elvis Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Czy mogę p prosić o taki sam zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Czy mogę p prosić o taki sam zestaw?Wyślę Ci zdjęcia gotowych modeli i sobie sam złożysz zestaw z jakich chcesz i z lu chcesz..Sprawdz Priwka Edytowane 9 Października 2021 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 zander,zander,zander... i takie klimaty aż do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Mój Kapitan Ameryka z LEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Tacy zawodnicy do pudełka,uszykowani na jutro na sandaczysko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Partyjka 10cm RUDYCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Kiełbiki Długość niecałe 10cm,pływające,8g,gł.pracy 0,5-0,8mZawsze robię je tylko jesienią .. -> jedną partyjkę na październik a drugą listopad ...w grudniu bywa różnie Fajna opcja na wieczorno-nocnego sandacza,..można też dobrze wykorzystać na szczupłego z płytkich odcinków wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 ŚWIETLIK9,5cm8gpływającygł.pracy 0,5-0,8m Płytkie jesienne "sandaczowe" wieczorno-nocne opaski to jego naturalne środowisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Taki fajny zestawik małych boleniówek dla jednego moczykija Boleniówki 5cm w trzech kolorach i jeden model 6,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 "Zdjęcia od Was" Kleniówki w robocie u Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Powoli mi się kończą kolory do pokazywania a plan był taki by Wam tu wrzucać jeden dziennie Na ten sezon jesienno-sandaczowy zrobiłem aż 13-14 kolorków,--> mój osobisty rekordzik Parametry tych wobków znacie a filmik jak to pracy w nurcie rzeki jest na poprzedniej stronie Naturalek Szarak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Barwy Lecha Poznań , kibice Kolejorza bardzo chętnie widują go w swoim sandaczowym pudelku, dlatego musiałem dorobić kilkanaście sztuk. Jak zdjęcie na pudełku to znak,że właśnie byłem je ustawiać nad rzeką.Pomijając sport a skupiając się tylko na walorach czysto wędkarskich , jest to kolor bardzo lubiany przez wędkarzy, znam nawet takich ,dla których jest to kolorek najważniejszy (każdy wędkarz ma inne upodobania,przyzwyczajenia i inną wiare w kolory przynęt)..Obok ,na drugim planie 3x Gandalf Edytowane 20 Października 2021 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Złoto Azteków Kleniki "chodzą" cały rok a ja już powoli planuję jaką stworzyć armię kleniówek po nowym roku. ...... Ok, a teraz wracamy do sandaczy, bo nie ma nic lepszego niż zbliżający się listopad. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nad Wartą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Silverek -połysk 10cm8gpływającygł.pracy 0,5-0,8m Misja wieczorno -nocny jesienny sandacz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Ustawiamy sandaczowy temacik nad rzeką ,tym razem naturalne kolorki. Jeszcze z tydzień i zaczynam przygotowania woblerków na pstrągi 2020 .......... Edytowane 25 Października 2021 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Raczej 2022... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Raczej 2022...Racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Ustawiamy sandaczowy temacik nad rzeką ,tym razem naturalne kolorki. Jeszcze z tydzień i zaczynam przygotowania woblerków na pstrągi 2020 IMG_20211024_112650.jpg .......... ..jpg Proponuję przenieść kolorki z drugiego zdjęcia ???? (tam gdzie niebieskie) na woblery pstrągowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Proponuję przenieść kolorki z drugiego zdjęcia (tam gdzie niebieskie) na woblery pstrągowe.Przydało by się,bo takiego kolorku na pstrągi właśnie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Kierunek Edynburg Szkocja ma dobrą whisky,dobrych rugbistów i piękne wody,ryby. Zestawik pstrągówek wyrusza w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Robert skleił sobie u mnie bardzo ciekawy zestaw na pstrągi i jaźio-klenie:->2,5cm Chromuś,Silverek,Goldzik,Hologramek i Rudy->3,5-3,7cm Silverek i Chromek->Pstrąg Marchewkowy ,Pstrąg naturalny i "Ciernikowaty"Doszły do tego zestawu jeszcze sandaczówki,ale już się nie załapały do zdjęcia ,bo było na szybko przepakowanie paczuszki i w trasę Edytowane 29 Października 2021 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Taki zestawik leci prosto nad samiutką Odrę do Piotra 5 x Sandaczówek 9,5cm 2 x Kleniówki 3,5cm + Gratis do zestawu-> dodatkowa klenióweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) "Zdjęcia od Was" U Marka moje małe klenióweczki robiły dziś dobrą robotęPogoda dzisiaj była fajna ,taka "wiosenno -kleniowa" Na dworze strugałem żabki ,to w krótkim rękawku Edytowane 31 Października 2021 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi