Skocz do zawartości

składka wędkarska na 2017

mirekk

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Witam jestem z okręgu Bydgoskiego zobaczcie porozumienie dla "szlachty",opłatę nr 4.Ogółem koszt nizinne to 276 zł w tym 3 zł na żecz macierzystego koła w NnN.+piękny informator niewiadomo po co komu w 21 wieku strata cudzych pieniędzy!!! A zarybienia to ?Fochowcy z PZW twierdzą że trzeba umieć łowić i tyle sami najlepsi. Mamy też odcinek Not Kill na Brdzie odcinek gurski,gdy postanowiłem zadzwonić i zapytać odkąd dokąd to pierwsze pytanie z drugiej strony a co to jest ????.Brawo zarząd !!!

Edytowane przez zzz

+piękny informator niewiadomo po co komu w 21 wieku strata cudzych pieniędzy!!!

Spoko, widzę po okładce, że to Dragon sponsoruje.

ALBO

Informator jest opłacany ze składek członków, a Dragon płaci PZW za reklamę :lol: :lol: :lol: . W takim układzie każdy wygrywa, no prawie każdy  :ph34r: 

Witam jestem z okręgu Bydgoskiego zobaczcie porozumienie dla "szlachty",opłatę nr 4.Ogółem koszt nizinne to 276 zł w tym 3 zł na żecz macierzystego koła w NnN.+piękny informator niewiadomo po co komu w 21 wieku strata cudzych pieniędzy!!! A zarybienia to ?Fochowcy z PZW twierdzą że trzeba umieć łowić i tyle sami najlepsi. Mamy też odcinek Not Kill na Brdzie odcinek gurski,gdy postanowiłem zadzwonić i zapytać odkąd dokąd to pierwsze pytanie z drugiej strony a co to jest .Brawo zarząd !!! attachicon.gifIMG_5021.PNGattachicon.gifIMG_5023.PNGattachicon.gifIMG_5022.PNGattachicon.gifIMG_5022.PNG

Litości... wierze, że jesteś wzburzony, ale na drugi raz sięgnij po słownik ortograficzny zanim klikniesz "wyślij"....

Witam racja nie sprawdźiłem tekstu.Nie jestem wzburzony bo mam gdzieś nie całe 300 zł.Chodzi mi o to kiedy instytucje w kraju zrozumią ze (ludzie nie są dla nich,tylko oni dla ludzi )

(Sama krzyczy) Jeżeli przebywasz w kraju.Ja używam Google Norway i niestety chwilka nieuwagi,i jest to co jest "SORKI"

• 3 tygodnie później...

...Cóż, nie zostaje nic innego jak wyjść na ulice z manifestacją. Dzisiaj to jest w modzie...a jeśli jakieś formacji politycznej zależy na zdobyciu ewentualnych przyszłych wyborców niech się zainteresuje obecnością wędkarzy na ulicy :D

Narzekać można w nieskończoność...podnieść dupę i spróbować coś zrobić...