krystian91 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 A poperki to bym chętnie przytulił, właśnie z myślą o boleniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 A poperki to bym chętnie przytulił, właśnie z myślą o boleniach...To pisz na Priwka w razie czego i już..Mam zrobione teraz dwa naturalne kolorki ,które pasują bolką ...Ten wyżej na zdjęciu i jeszcze srebrne ,tylko tym drugim dopiero musze zdjęcie strzelić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 "Zdjęcia od Was" Jarosław podesłał bolka na mojego boleniowego powierzchniowego 8cm "Chlapaka" -> idącego po tafli wody w klimacie "Walk The Dog" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Na "Uklejkę Chlapaka",albo jak kto woli "WTD" ,oprócz boleni często można trafić klenia (zdjęcie od tego samego łowcy co wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Pluskamy sobiePopki5,5-6cmokoło 7g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Boleniowe klimaty.Niecałe 8cm w kolorku z dodatkiem błękitu..te akurat ze sterem i już mają je w sumie zamontowane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Boleniówki...duże i ciężkie. Tym razem ze sterem Długość 9-9,5cm Waga uzbrojonych 17-20gram Chyba ostatnie woblery pod bolenie w tym roku..."chyba" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Powoli rusza sandaczowy wyścig zbrojeń Tutaj nowy kolorek na zbliżającą się jesień...z oczoyebnym seledynem na grzbiecieDługość 9-10cm,pływające ,płytko schodzące 0.5-0,7m...taki opaskowy zawodnik, na wieczór-noc,wczesny świt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Powoli ustawiam różne kolorki nad Wartą ,co by było ładnie i kolorowo tej jesieni w Waszych... i też moich pudełkach pod sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) i cyk, prawie 100 malutkich żabek na warsztacie . Około 4cm, Plan jest taki-> połowa będzie miała stery a druga połowa będzie bezsterowymi-smużakami. ( filmik jak fajnie smużą nad Wartą już mam) i oczywiście wszystko Wam pokażę i pracę i wygląd woblera....Sterowymi będziemy mogli łowić cały rok a smużakami wiosną i latem Edytowane 8 Września 2021 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Przygotowuje swoje pudełka pod jesienne sandacze.. Pudła muszą być tak zapchane, by nie dało się ich domknąć ...Rzeczne sandaczowe miejscówki i tak mi szybko opróżnią każdą nadwyżkę woblerów. Trzeba jeszcze uzupełnić zapasy kotwiczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Sam nie wiem czy będę miał więcej przecieru z jabłek,czy woblerków? Ale mogę Was zapewnić ,że szlifowanie drewna mocno koi nerwy (np.po meczu siatkarzy ) Na tapecie :"Mini żabki" 4cm"Żabo-popper" 5,5cm"Kleniówki" (już szykowane na wiosnę 2022 ) 3,5cm Edytowane 19 Września 2021 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 No to zaczynamy powoli ścigać jesienne sandacze.Od dziś, aż do końca roku będę tu tylko takie tematy Na początek taki kolorek w długości około 9-10cm,pływające,głębkość pracy 0,5-0,8m..Fajny grajek na np.płytkie wieczorno-nocne opaski.Filmik z pracy mam,jak zgram to wrzucę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Dzisiaj ustawki z FLUO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Zestaw 50 boleniówek dla jednego moczykija Wersje 5,5cm i 7-8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Teraz tylko uzbroić i będzie sandacz Taki zestawik dla mnie ,myślę że jakieś 30-35 sztuk w pudełku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 "Black Fury" na mętnookiego To jeden z kilku nowych kolorków jakie zaplanowałem na nadchodzącą "sandaczową" jesień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Silverki z seledynowym "kapturkiem"9,5-10cm,pływające,drobna praca dobrze,ale wyczuwalna na kiju ,wersja na płytkie fragmenty ...Sandaczyk z niegłębokiej opaski,najlepiej w nocy lub jakieś wieczory,świt...tam ten wobler czuje się najlepiej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 1.Sandaczowy "Green Day" 2."Zdjęcia Od Was"Tomek podesłał klenie na mojego "jajcarza" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) 1. Silverek w wersji "połysk",czyli błyszczące sreberko z boku + czarny grzbiet,klasyk.9-10cm,pływające,waga z kotwicami około 8g,gł,pracy 0,5-0,8m ..idealny na wieczór-noc np. na płytkie opaski. 2."Zdjęcia od Was"70stka Kamila na woblery które pokazuję wyżej Edytowane 1 Października 2021 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 "GANDALFA" jeszcze nie znacie,mój najbardziej jasny ze wszystkich jasnych z ładną białą perełką na grzbiecie. Długość około 9,5cm,pływający o drobnej pracy,waga gotowego do łowienia około 8g a głębokość pracy 0,5-1m Na płytsze fragmenty wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 ????MARCHEWY???? Ustawione rano nad Wartą.Wersja uzbrojona,lub bez kotwic ->do wyboru.Każdy to chce zobaczyć jak pracuje taka wersja "sandaczówki" ,to dziś wieczorkiem wrzucę tu filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Tak pracują moje sandaczówki w nurcie rzeki WartyFilmik przedstawia modele 9-10cmSamemu ciężko coś nagrać,jedną ręką trzymam wędkę a drugą telefon ,ale jakoś poszło Pracę widać a do tego są dobrze wyczuwalne na kiju, co czyni je od razu świetnymi woblerami na noc.Następny filmik pokażę z pracy moich żabek 4cm-> bezsterowych smużaków i sterowych "całorocznych" Edytowane 4 Października 2021 przez bobesku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 (edytowane) Nowy kolorek na sandaczycho...Barwy aktualnego lidera ekstraklasy .."KKS" ..lub jak ktoś woli to grajków San Marino,bo w sobotę z nimi gramy:) Edytowane 6 Października 2021 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Zestaw sandaczówek dla Macieja: "Marchewki" "Świetliki" "Rude" "Gandalf" "Ciemna oliwka" "Szarak" "Makrela" + "Silverek Orange" w Gratisie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi