meme174 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam poszukuje modeli ( brak steru i mocowanie na grzbiecie przynęty ) na polskim jak i zagranicznym rynku ( czy to USA czy Japonia ) bez grzechotki - w rozmiarach 5-10 cm waga nie istotna. Niestety wiele modeli ma wbudowana grzechotkę a przebijanie sie przez kolejne katalogi i szukanie informacji jest dosyc upierdliwe Moze koledzy znają jakies modele i mogli by podać nazwy Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Daiwa Fullent 82S Gizard ShadIma Rock N VibeIma SW Vibe 80Owner Cultiva Savoy VibeDuo Bay Ruf Vibe SV70 H94Duo Tide Vib Score 78Duo Realis Vibration 52 i 62 i 68Duo Beach Walker Vib 100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) właśnie zamówiłem MB Vibration-X Silent, chyba mogę jeszcze coś dorzucić do paczki swoją droga, jakbyś chciał zejść takim głębiej i zapolować na zanderka / okonia /przyłów sumowy, to te z grzechotką są bardzo OK Edytowane 30 Września 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 właśnie zamówiłem MB Vibration-X Silent, chyba mogę jeszcze coś dorzucić do paczki swoją droga, jakbyś chciał zejść takim głębiej i zapolować na zanderka / okonia /przyłów sumowy, to te z grzechotką są bardzo OKWIem chodzi o inne gatunki a dokaldnie gatunel :-) Daiwa Fullent 82S Gizard ShadIma Rock N VibeIma SW Vibe 80Owner Cultiva Savoy VibeDuo Bay Ruf Vibe SV70 H94Duo Tide Vib Score 78Duo Realis Vibration 52 i 62 i 68Duo Beach Walker Vib 100 dzieki !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) no to na bolka "ciche" tylko pamiętaj, że te blade/metalowe i tak bardzo mocno hałasują Edytowane 30 Września 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jednym z fajniejszych wobków tego typu był Wibrax opluwanego przez wszystkich Jaxona . Tu i ówdzie można jeszcze gdzieś trafić , ostatnio na naszej giełdzie capnołem" , za grosze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 no to na bolka "ciche" tylko pamiętaj, że te blade/metalowe i tak bardzo mocno hałasująTutaj niestety masz racje ale np uzywałem knocking jaws z jackalla z jakimś tam efektami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Wykopki zrobione. Panowie, jakie macie doświadczenia z przynętami tego typu?Są spinmady, akary, cała masa alliexpresowych twórczości chińskich. Kraje "bywszego sojuza" łowią na nie z powodzeniem sandacze teraz i na lodzie. Ktoś? Coś? Jaka kolorystyka ewentualnie w kontekście sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Salmo mialo cos takiego lowilem na nie klenie na wisloce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Salmo mialo cos takiego lowilem na nie klenie na wisloce . Salmo Zipper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Chciałem to samo napisać, Salmo ma grzechotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 A ten miekki od savage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Salmo praktycznie nieosiągalne są u nas w sklepach, nie robią ich, podobnie jak chubby darterów. Na przyszły sezon przepatrzę runet i zamówię te z alli- polecane przez bywszy sojuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi