bobesku Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nowy Silverek ..wersja "orandżo-mandarynkowa" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Uuuu ,ale mnie tu dawno nie było ,widzę jeszcze wtedy "sandaczówki" szły w pracowni Ogólnie straciłem jakiś czas temu kompletnie wenę na fora wędkarskie ,stąd ta przerwa. Dobra mamy 2021 ...sezon zacząłem od kleni,największy z marca na zdjęciu .. Aktualnie robię woblerki 2,5-3cm :jajcarze" i trochę większe 3,7-4cm "bez jaj" ..Typowo wiosenne tematy...Co jakiś czas postaram się coś wrzucić,by temat troszkę ożył. Ahoj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Ryby są ,wobki są,wiosna jest 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Kleniowe klimaty "Goldzik" W sumie 2 opcje 2,5cm , 2,5g ...i 3cm , 3g "Szarość" i "Naturalek"Około 4cm i 3g Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Kleniowe klimaty "Goldzik" W sumie 2 opcje 2,5cm , 2,5g ...i 3cm , 3g 2,5 Goldzik.jpg "Szarość" i "Naturalek"Około 4cm i 3g IMG_20210325_123549-HDR_Default.jpgPriv wysłełem w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Oliwki 3cm,3g,tonące Black 4cm i 3g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Trzy proste kolory,ale lubię je mieć w pudełku Wersje 3cm,3g,tonace: KukurydzaWiśniaBlack 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Dobre trio! Ojciec , wuj i stryjo ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Trochę szarości: Osy: Piękny rzeczny leszczu się uwiesił na woblerka ...żałuję ,że go nie zmierzyłem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Taki 3cm klimacik dziś miałem nad wodąFajna pogoda,mimo ,że rano szyby skrobałem Błękitne -metaliki ; Teraz lecę sklejać "Meserzszmita 109 " w skali 1:72 Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Kilka sztuk na majówkę -> chociaż to chyba najgorszy okres na ryby w roku,bo ludzi nad wodą jak "mrówków,", ...Zawsze swoją majówkę robię po majówce 7.5-8cmokolice 10g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Małe boleniówki Ogólnie planuje w tyn roku 5 kolorków w tej wielkości: Około 5cm,zdarzą się też takie 5,5cmWagowo uzbrojone wychodzą koło 7gbardzo ładnie lecą jak na ten rozmiar. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 i cyk,wjezdzają "Mini Hologramki"3cm,tonące ,około 3g Jutro dostaną kotwiczki,w czwartek ustawię i można zrywać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Uzbrajanie i nad wodę ustawić Potem na pocztę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 BOLENIOWY temacikDługość 50-55mmWaga uzbrojonych około 7gKolorek "Oliwka" Jeszcze brakują 3 kolory tej wielkości i starczy (razem 5) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Mini "Chromki" Coś nowego na ten sezon 3cm,3g,tonące 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Całe lato będę tłukł boleniówki,taki jest plan ...Dziś już grzebałem przy takim klimacie i czekałem na burze ..Fajny by był z niego bezsterowiec ,ale akurat idzie seryjka ze sterami i jutro dostanie "sterownik"7-8cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 "Zdjęcia od Was" Sławek z kilkunastoma bolasami na moje małe boleniówki i Przemek z ładnym szczublem na "10cm Świetlika" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Grzebiemy .. 8cm 3,5-4cm Edytowane 17 Maja 2021 przez bobesku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Porzucałem trochę nad Wartą moją boleniową "6cm" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 "Błysk"- tak go kiedyś nazywałem,świeciły się jak psu jajca ... Już ich nie robię ,bo nie ma tyle czasu ,ale myślę że taki "laser" czasem warto mieć w pudełku ..Mimo,że jestem fanem matów .............. Ostatnio siedzę przy takich 8cm boleniówkach,będą ze sterami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Srebro matowe ,na boleniówkach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) "Zdjęcia od Was"Na małą 5cm bolenióweczkę Trzeba się brać za temat sandaczowy....za tydzień już CZERWIEC coś za szybko leci ten rok ( pewnie to złudzenie,przez tą długą zime?) Edytowane 23 Maja 2021 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Marchewy na zerwiec...czyli ruszamy na sandacze!około 10cm,pływające o drobnej pracy z przeznaczeniem na wieczorno-nocnego smoka z płytkich odcinków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi