawik 5 sztuk, 5 kolorków : -Osa-Naturalek-Czarny z błękitną opalizacją-Ruda-Breaking Bad ( czyli biała perła z boku + niebieski grzbiet) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Na woblerki od uklejek po tłuste pstrągi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Nowy kolorek moich 2,5cm jajeczek "Mini Silverek"waga uzbrojonych około 2,5gtonące Czasem wyjezdzają wiosenne klenie i nie tylko...raczej kleksy bez okazów,ale są 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Warciany "prosiak" Mój pierwszy lin z rzeki na spina ....Miałem już liny i złote karasie w rzece,ale to na spławik ...a liny łowiłem na spinning,ale na wodzie stojącej..Rzeczny mój pierwszy! jupi,jupi.... i się tym mocno jaram Nastawiałem się na okonie ,nie mam zamiaru nikogo bajerować ,że szukałem lina we Warcie,choć teraz w tym miejscu już spróbuje, bo skoro był jeden to.... Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Mały 3,5cm "Goldzik"Złoto z boku + czarny grzbiet i mamy dobre połączenie barw w pudełku na kleksy Na kotwiczkach nr 10 bardzoooo wolno tonącewaga koło 3g,ładnie leci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Wobki się robią a w między czasie trzeba trochę samemu porzucać przynętami Taka rozmiarówka mnie lubi od 62 do 67 i ani jeden nie chciał mieć 70 Dołowiłem też drugiego lina w rzece ,ale mniejszego niż ostatnio .............. Dorzucę jeszcze zdjęcie które dostałem wczoraj od Łukasza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Sprawdzam sobie nowego małego woblerka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Zajadają się moimi "Pyrkami" aż miło Ostatnio łowię króciutko ( wypady na 2h) ,ale za to dość często i skupiam się głównie na kleniach Mocno połykają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Filmik z pracy mojego smużola,pięknie go żażerają w tym sezonie ,ale cały czas przy nim coś kombinuję i zmieniam Bardzo lotny,a to mega ważna cecha na większych rzekach ,leci jak wystrzelony z AK-47 ,waży ponad 3gr,ma około 2,8-3cm,pływający .....Oczywiście film nagrany w nurcie rzeki a nie jakieś miski,wanny i brodziki Edytowane 10 Maja 2020 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi