bobesku Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 "Mini Turbo Poperki" wersja 4cmmega lotne,dlatego turbo Plan jest na 5-6 kolorków i być może dodam chwosty okonki oczoyebki fluo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Boleniowy kolor "Goblin" ,czyli dużo zieleni na grzbieciku i trochę po boczkach.Inaczej ,po wędkarsku -> oliwka będzie w 2 wersjach ..7cm i 5,5cm (na zdjęciu te większe) Edytowane 17 Maja 2023 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Troszku ponad tydzień i ruszamy na sandacze: 9,5cm aha i kleniowe 3,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Zestaw pstrągowy :-ropuchy 4cm-łamańce 8cm -cała reszta około 5cmW gratisie do zestawu dokładam wędkarzowi 5cm czarnego woblerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Cześć. Czy masz te kleniowe że zdjęcia swą posty wyżej? Plus boleniowki w tym kolorze? Wziąłbym po 2 sztuki? No i może sandaczowe jak masz niebieskie Edytowane 24 Maja 2023 przez ASAPfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Cześć. Czy masz te kleniowe że zdjęcia swą posty wyżej? Plus boleniowki w tym kolorze? Wziąłbym po 2 sztuki? No i może sandaczowe jak masz niebieskie A właśnie mam gotowe po kilka sztuk w tym kolorku i kleniowe ,boleniowe i sandaczowe Wyślę Ci zdjęcia pod wieczór jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) Zestaw na pstrąga dla jednego "moczykija" Ropuchy ze sterem 4cmŁamańce około 8cmCała reszta około 5cmWszystko pływające W gratisie dorzuciłem wędkarzowi "czarnego" z błękitną opalizacją na grzbiecie , który potrafi zrobić różnic a często ludzie omijają ten kolor ,bo nie jest ładny...no taki zwykły czarny ooo Edytowane 26 Maja 2023 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Jaki jest koszt takiego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Jaki jest koszt takiego zestawu?Wysłałem Ci wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 No to szukamy letniego nocnego sandacza 9,5cm,pływające zbudowane glównie pod nocne łowienia. Dwa kolorki: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 No to dziś coś pod kleniki: Wersje około 3,5cm,pływające,wagowo pod 3g Okonki : Płoteczki: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Od maja moje wędkarskie życie polegało na szukaniu szczupaków na małych klimatycznych bajorkach -> szczupaczki połowione ,ale w przedziale 30-60cm,więc trochę zrezygnowany postanowiłem się wczoraj przeprosić z kleniami : Jak już tu jestem, to od razu wrzucę taki zestawik bazowany na ciemnych kolorkach ,dokładam wędkarzowi 3,5cm "Rudą" w prezencie by nie było tak "ponuro" w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zdjęcia rybek od Was zawsze spoko Na 3,5cm czarnego wobka Foty od Marcina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Taki zestawik : klenio-jaź -> 2,3-2,5cmklenio -jaź -> 3,5cm boleń 7cm -> 7,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Maluszki na bolasa5,5cm,bardzo lotne jak swoje gabaryty.wersje ze sterem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Do woblerów wrócę we wrześniu ,więc temat lekko zaniedbany ,ale teraz częściej chodzę na ryby: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Brzany są,klenie są ..łowię dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Nadal jestem częściej na rybach niż w pracowni,ale za to czasem się coś miłego trafi. Przynęta moja "Brzanówka 5,5cm" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) Dziś rano nad małym leśnym płyciutkim bajorkiem:wobler -> 10cm pływająca "sandaczówka " Dominują tam szczupaki,ale czasem coś miło zaskoczy Sandacz 60+ Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Trenuję "Mini Turbo poperki" W przyszłym roku więcej kolorków ( aktualnie mam tylko 3 kolory) i dołożę im chyba chwosty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) "Zdjęcia od Was"Pięćdziesiątak (dokładnie 49cm ) ,zdjęcie od Grzegorza:przynęta -> 2,5cm tonący "jajcarz" Siedzę ( w każdej wolnej chwili ) i strugam sandaczówki na październik i listopad....i tak do końca 2023 Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) Koniec sezonu pstrągowego, to dla mnie najlepszy okres by szykować woblery na sezon 2024 Już powoli zaczynam (tak między sandaczówkami) powstał jeden z nowych 5cm drewnianych pływających pstrągów:Będzie jeszcze wersja z pomarańczowymi kropkami.aha -> te kotwiczki to "ustawiacze", służą mi tylko do szybkiego ustawiania woblerków Edytowane 25 Września 2023 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Micro,micro..do dłubanek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Koniec sezonu pstrągowego, to dla mnie najlepszy okres by szykować woblery na sezon 2024 Już powoli zaczynam (tak między sandaczówkami) powstał jeden z nowych 5cm drewnianych pływających pstrągów:Będzie jeszcze wersja z pomarańczowymi kropkami.aha -> te kotwiczki to "ustawiacze", służą mi tylko do szybkiego ustawiania woblerków 1.jpgCześć. Jakie stery mają te woblery ? Jaką jest ich praca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Samym sterem się nic nie zdziała, ale najbliżej mu do tego ostatniego.Praca 5cm pstrągówki jest na moim fanpejdżu na FB "Woblery Bobesku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi