przemyslaw_pajak Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Pytanko czy miał ktoś lub ma doczynienia z kijem jak w tytule. Głównie chodzi mi o to ile on maksymalnie da radę wyrzucić i ogólne wrażenia o w/w kiju. To ma być mój pierwszy cast. Mogę prosić o przeniesienie wątku do baitcasting Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ma się rozummieć, że pierwszy Co miałbyś zamiar nim łowić bo chyba nie słodkowodne ryby? Przy tej długości 50 funtowy kij od st croix'a to jest dzida którą możesz śmiało użyć w razie spotkania z niedźwiadkiem w lesie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zawsze można zmienić na AVC66MHF. Fakt, Sławek ma rację. Literka M w opisie wędki zmienia wszystko. To Musky. Można doczepić sklejkę 0,5 cm i odśnieżać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypc Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 sweeper 17 bedzie hasał jak zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 To odpuszczę go sobie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi