Andrzej2401 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fajne są te "trzydziestki siódemki" , chętnie przygarnę 3 szt. jeżeli masz nadmiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fajne są te "trzydziestki siódemki" , chętnie przygarnę 3 szt. jeżeli masz nadmiar Mówisz i masz,ale tak za 3dni się odezwę (nie wcześniej) ....na Priwka dam znać,,, zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Skoro masz pod ręką tyle proroków to może któryś zdradzi kiedy pokażesz szczupaki? mikrusy rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 kiedy pokażesz szczupaki? Leżą Prajdziku na etapie korpusu,nic się praca nie ruszyła do przodu ..Jak szybko mi ochota na nie naszła ,tak szybko mi przeszło..Nie mam już lakieru,nie mam podkładów...e tam... Zrobię je na bank ,tylko po to by zaspokoić ciekawość samego uruchomienia "kolosa" i złowienia na niego jakiegoś szczubelka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Frogi z lipki,ponad 5cm ...Na próbę,tonące...zrobię je chyba na jedną tylną kotwicę..Te korpusy maja 3 lata,lezały w kartonie od butów Ciekawy jestem...Potem zrobię mniejsze i pływające... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Piszę się na jedną! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Też jedną drapnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak Ci został jakiś prorok to też chętnie przygarne Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez cabage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Piszę się na jedną! Ok,ale jak bede z nich zadowolony.. Też jedną drapnę Ok,jak wyżej Jak Ci został jakiś prorok to też chętnie przygarne Odłożyłem CI takiego Proroka,że przepowiednia skazuję Cię na sukces .... Żaby raczej zrobię w stylu "trawanej"...czyli na brązowych kolorkach....Te żaby wodne (zielone) jakoś mi mało pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Frogi z lipki,ponad 5cm ...Na próbę,tonące...zrobię je chyba na jedną tylną kotwicę..Te korpusy maja 3 lata,lezały w kartonie od butów Ciekawy jestem...Potem zrobię mniejsze i pływające... Fajnie coś znaleźć po czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Patrz Pan kto z kiełbikiem postanowił się przywitać był jeszcze jeden ale spierdzielił przy focie, pstrągi w porównaniu do kleni są bardzo niegrzeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nooo ja też bym chętnie przygarnął taką żabę .... Jak jeszcze zrobisz żabki w rozmiarze 3cm ale tonące to będę przeszczęśliwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) @Pride ,ale miodzio fota,,Wciąż mnie zaskakujesz i to nie tylko w Twoim temacie gdzie jestem stałym bywalcem :D Dzięki...mega mi się podoba to zdjęcie,,, Fajnie coś znaleźć po czasie Dlatego cały bajzel przechowuję w kartonach,nigdy nic nie wyrzucam ...Czasem stare rzeczy mnie zaskakują i dają motywację by do czegoś wrócić,popróbować ,zmienić,ulepszyć itd ................. p.s miało być Żaba "Trawna" a mi się tam literówka wtrąciła i nie mogłem już edytować @Andrzej mniejsze żaby zrobię potem,,,teraz te na próbę "idą" Udanego wieczoru Pany Edytowane 1 Maja 2016 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Malutkie kleniowe wstręciuszki...zrobiłem miks od 3,3 do nawet 4cm,pływająceCzarno -złota klasyka ( z dziada na pradziada,nadal łowny )...niektóre z żółtymi akcentami,inne bez .. Jedna fotka w słońcu,druga w cieniu... Hejjj!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Dzień dobry Ponoć w muszlach czasem można znaleźć fajne "skarby,rzeczy"...Ja znalazłem dwie małe kleniówki ..Holo,holo Edytowane 7 Maja 2016 przez bobesku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Te wstreciuchy super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mini żabka ..39mm,,pływającaDziałam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zostawiłem 4cm żabki na chwile same w pracowni..Poszedłem do sklepu,wracam a tam trwają gody...No prawie połowa maja w kraju , to żabulce powoli czas "ruszać z tematem"..Mi to na rękę,będzie ich więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Hej ho,hej ho ,na sandacza by się szło....na czerwiec skończęOdskocznia od żabulcy Edytowane 10 Maja 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 strugaj strugaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A wczoraj dostałem fotkę na mojego starego jajcarza...Trzeba zrobic trochę jajców do pudełka....Akurat wieczór --> nudny ,to zaczynam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Żaby trawne z Wielkopolski Długość min 5,3 maks 6cm Waga : uzbrojone koło 4,5gr Zbrojenie w jedną kotwice 8 lub 6 Materiał - twarda lipa Pływające Barwy-głównie odcienie brązów i zieleni Czas pracy--> najbardziej pracochłonne woblery jakie w życiu zrobiłem..Od 3 lat się za nie zabierałem (to o czymś świadczy) Przeznaczenie -- głównie szczupak na lekko,..osobiście będę ćwiczył na starorzeczach - rzuty między kapelony a potem fotki z mamuśkami Po weekendzie pojadę je ustawić Teraz trzeba wkleić stery Jestem mega wkręcony w żabulce,już planuję takie bezsterowe,potem z hakiem "antyzaczepowym" i wersje "kleniowe" 4cm Hej ho!!! Edytowane 12 Maja 2016 przez bobesku 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Nie zdziw się tylko jak i taką szósteczkę Ci kleń wsunie mega robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Nie zdziw się tylko jak i taką szósteczkę Ci kleń wsunie mega robota.Oj są na starorzeczach klenie (uciekinierzy z Warty) ,bolki też,może którys pogoni płaza... Myślę,że ładny okoń też przydzwoni... Samo łowienie na takie "wynalazki" daje radochę ...a to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi