hanz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Cześć, Pytanie do kolegów z Krakowa. Czy mieliście okazję spiningować na stawie przy centrum handlowym Bonarka (MZW). Nie ma wielu informacji na temat tego zbiornika ... Z tego co znalazłem to był zarybiany leszczem i pstrągiem, ale czy jest szansa na jakiegoś okonia, szczupaka to nie udało mi się ustalić. Będę wdzięczny za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Z tego co pamietam znajomi łowili tam szczupaki jakieś 10 lat temu , żadne okazy ale takie do 60+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 W zeszłym roku na jesieni został złowiony sandacz 88cm, niestety został zjedzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 10 lat to sporo czasu trzeba będzie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ja tam łowiłem 2 lata temu. Spory syf, szczury, a drapieżnik w ilościach śladowych. Wysoka presja kłusownicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 O szczurach to słyszałem - pobliskie centrum handlowe miało z nimi problem. Co rozumiesz przez wysoką presję kłusowniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Rozumiem to, że bardzo dużo tam jest łowiących bez żadnej kontroli. Spróbuj na tym mniejszym stawku, tam kiedyś łowiłem okonie a i szczupaki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi