Skocz do zawartości

Woblerki bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Czy masz te kleniowe że zdjęcia swą posty wyżej? Plus boleniowki w tym kolorze? Wziąłbym po 2 sztuki?

No i może sandaczowe jak masz niebieskie :)

A właśnie mam gotowe po kilka sztuk w tym kolorku i kleniowe ,boleniowe i sandaczowe :)

Wyślę Ci zdjęcia pod wieczór jak wrócę do domu 

Zestaw na pstrąga dla jednego "moczykija"

Ropuchy ze sterem 4cm

Łamańce około 8cm

Cała  reszta około 5cm

Wszystko pływające

W gratisie dorzuciłem wędkarzowi  "czarnego"  z błękitną opalizacją na grzbiecie , który potrafi zrobić różnic a często ludzie omijają ten kolor ,bo nie jest ładny...no taki zwykły czarny ooo B)

post-49240-0-59415400-1685089869_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Od maja moje wędkarskie życie polegało na szukaniu szczupaków na małych klimatycznych bajorkach -> szczupaczki  połowione ,ale w przedziale 30-60cm,więc trochę zrezygnowany postanowiłem się  wczoraj   przeprosić  z kleniami :

post-49240-0-35043300-1687531418_thumb.jpg

Jak już tu jestem, to od razu wrzucę taki zestawik bazowany na ciemnych kolorkach ,dokładam wędkarzowi 3,5cm "Rudą" w prezencie by nie było tak "ponuro" w pudełku :D

post-49240-0-33027600-1687531655_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

"Zdjęcia od Was"

Pięćdziesiątak (dokładnie 49cm :P ) ,zdjęcie od Grzegorza:

przynęta -> 2,5cm tonący  "jajcarz"

Siedzę ( w każdej wolnej chwili ) i strugam sandaczówki na październik i listopad....i tak do końca 2023

post-49240-0-56507900-1692602275_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku

• 1 miesiąc temu...

Koniec sezonu pstrągowego, to dla mnie najlepszy okres by szykować woblery na sezon 2024 

Już powoli zaczynam (tak między sandaczówkami) powstał jeden z nowych 5cm  drewnianych pływających pstrągów:

Będzie jeszcze wersja z pomarańczowymi kropkami.

aha -> te kotwiczki to "ustawiacze", służą mi tylko  do szybkiego ustawiania woblerków :)

post-49240-0-20255100-1695657835_thumb.jpg

Edytowane przez bobesku
  • Like 1

Koniec sezonu pstrągowego, to dla mnie najlepszy okres by szykować woblery na sezon 2024

Już powoli zaczynam (tak między sandaczówkami) powstał jeden z nowych 5cm drewnianych pływających pstrągów:

Będzie jeszcze wersja z pomarańczowymi kropkami.

aha -> te kotwiczki to "ustawiacze", służą mi tylko do szybkiego ustawiania woblerków :)

attachicon.gif 1.jpg

Cześć.

Jakie stery mają te woblery ?

post-48428-0-02565900-1695822461_thumb.jpg

Jaką jest ich praca ?