Fin333 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Też byłbym zadowolony. Świetnie namieszałeś na głowie, aż chciałoby się jeszcze troszkę przybliżyć. Intrygujący woblerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Satynowa pościel już czeka U mnie śpi w pudełku Plano,więc minimum mieszkano w pudełeczku Versusa musisz mu zorganizować!! ,,przyjadę sprawdzić...z Monia mam już ustalone ,że mnie do chaty wpuści p.s książki jeszcze nie zacząłem...tylko nie bijNa sprzedaz może ?Jak byłeś grzeczny to mam kilka,napisz do mnie i cieszmy się nimi razem :D Też byłbym zadowolony. Świetnie namieszałeś na głowie, aż chciałoby się jeszcze troszkę przybliżyć. Intrygujący woblerek Trzeba czasem samemu dać sobie "plusa",jak ktos wciąż marudzi,że mu nie wyszło ,to mu nigdy nie wyjdzie .............. Trochę tęskno za małymi wobkami,chyba trzeba powoli budować armię krasnoludów!! Edytowane 13 Stycznia 2016 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 "aha" To odezwę się w lutym...albo marcu :D .........Tak jakby mnie ktoś szukał to raczej nie w temacie "woblerowym" ,,,, Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 haha ha a w lutym zobaczymy kolejną partię 240 woblerów w pięknych barwach,bo na razie Bobesku struga... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) haha ha a w lutym zobaczymy kolejną partię 240 woblerów w pięknych barwach,bo na razie Bobesku struga... No tak bardziej 24 niż 240 :DZawsze chciałem mieć w warsztacie ładnego śliza..Dlatego,że ta imitacja wydawała mi się najtrudniejsza do ozdoby ze wszystkich żyjątek zamieszkujących potoki.(moim zdaniem)Tym razem nie odpuszczę i będzie tu śliz.Taki po mojemu,bo nie patrze na obrazki,ozdobię jak dusza gra Efekt za tydzień Edytowane 20 Stycznia 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sliz fajna rybka Znam strumyk gdzie jeszcze wystepuja. Ciekaw jestem jak woblerek wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Są...zaraz im wkleję stery Moim zdaniem jedna z trudniejszych imitacji do ozdoby drewna...Śliz..w różnych wodach ta rybka różnie wygląda ("pokręcona" trochę jak strzeble ,co woda to inne barwy,ale ma to swój cel w przyrodzie....),jest to moje drugie podejście do tej rybki.. ..Normalnie ta fisza ma malutkie czarne oczka ,ale kto mnie zna wie,że wszystko robię po swojemu i nie patrzę na fotki...to ma być śliz,ale po "bobeskowemu",czyli jedyny taki w kraju nad Wisłą.Dużo złotego koloru. hejjj Dużo fajnych odcieni złota Tu trochę inne barwy: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 piiiiiiiiiiękne,jak wszystko,co wychodzi z Twojego warsztatu.Jaka długość,waga i głębokość chodzenia?Zastanawiam się ,czy moje zanderki by ich nie polubiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Najmniejszy ma 5,5cm a największy 6,5cmLekutkie - uzbrojone koło 3gr..Niektórym właśnie podginam sterki i pójdą na "płycizny" do 0,5m..reszta na maks metr Pełna gotowość bojowa jak zejdą lody..wklejam stery,uzbroję i ......czekam aż coś w okolicy "puści" Edytowane 23 Stycznia 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) o matko z córkom nie mogłem mojego tematu znaleźć...mchem zarósł...dawno mnie tu nie było Ciemno jak ....foty robiłem przy lampce pokojowej ,bo inaczej nie było widac czy na zdjęciu jest wobler czy spławik Moje walentynki 2016!! Takie mizianko od samego rana...Na pierwszej fotce,pierwsza samiczka po prawej zdecydowanie do mnie należy :lol: Jakieś 5,5cm, do sześciu centów im chyba brakuję...nie wiem,nie mierzyłem Edytowane 14 Lutego 2016 przez bobesku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 czytam to jak bajke najfajniejsze ze sa obrazki czuje sie jak dziecko.. ehhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nowe drzewo,nowe kolory,nowe stery (będą),nowy inny korpus,,i wszystko nowe Taka rozgrzewka...5.5cm?? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Fajowe, lipę zdradziłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Fajowe, lipę zdradziłeś?Mam lipę,olchę i sambe...te akurat z tego ostatniego drzewa popełniłem.Teraz zrobie kiełbie ok 7cm,ale z lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pachnie sambą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pachnie sambą.Wcześniej pachniało sambą ,potem akrylem a teraz lakierem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Wcześniej pachniało sambą ,potem akrylem a teraz lakierem A za niedługo pachnieć będzie rybami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Okropny ten róż... cóż z tego że łowne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Kuba - jak będziesz miał kiełbiki gotowe i do odsprzedania to daj znać - pomyślim nad płynięciem kasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Roz jak roz, ale wobki ladne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ostatnio urwalem jednego bobesku na drzewesku i zrobiło mi się smutnesku... :-(A był dobresku..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 @Skobel nie smuć, dostaniesz nowego bobika ...Pamiętałeś kiedyś by mi wysłać fotę pstrąga na rozpoczęcie sezony na mój wynalazek,to teraz dostaniesz nowego wobka ..ale po weekendzie Trout 5,5-5,8cm .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pstrągi bardzo ładne Te są z nowym body (takie szczuplutkie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Te są takie po środku...ani te z anoreksją ,ani z nadwaga ..z lipkiOstatnie takie klimaty ,bo klenie i jazie już czekają na mniejsze armaty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Smutasy ...Tak na nie mówię ,bo są w tzw "smutnych kolorach",ale tak jak na Fb pisałem --> moje pudełko bez smutasów,jest jakieś smutne Bozia trochę słonka dała i zaraz foteczki ładniejsze Edytowane 18 Lutego 2016 przez bobesku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi