Skocz do zawartości

Kłusownicza laurka

Jozi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj rano otrzymał z mojej strony człek określający się mianem wędkarza taką oto laurkę. Będąc z drugiej strony zbiornika zaproponowałem mu słownie by do trzeciej wędki podciągnął jeszcze fazę ze słupa. Nic nie odpowiedział, wobec tego otrzymał za wycieraczkę taką oto laurkę. Auto marki honda  na krośnieńskich numerach. Dla równowagi w ostatnią sobotę zj...m  dwóch kłusoli z sanocką rejestracją za zabicie małego szczupaka.post-45918-0-59433200-1475306887_thumb.jpgOto auto biedaka.....

post-45918-0-00188900-1475306844.jpg

post-45918-0-73673100-1475306867_thumb.jpg

• Like 17

Szkoda, że nie dałeś jeszcze fotki dziada (z zamazaną mordą dla świętego spokoju).

Może jakby go kumple rozpoznali, to by zrozumiał co źle robi.

Za daleko był by mu zrobić zdjęcie, vortex 8x25 twarzy nie ujawnił, bo czapkę spuścił na oczy po zj...niu :) .

Józek... Brawo Ty... Jak ktoś z Krosna to może znam dziada... Reklamę bym mu zrobił.

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Aha i dawaj to na fejsa... Ja u Siebie z chęcią udostępnię

Edytowane przez Tomasz eS

Na odrze to na co 2-giej główce łowią na 3 wędeczki. Dwa fiderki w warkocz i spławik w z napływu... kulturka..

A w między czasie co by się nie nudzić to spinning ha ha ha... patolagia w ujjjjj wszędzie

Brawo Józek za postawę !!! gdyby większość z Nas nie przechodziła obok takich faktów było by zdecydowanie lepiej nad wodą  ;)

Osobiście gdy widzę '' dziadostwo '' nad wodą reaguję zawsze - w ten lub inny sposób  :angry:

Trzeba drzeć ryja na dziadów, jeszcze wędki jestem w stanie zdzierżyć ale za krótką rybę paluchy bym połamał.Mam spisane numerki rejestracyjne łódek takich delikwentów ;) Jest kilku emerytów czy tam bezrobotnych którzy zarabiają na codziennym "odłowie" ryb a jak nie biorą to trzeba jechać na trzy wędki a jakże.

Edytowane przez nick

Sam niedawno jednemu trojwedkowcowi zwrocilem uwage. Obrazil sie. I agresywnie zawolal, bo byl na drugim brzegu - a ty zawsze niewymiarowe wypuszczasz? znam was, spinningistow, widze, jakie zabieracie! No to odkrzyklem, ze wypuszczam tez wymiarowe, ostatnio takiego czterokilowca przykladowo. Chyba uznal mnie za wariata, bo przeciez ani takich szczupakow nie ma, ani tym bardziej nikt by, jakby byly, takiego potwora nie wypuszczal, niemniej po kilku minutach zlozyl sie, tlumaczac, ze nic nie bierze...pojechal daleko ode mnie, podejrzewam, ze znowu wyjal 'dwa fiderki plus splawiczek'.

Niby malo grozni sa tacy obdarzeni podzielnoscia uwagi wedkarze, bo w sumie gdy nie bierze, zadna ilosc wedek nie pomoze. Problemem jest jednak erozja szacunku do przepisow...bo jesli dodatkowy kijej, to dlaczego nie dodatkowy szczupaczek? ????

Edytowane przez coloumb
  • Like 1

Kiedyś pływałem sobie "Stynką" mojego taty po grajdołku 20h, coś tam się uwiesiło, przepływając, nie zauważyłem że wpłynąłem w trzeci zestaw pewnego osobnika. Z ryjem na mnie wyjechał, ja zapytałem go, czy nie umie do trzech liczyć.....Chryja się na całą wodę zrobiła......Ale trzecią zwinął ;)

Inny z tekstów na taką okoliczność- autorstwa mojego znajomego: A....kolega utonął?

Edytowane przez Maciej_K

Ale się czepiacie.

Może to był karpiarz nokillowiec, z trzema Pro Logicami na tripodzie, z bezzadziorami na włosie,

matą i sprajem odkażającym.

;)

Nasiedział się na porządnych prywatnych łowiskach i tak z rozpędu "zapomniał się".

Edytowane przez Darecki