bobesku Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 6cm boleniówka i bolas z Warty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Ukleje WTDKażdy wie -> bolenie z powierzchni Fajny letni klimacik i piękne efektowne brania.Robię w długości od 7 do 8cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Ostatnio zrobiłem takie wobsy dla ziomka na zawody . Malutkie ,niecałe 4cm Praca ,kolor i wszystko inne zrobione pod konkretną wytypowaną i wytrenowaną miejscówkę. Teraz tylko czekam aż zrobi nimi "pudło",bo jak nie, to mu więcej nie wystrugam Kiedyś dla siebie też takie robiłem,tylko wtedy miałem więcej czasu... a teraz by zrobić jedno to muszę rezygnować z drugiego..i tak w kółko... Edytowane 11 Czerwca 2021 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Świetny kolorek. Masz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Świetny kolorek. Masz jeszcze? Taki typowy duch Ni mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Szkoda, bo fajne. Jak się zdecydujesz żeby zrobić to ja się piszę na taką parkę. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Pięknie dziś ukleje brały,reklamówka zapełniona Bezsterowo-powierzchniowo Cały weekend siedzę i robię temaciki boleniowe... i staram się jednym okiem oglądać meczyki na EURO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 "Zdjęcia od Was"Na dużą uklejkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Szybki wypad przed meczykami Euro na niewielkie bajoro popluskać popperkami..Te na zdjęciu mają około 5,5cm,7g (lecą jak złe )Kilka aktywnych niewielkich okonków ,więc zdjęcia 20-25cm rybek sobie na forum odpuszczę ale brania z powierzchni nawet małych ryb, zawsze wynagradzają wszystko inne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Ukleja WTD zrobiła robotę, naprawdę super praca fajne zygzaki na powierzchni. Przy okazji nowa życiówka Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Lato bez popperków to nie lato! Tu wersja 5,5-6cm,czyli i okonek pyknie i szczupaczek pyknie . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Boleniowa bezsterowa waga ciężka ->każdy na wagę wnosi około 18gram ->wzrost prawie 10cm (średnio 9,5cm) -bezsterowce-Największe moje wobki pod bolasy. To dla tych ,dla których wobler boleniowy zaczyna się od 9-10cm w górę Kolorki Silver i Silver matowy Edytowane 28 Czerwca 2021 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Bezsterowo na sportowo 9-10cm średnio 18gram Prowadzimy sobie 10,20cm pod powierzchnią wody średnim i wolniejszym tempem ,bez zbędnego świrowania "kto szybszy" i co jakiś czas wychodzimy grzbietem wobsa na powierzchnie ,by ładnie poszurał płetwą grzbietową po tafli wody,tworząc "smugę" potem robimy już tylko zdjęcia bolasów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Ostatnio było na bolenia ,to teraz na klenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Oho ! Kleniowa seria. Duszki bedo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 W tym roku już koniec tematu kleniowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) Boleniowe "Chlapaki" +- 8cm wobler powierzchniowy (pracujemy nim po tafli wody) Prowadzimy je cały czas "podszarpując" po powierzchni wody ,trzymając wędkę mniej więcej pod kątem 60 stopni ,najlepiej się to robi króciutkim 2m patykiem,ruchy wędką muszą być szybkie i krótkie->jednocześnie cały czas zwijamy młynkiem.(trochę wprawy..... i prościzna ) Najlepiej nimi łowić w spokojniejszych partiach rzeki (np w klatkach między główkami) ...i oczywiście wody stojące... Trochę fajnych rybek już połowiły,dlatego dochodzi taki nowy kolorek Edytowane 6 Lipca 2021 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Sterowe boleniowe ciemne oliwki Wersja około 7-7,5cm i 10gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Trochę błękitu pod bolasy.Wersja około 7,5cm i około 10gramJutro im wkleję stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Trochę mnie drażni ta Olimpiada ,mam na myśli te godziny ( np wczoraj na turniej Judo wstawałem o 3;30..z boksem tak samo) ..potem chodzę jak sowaDobrze ,że następna w Paryżu, to chociaż człowiek pośpi w miarę normalnie.. Wracając do woblerów: Mała regeneracja psychiczno -fizyczna przy woblerkach i wyszły całkiem fajne prawie 8cm bolenióweczki w naturalnym kolorku ( dojdą stery) Edytowane 27 Lipca 2021 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 ZŁOTE medale olimpijskie Klimacik około 3,7cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Piękne... Jak głęboko zejdą?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Piękne... Jak głęboko zejdą??To opcja na płytsze fragmenty wody->śmigają tak średnio do 50cm ...Teraz jeszcze trzeba zrobić takie same ,tylko srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) POPPERKI 5,5cm i 7gram Lotna wersja pod powierzchniowe okonie i szczupaki z wód stojących...Wysyłałem też chłopakom, którzy z powodzeniem łowią bolenie ... Uwaga -> Łowienie na te przynęty potrafi wkręcić bardziej niż "Gra o Tron" Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi