bobesku Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Chwilowy powrót do korzeni Okonesku 32-35mmPowiedźmy,że 1\4 roboty za mną. Fotka tylko i wyłącznie podglądowa ma pokazać,że się robią i będą. Będzie koło 20 sztuk..50% dla mnie 50% dla Was--->kto chce okoniasa pod kleniasa to szukać mnie pod prywatna wiadomością. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Lipka od naszego kolegi z forum.Prezentuje się ładnie-potem w niej "zadebiutuję"No i zawsze jak nie będą brały można zwalić na tego kto nam drzewo sprzedawał (fotka z klepsydry)Oj będzie trochę strzebelek i kózek:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Lipka od naszego kolegi z forum.Oj będzie trochę strzebelek i kózek:)No i tęczaczki , kropki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Dla mnie fajna sprawa ,bo kręci mnie sport wędkarski a to mój nowy "tester" ...Właśnie w deszczu leciałem w dresiku z poleconym a w środku mój strzeblas,potem będę dosyłał okonka i kózkę.A Sebastian właśnie znowu wygrał Zawody GP Polski o puchar Nielisza. Edytowane 11 Lipca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Nooo, z takim testerem to za rok będziemy mieli Bobesku Inc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Na kózkę brali:) Fotki dzięki "uprzejmości" jednego forumowicza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz19800 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Wow! ale napadł na niego skubany jeden, wiadomo bobescu rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Takie "siódemeczki" kozy,strzeble.Myślę,że za 2 lata to skończę Kole 100 korpusów z lipaski.Strugać ostanio mi się chce..ale jak mam malować ,lakierować,kombinować to niestety zero chęci-brak weny czy cuś..może jakaś przerwę potrzebuję...taka lipa jakaś Edytowane 8 Lipca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie jesteś sam w takim stadium twórczości . Ja też lubię podłubać , ale z wykończeniem to już inna bajka i często bez zakończenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Paweł jak wymyślę na to lekarstwo to dam Ci znac:) Tymczasem okonek koło 5,5cm..dawno już go zrobiłem i nawet fot nie wstawiałem. W słońcu fajnie mieni się pod grzbietem złoty kolorek- taki "typowo" okonkowy Edytowane 9 Lipca 2013 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Jedna z "big" kózek z 8cm ma. Edytowane 11 Lipca 2013 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Fajowa ,bardzo fajne kolorki ,płetewka i ten sinawo perłowy miejscami przebijający :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Mega kózka , Mega Jakub Teraz to mnie podkręciłeś , ja już chciałbym tym łowić Ale super malowanie i w ogóle .... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Kuba na tych fotkach z pstrągami to jest ręka Waldka @poppera .Co on się tak "odpublicznił" ze swymi poczynaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Fajowa ,bardzo fajne kolorki ,płetewka i ten sinawo perłowy miejscami przebijający :-).No trzeba kombinowaćMega kózka , Mega Jakub Teraz to mnie podkręciłeś , ja już chciałbym tym łowić Ale super malowanie i w ogóle .... Pozdrowionka Mam już następne fotki-jutro wrzucę Kuba na tych fotkach z pstrągami to jest ręka Waldka @poppera .Co on się tak "odpublicznił" ze swymi poczynaniami? Siemanko -To nie Waldek:)Muszę te małe okoniasy w końcu dokończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No popatrz,dałbym sobie rękę uciąć że to Waldka ręka Za okoniasami czekam cierpliwie i w między czasie spoglądam na wodowskazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Wersja------"Real-natural-made in bobesku synku"!!!!!!! Wielka kozica..Jeden z kolejnych wobków na które patrze i mi się papa cieszy i tak najbardziej "kocham" tego okonka z postu 510 hehe C.D.N Edytowane 12 Lipca 2013 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Kuba to był dobry pomysł na te przerośnięte kózki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Piękna robo Wersja------"Real-natural-made in bobesku synku"!!!!!!! Wielka kozica..Jeden z kolejnych wobków na które patrze i mi się papa cieszy i tak najbardziej "kocham" tego okonka z postu 510 hehe C.D.N Piękna robota , oj leży ci ten pędzel w dłoni mogę tylko pozazdrościć talentu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja też śledzę wątek Bobesku tak po cichu.Juz jest super ale zobaczycie co będzie tak za pół roku bo progres jest bardzo mocny i gość ma potencjał ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Kuba kibicuje Tobie ostro masz potencjał i to widać z każdym nowo pomalowanym wobkiem Kuzki wymiatają i ciesze się bardzo że udało mi się Ciebie namówić na ich malowanie.Pozdrawiam serdecznie Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie zaglądałem tu dawno i widzę że sporo przegapiłem...prawdziwy krok milowy. Wobki wyglądają totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wersja------"Real-natural-made in bobesku synku"!!!!!!! Wielka kozica..Jeden z kolejnych wobków na które patrze i mi się papa cieszy i tak najbardziej "kocham" tego okonka z postu 510 hehe C.D.NPowiem krótko... REWELACJA kolego... Pozdro Bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Super przejścia tonalne.Mała uwaga - woblery piękne, ale postaraj się dawać lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Witam,Witam..nie było mnie trochę na necie to odpiszę teraz w "kupie" Kuba to był dobry pomysł na te przerośnięte kózki..... No są Twoje bo dla mnie o połowę za długie Mogę jutro wysłać-wbij na PW Ja też śledzę wątek Bobesku tak po cichu.Juz jest super ale zobaczycie co będzie tak za pół roku bo progres jest bardzo mocny i gość ma potencjał ogromny.Dzięki-postaram się nie dać "dupy"... Kuba kibicuje Tobie ostro masz potencjał i to widać z każdym nowo pomalowanym wobkiem Kuzki wymiatają i ciesze się bardzo że udało mi się Ciebie namówić na ich malowanie.Pozdrawiam serdecznie Karol.No mój kibic --> jak to mówią "dzielą nas barwy ,łączy pasja" ..Już zdrowy?heh no siedziałem sobie przy tych swoich "ulubienych" okonkach 30 milimetrowych aż tu priv "Kubuś może mi zrobisz kozy złotawe"Od tego czasu zostałem pasterzem Karol- śliz za mną łazi od miesiąca-chyba coś w tym temacie ruszę. Nie zaglądałem tu dawno i widzę że sporo przegapiłem...prawdziwy krok milowy. Wobki wyglądają totalnie.Zmieniło się troszki:) Ale jeszcze długa droga do mety.Pozdrówki Edytowane 17 Lipca 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi