bobesku Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Dłubanki w drewienku: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Ostatnie w tym roku czyszczenie "oczek' w pstrągówkach ,następne w takim klimacie pewnie dopiero w 2026 Zdjęcie od klienta: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Maluszki 2,3-2,5cm,tonące Ostatnio byłem na rzecznym spławiczku (po około 10 latach przerwy) i nawet ładnego klenia się udało dorwać, powiem szczerze że po takiej przerwie, to bardziej mnie cieszy niż na spina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Ostatnio latam tylko za kleniami i czasem coś przyjemnego się uwiesi. 4 kolorki SilverekOliwkaCzarny Zgniła zieleń Edytowane 1 Kwietnia przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Ostatnio jestem w mitingu kleniowym.Bez większych okazów ,ale średniaki podjadają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Cały czas atak w klenie 3,5-3,7cm,pływające 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 3,5-3,7cm,pływające 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja około 2,5cm,tonące około 3,5-3,7cm,pływające 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Fotosy od klientów zawsze spoko: Sandaczówki 10cm: Jaźiu na "Marchewe"Bolas na "Świetlika" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Małe boleniówki ,około 5,5cm w sumie zrobione 3 kolorki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Jaką mają masę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Jaką mają masę? Te małe około 8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Byłem ostatnio potrenować trochę małe boleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Na nocnego sandaczaW sumie na lato przygotowałem 11-12 kolorków ,co jest dla mnie nie małym sukcesem ,bo nigdy w życiu nie zdążyłem zrobić (przygotować) sandaczówek na lato , zawsze były tylko gotowe na jesień Klenie przed finałem Ligi Mistrzów ( na wobki 3,5cm) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Największy w tym sezonie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ja na kleniach ,klient z moimi "nocnymi sandaczówkami" na sandaczach i pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Jedna z kilku w tym roku ,na zdjęciu "siedemdziesiątka" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Moje nocne sandaczówki u Daniela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Byłem jakiś czas temu na kleniach ..Trzy największe ryby -> 48,49 i 50 cm Woblerki 3,5cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Na nocnego sandaczyka Brzanucha,średniaczek około 65m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Nocne sandaczówki u Daniela i Łukasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi