bobesku Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Muszę "se" tu trochę ponarzekać bo w domu już nikt ze mną nie gada Masakra te akryle...Nie dziwie się ,że 9 na 10 jak się zaczyna uczyć tym malować to rezygnuje...Cała sobotę przy tym siedzę i oprócz tego ,że poniszczyłem korpusy to nie mam nic... Prędzej przestanę robić woblery niż się poddam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 a no ja tez maluje akrylami i nie jest latwo strasznie szybko wysychają i dziwnie sie nakladają ... ale sa tez plusy :PP chyba xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Ja się nie poddam choc rzucałem już tymi akrylami po "ścianach"...zniszczyłem trochę (czyt dużo) korpusów ,ale w końcu wyszło:)))pstrążek: Mój pierwszy akrylkowy.Malowanie...akryle Pactry,trochę lakieru do paznokci z Rosmanna + pędzleki i inne tworzywa sztuczne;p Długośc- 6,5cmPływającySter dojdzie jak obmyślę (sprawdzę) jaki.Waga- 6,1 gr...minimalnie coś po przecinku jeszcze dojdzie (ster z klejem). Same płetwy robiłem tym razem większą ilością farb niż całe te moje pierwsze glapioki 3,5cm Rzuty boczne: Rzut z góry: Brzuszek: Edytowane 15 Stycznia 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 wow fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes1965 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 SiemankoKilka nowych bobelkówPrzyszedł czas na małe okonki:)Wobki 3-3.5cm -pływaki:) okonesku nr 1 okonesku nr 2 okonesku nr 3 pozdrówki z Pyrlandii:)Witam,te okonki super wyszły,świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes1965 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam,te okonki to naprawdę rewelacja,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Doczekałem się pstrążka Bardzo ładny, ładne cienie. 5/5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Elegancko Pstrążek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zajefajny, a tak ostatnio marudziłeś, że nie wychodzi i nie wychodzi. Gąbeczka + pędzelek? Bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 YoTrwa wymiana sprzętu do malowania:)Na dobry początek pędzelki z Repubblica Italiana..."Stamperia"...+ jeden okrągły "Renesans"...gąbeczka...i pędzelek do tzw lawowania.Paletka do mieszania farbek no i systematycznie będę uzupełniać "klamoty .. Te zielonkawe "gapiorki" malowałem jednym pędzelkiem..strzebelke dwoma...teraz mam juz kilka więc narzekać nie mogę-tylko praktykować Co ty kurna Picasso! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No stary,pozamiatałeś teraz z tym pstrunem!Rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 brawo za pstrążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 bardzo fajny pstrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dziękuje za komentarze..miło ,że się podoba:) Jedziemy powolutku dalej z akrylamiTeraz robię sobie korpusiki 5,5cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zamówiłem wczoraj taka zwykłą tanią wagę jubilerska...(fotka poglądowa z netu)..W końcu będę mógł ważyć wobaski ....teraz lecę do Rossmanna poprzebierać jakieś fajne lakiery do paznokci Edycjon-->wróciłem z fajnym odcieniem perełki..będzie ładnie wyglądać na brzuszku wobka. Przynajmniej tam mi się wydaję..... Pomieszam -pokombinuje.. Jak ta waga Ci się sprawuje? W tym tygodniu zamówiłem taką i czekam na przesyłkę. Nie znalazłem za bardzo do nich opinii więc proszę o krótkie info. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mam ją krótko więc nie będę za dużo filozofował..--> mała,dokładna,sympatyczna i gdybym miał kupić drugi raz to bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Yhmmm no dobra ale działa i widzę że jesteś usatysfakcjonowany - zobaczymy więc jak będzie w moim przypadku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Też mam taką wagę od ponad dwóch lat i daję radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Hola Holaaa bracie -siostro!!! Uff ...uporałem się z nowym akrylasem:) Potok z grzbiecikiem mego "pomysła".Wielkosc 5,5-6cm (dokładnie 58mm)Waga -teraz 4,7 gr..maks 5grParę fotek..mam dwa kropki skończone..dobra "TEJ " na teraz starczy:) Potem może drugiego wrzucę i inne foty.Czas włożony w pracę -oj długi...cierpliwości jeszcze więcej... |A niżej cały sprawca zamieszania: Edytowane 1 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Człowieku, nawet niczego nie zmieniaj (technologia) tylko "Idź tą drogą" PS. Przeczytane??? Bo coś w postach dużo piszesz o dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) aaahoj kapitanie! :)No fajny kolor taki drewniany ale ja bym coś jeszcze od spodu pomalował - nie pytaj mnie co bo teraz nie wiem jeszcze:D A właśnie tą listwę sobie doklej bo Ci odłazi Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Bardzo ładny ,bardzo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 "giteś majonez" Rembrandt jak nic masz co rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie no jak dla mnie lipa zupelna. nuda, ciagle to samo... i jakies takie.... standardowe to ... nie podoba mi sie.... pisalem oczywiscie o podkladnie na ktorym lezy wobek, bo samo dzielo.... MIAZGA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Bardzo super.Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi