bobesku Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 "MOTOROIL" Kolor klasyka,znany każdemu spinningiście. ...z delikatnym brokacikiem Korpus w okolicy 3,5cm. Kilka lat temu robiłem pierwsze "motorki" , ,ale potem się farba skończyła i temat ucichł ...Na ten sezon będzie gotowych kilkadziesiąt sztuk ,już pierwsze wyjeżdżają z warsztatu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Przygotowania na wiosennego klenia 3,5-3,7cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 widzę jednego zezowatego Pozdro ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Zezowaty najlepiej łowi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Pakiet startowy na wiosennego klenia 2,5cm -> 5 kolorków 3,5cm -> 5 kolorków Można powoli zaczynać wiosnę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Szukamy kleni na przedwiośniu 2,5cm 3,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Zestaw łamańcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Nie ma nic lepszego by przeczyścić umysł i wywietrzyć trochę mózg od tematu wojny niż pójście na ryby..Okazów nie było,ale pierwszy raz na tym łowisku i chociaż dwa okonki zaliczone a dziś na dogrywce tylko jeden 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Na jutro na okonka 2,5cm,tonące ,waga pod 2,5g6 kolorków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Ten kolorek łamańcy się skończył najszybciej,więc zrobiłem jeszcze jedną mała partyjkę ,ostatnią w tym roku . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Ostatnio na bajorku okonki ładnie żerowały "chlapały" na 0,5m wodzie .Popperki już gotowe pod tą okazje.około 5,5cm i zasięg jak AIRBUS 380A 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Dla taty, wiosenno-kleniowy pakiecik startowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 dobrze widzę że używasz nabojów do wiatrówki jako obciążnik ? i jak zawsze piękna robota ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) dobrze widzę że używasz nabojów do wiatrówki jako obciążnik ? i jak zawsze piękna robota !Skończył mi sie w pewnym momencie ołów do "jajcarzy" a nie mogłem nigdzie dostać takiego jak wcześniej. ,Potem wrzucałem stalowe na próbę, ale były za lekkie do drewna i jajcarze były,ale pływające a chciałem tonące...wolfram znowu jest za drogi....jakoś trzeba sobie radzić i kombinować Edytowane 7 Marca 2022 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Ostatnio zimowy kleń,to teraz zimowy okoń ( dziś rano nad wodą -1st)3,5cm woblerek z warsztatu w ciemnym kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Ostatki pstrągowe,trzeba się brać ostro za tematy kleniowe,trochę boleniówek i w tym roku mocniej za popperki aha...Zrobiłem jeszcze na ryby amfibie "type 166" (model ma około 9,5cm) -można jeździć i pływać za okoniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Kleniowa drużyna siatkarzy ,bez libero (2,5cm,tonące):rozgrywający-> Rudyatakujący->Osaśrodkowy -> Szaraczekprzyjmujący ->Naturalekdrugi przyjmujący ->Czarnulek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 "Zdjęcia od Was" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Chromek 3,5cm + Goldzik 3,5cm nad rzeką ,czekamy na klenia ,ale najpierw muszę je ustawić 15gramów kleniowego towaru w samarce (2,5cm) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Ostatnio dłubie tylko woblery 2,5 i 3,5cm,wiosenne klimaty. np.takie Czasem też uda się jakąś fajną rybkę złowić. Klenie w tym roku maksymalnie do 47-48cm Okonie też sa,ale bez okazów ,ważne ze coś się czasem dzieje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 2,5cm,tonące w "piaskowym" kolorku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Głęboka żaba Będę mi łowił szczupaczki w tym roku i zobaczymy ile pistoletów da się oszukać Pierwszy raz od kilku lat ,maj postanowiłem zacząć od szczupaka. Robię też małe żabki w wersji smużak bezsterowy,ale to najwcześniej połowa kwietnia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Super wyszły, szczególnie głowa mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zestaw kleniowy 2,5cm3cm3,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi