Skocz do zawartości

Spodnie na lato.

maniak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję spodni wyłącznie na lato i temperatury od 20'C do 35'C(chyba więcej nie będzie :mellow: ). Do 20'C mam Urusa.

W grę wchodzą tylko spodnie Geoffa:

HikeZone, ZipZone lub Huntus.

Kt?łre z nich nadają się najlepiej na najcieplejsze dni?

Tylko i wyłącznie firma Geoff Anderson mnie interesuję.

Takie przyzwyczajenie, niezawodność i zaufanie.

Z g?łry bardzo dziękuję za cenne opinie.

Pozdrawiam

Maciej

Zobacz tu:

http://www.craghoppers.com/webapp/wcs/stores/servlet/Browse? storeId=11051&DisplayProductList=true&categoryId=257 53&catalogId=13552&langId=-1

Bear Grylls w nich chodzi Kolega ostatnio wydał w tym sklepie kilka tysięcy i jest zachwycony ciuchami. Chyba tez w końcu coś kupię :lol:

Zobacz tu:

http://www.craghoppers.com/webapp/wcs/stores/servlet/Browse? storeId=11051&DisplayProductList=true&categoryId=257 53&catalogId=13552&langId=-1

Bear Grylls w nich chodzi Kolega ostatnio wydał w tym sklepie kilka tysięcy i jest zachwycony ciuchami. Chyba tez w końcu coś kupię :lol:

ja wlasnie kupilem sygnowane craghoppery Gryllsy za 40 euro w tk maxx laze w nich od tygodnia i mam same pozytywy (ale fakt po krzarach nie lazilem) material podobny do ACG nike, ale o ile nike maja malo kieszeni gryllysy maja ich zatrzesienie (tak z grubsza 8 z czego 1 to worek wodoszczelny na dokumenty/kase jest tez kieszen z gumka na komorke i taka z zamkiem na kase).

Sa super fajne (na tylku i na kolanach sa elastyczne) wygladaja na super szybko schnace (nie wlazilem do wody) i sa przewiewne.

jedyny minus to kiszenie glowne wykonane z siatki - pewnie sie szybko potargaja.

HikeZone mogę polecić bo są naprawdę zacne . Mam je od kilku lat i narzekać nie mo?źna . Bardzo szybko schną i są super przewiewne tak?źe nawet w upale nie tworzy się w klejnotach brzydko pachnący mikroklimat :D

Materiał jest bardzo cieniutki ale jednak wytrzymały . Jedno co mnie zastanawia to to , ?źe się strasznie brudzą :wacko: Ka?źda plamka z herbaty czy kawy jest na nich bardzo mocno widoczna .

Właśnie oglądam te spodenki z angielskiego szopa . Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy ten rozmiar oznaczony w calach to jest rozmiar w pasie ?

chciałem sobie zam?łwić a nie chcę popełnić babola :D

Tak, to szerokość w pasie. Poza tym mo?źesz wybierać w długości nogawek short - kr?łtki, regular - normalny i long - długi.

jestem kawal grubasa (187cm dlugie nogi dobre 110-115 kg wagi)

nosze 42 Regular i sa w sam raz w pasie na dlugosc sa lekko krotkie (ale mam hally henseny, ktore sa lekko za dlugie i juz wiem, ze wole za krotkie - mniej sie od blota brudza i nie ma szansy stanac na nich ;P

na codzien nosze m65 helikona XXL i XXLL (xxl long)

mam dlugie nogi (spodnie na rower mialem powazny problem znalezc) i jak mam te gryllsy ubrane prawidlowo (nie krok w kolanach) to koncza mi sie jakies 3-4cm powyzej kostki jak siedze.

a cena mysle lepiej niz dobra