maniak Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, Poszukuję spodni wyłącznie na lato i temperatury od 20'C do 35'C(chyba więcej nie będzie ). Do 20'C mam Urusa. W grę wchodzą tylko spodnie Geoffa:HikeZone, ZipZone lub Huntus.Kt?łre z nich nadają się najlepiej na najcieplejsze dni? Tylko i wyłącznie firma Geoff Anderson mnie interesuję.Takie przyzwyczajenie, niezawodność i zaufanie. Z g?łry bardzo dziękuję za cenne opinie. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Te?ź szukam coś na lato ale raczej nie geoff-a.Mo?źe ktoś wrzuci co u?źywa sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Zobacz tu: http://www.craghoppers.com/webapp/wcs/stores/servlet/Browse? storeId=11051&DisplayProductList=true&categoryId=257 53&catalogId=13552&langId=-1Bear Grylls w nich chodzi Kolega ostatnio wydał w tym sklepie kilka tysięcy i jest zachwycony ciuchami. Chyba tez w końcu coś kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zobacz tu: http://www.craghoppers.com/webapp/wcs/stores/servlet/Browse? storeId=11051&DisplayProductList=true&categoryId=257 53&catalogId=13552&langId=-1Bear Grylls w nich chodzi Kolega ostatnio wydał w tym sklepie kilka tysięcy i jest zachwycony ciuchami. Chyba tez w końcu coś kupię ja wlasnie kupilem sygnowane craghoppery Gryllsy za 40 euro w tk maxx laze w nich od tygodnia i mam same pozytywy (ale fakt po krzarach nie lazilem) material podobny do ACG nike, ale o ile nike maja malo kieszeni gryllysy maja ich zatrzesienie (tak z grubsza 8 z czego 1 to worek wodoszczelny na dokumenty/kase jest tez kieszen z gumka na komorke i taka z zamkiem na kase).Sa super fajne (na tylku i na kolanach sa elastyczne) wygladaja na super szybko schnace (nie wlazilem do wody) i sa przewiewne.jedyny minus to kiszenie glowne wykonane z siatki - pewnie sie szybko potargaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 TK m?łwisz Pewnie się wybiorę jutro albo w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 HikeZone mogę polecić bo są naprawdę zacne . Mam je od kilku lat i narzekać nie mo?źna . Bardzo szybko schną i są super przewiewne tak?źe nawet w upale nie tworzy się w klejnotach brzydko pachnący mikroklimat Materiał jest bardzo cieniutki ale jednak wytrzymały . Jedno co mnie zastanawia to to , ?źe się strasznie brudzą Ka?źda plamka z herbaty czy kawy jest na nich bardzo mocno widoczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Właśnie oglądam te spodenki z angielskiego szopa . Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy ten rozmiar oznaczony w calach to jest rozmiar w pasie ? chciałem sobie zam?łwić a nie chcę popełnić babola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Właśnie oglądam te spodenki z angielskiego szopa . Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy ten rozmiar oznaczony w calach to jest rozmiar w pasie ? chciałem sobie zam?łwić a nie chcę popełnić babola Tak, to szerokość w pasie. Poza tym mo?źesz wybierać w długości nogawek short - kr?łtki, regular - normalny i long - długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dzięki Tpe za odpowiedź ja chyba muszę mieć extra long Spr?łbuję , najwy?źej przerobię na kr?łtkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jestem kawal grubasa (187cm dlugie nogi dobre 110-115 kg wagi)nosze 42 Regular i sa w sam raz w pasie na dlugosc sa lekko krotkie (ale mam hally henseny, ktore sa lekko za dlugie i juz wiem, ze wole za krotkie - mniej sie od blota brudza i nie ma szansy stanac na nich ;P na codzien nosze m65 helikona XXL i XXLL (xxl long)mam dlugie nogi (spodnie na rower mialem powazny problem znalezc) i jak mam te gryllsy ubrane prawidlowo (nie krok w kolanach) to koncza mi sie jakies 3-4cm powyzej kostki jak siedze.a cena mysle lepiej niz dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi