mercoss Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 czy możliwa jest zmiana ustawień, a raczej softu, aby w sodzie Humminbird 596c HD kupionej w USA zamienić system metryczny?. Oczywiście język angielski mi nie przeszkadza.pytam ponieważ na https://www.olx.pl/oferta/echosonda-humminbird-596c-hd-CID767-IDhQLvJ.html#68cc509edf jest ciekawa propozycja, ale wadą jest amerykański system metryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 W listopadzie będę sprzedawał taką samą tylko z językiem PL, kupiona w PL zeszłej jesieni, jeszcze rok na gw. ale cena będzie zdecydowanie wyższa niż 550 ale tez sporo taniej niż nowa. Co do zmiany softu to nic nie podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Atakuj kolegę @paprykarz on włada HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Skórka nie warta wyprawki. O ile mnie pamięć nie myli miałem to echo i ten sam problem. Kilka setek to kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 SPrzedana już ale cena byla lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mercoss Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 godski, miałem kupić tą sondę, miałem wszystko dogadane jeżeli chodzi o soft. Jednak skórka okazała się warta wyprawki ;-)) Naprawde fajny zakup ktoś zrobił ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 No zakup jak za darmo. Najtańsza na ebayu 400$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zawsze można zrobić ściągawkę, przestawić się na stopy, albo używać sążni :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mercoss Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Przy tej cenie można było zapłacić za zmianę. Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 godski, miałem kupić tą sondę, miałem wszystko dogadane jeżeli chodzi o soft. Jednak skórka okazała się warta wyprawki ;-)) Naprawde fajny zakup ktoś zrobił ;-). No zakup jak za darmo. Najtańsza na ebayu 400$.Za 400 USD nigdy w życiu bym nie kupił . 5 calowe echo bez DI za prawie 1500 złotych. Bez gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mercoss Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Za 1500 nie, ale za 500 to tak. Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mercoss
czy możliwa jest zmiana ustawień, a raczej softu, aby w sodzie Humminbird 596c HD kupionej w USA zamienić system metryczny?. Oczywiście język angielski mi nie przeszkadza.
pytam ponieważ na https://www.olx.pl/oferta/echosonda-humminbird-596c-hd-CID767-IDhQLvJ.html#68cc509edf jest ciekawa propozycja, ale wadą jest amerykański system metryczny.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi