Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

"WOBLEROWY SEZON PSTRĄGOWY 2022"

->Od dziś ,czyli 1 grudnia oficjalnie otwarty<-

Pstrążki czekają na stery i od nowego roku robimy atak nad rzekami pstrągowymi B)

Na pstrągi 2022 chcę iść mocno w łamańce ,ale standardowe korpusy (czyli w całości) też będą.

post-49240-0-38359000-1638382988_thumb.jpg

• Like 3

Pstrągowe na 2022

Żaden mój woblerek pstrągowy nie wymaga nałożenia tylu kolorów farbek akrylowych co ta "strzebelka"

Jeżeli lubisz mocny różowy akcent we woblerkach pstrągowych, to ten woblerek jest właśnie dla Ciebie...

Zrobionych jest kilka sztuk w wersji 5cm i kilka większych ponad 6cm.

post-49240-0-41403000-1638815005_thumb.jpg

Kiełbiczki 5cm,

->pływające,waga uzbrojonych około 5g,drobna praca ze sporą częstotliwością drgań,dwa rodzaje sterów

post-49240-0-81795900-1638815124_thumb.jpg

• Like 4

Stary duży pstrągowy "piskorz" (miały około 8cm)

Ze 3 lata już ich nie robilem,ale może po nowym roku uda się zrobić tzw. "kolekcjonerską ilość" ,chociaż kilkanaście sztuk.

Na takiego piskorza (tylko w wersji 6cm) u nas w kraju padł pstrąg potokowy 69cm ,gdzieś mam jeszcze zdjęcia tej ryby na miarce ,to była mocno motywująca do działania ryba :P 

post-49240-0-54435800-1639049798_thumb.jpg

• Like 4

Stary duży pstrągowy "piskorz" (miały około 8cm)

Ze 3 lata już ich nie robilem,ale może po nowym roku uda się zrobić tzw. "kolekcjonerską ilość" ,chociaż kilkanaście sztuk.

Na takiego piskorza (tylko w wersji 6cm) u nas w kraju padł pstrąg potokowy 69cm ,gdzieś mam jeszcze zdjęcia tej ryby na miarce ,to była mocno motywująca do działania ryba [emoji14]

attachicon.gif 5.jpg

Takiego to i ja przygarne.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

• Like 1