RobertGizycki Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 To były pierwsze testy jakie robiłem i wypadło OK. W sumie czasem ostrzy z 0,5cm dalej (zdjęcie książki z bliska zdobione pod kątem 45 stopni) ale myśle, że to nie jest duży problem. Dzięki za wszystkie rady. Pogodziłem się z tym, że czasem tak może się zdarzyć i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam , mam problem z aparatem , a nie chciałbym otwierać nowego wątku , więc poproszę o pomoc w tym , mianowicie : aparat to Sony DSC HX5 , po włączeniu aparatu obiektyw wysuwa i chowa się kilkukrotnie , po czy wyświetla się napis : WYŁĄCZ I WŁĄCZ ZASILANIE , niestety dalej bez rezultatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Może słabe akku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Może tak , na razie po zmianie baterii na zapasową jest ok , zobaczymy co będzie dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nic , będziesz focić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jednak nie będę focić dalej to samo , mimo ful kresek na baterii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No nic, chyba tylko serwis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi