nalewator Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ktoś wie jak wyglądają porozumienia PZW Opole na 2017r.? na stronie .Pzw Opole nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zzz Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Witam jestem z okręgu Bydgoskiego zobaczcie porozumienie dla "szlachty",opłatę nr 4.Ogółem koszt nizinne to 276 zł w tym 3 zł na żecz macierzystego koła w NnN.+piękny informator niewiadomo po co komu w 21 wieku strata cudzych pieniędzy!!! A zarybienia to ?Fochowcy z PZW twierdzą że trzeba umieć łowić i tyle sami najlepsi. Mamy też odcinek Not Kill na Brdzie odcinek gurski,gdy postanowiłem zadzwonić i zapytać odkąd dokąd to pierwsze pytanie z drugiej strony a co to jest ????.Brawo zarząd !!! Edytowane 14 Lutego 2017 przez zzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 +piękny informator niewiadomo po co komu w 21 wieku strata cudzych pieniędzy!!!Spoko, widzę po okładce, że to Dragon sponsoruje.ALBOInformator jest opłacany ze składek członków, a Dragon płaci PZW za reklamę :lol: . W takim układzie każdy wygrywa, no prawie każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam jestem z okręgu Bydgoskiego zobaczcie porozumienie dla "szlachty",opłatę nr 4.Ogółem koszt nizinne to 276 zł w tym 3 zł na żecz macierzystego koła w NnN.+piękny informator niewiadomo po co komu w 21 wieku strata cudzych pieniędzy!!! A zarybienia to ?Fochowcy z PZW twierdzą że trzeba umieć łowić i tyle sami najlepsi. Mamy też odcinek Not Kill na Brdzie odcinek gurski,gdy postanowiłem zadzwonić i zapytać odkąd dokąd to pierwsze pytanie z drugiej strony a co to jest .Brawo zarząd !!! IMG_5021.PNGIMG_5023.PNGIMG_5022.PNGIMG_5022.PNG Litości... wierze, że jesteś wzburzony, ale na drugi raz sięgnij po słownik ortograficzny zanim klikniesz "wyślij".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Nie trzeba sięgać po słownik. Przeglądarka sama KRZYCZY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zzz Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam racja nie sprawdźiłem tekstu.Nie jestem wzburzony bo mam gdzieś nie całe 300 zł.Chodzi mi o to kiedy instytucje w kraju zrozumią ze (ludzie nie są dla nich,tylko oni dla ludzi )(Sama krzyczy) Jeżeli przebywasz w kraju.Ja używam Google Norway i niestety chwilka nieuwagi,i jest to co jest "SORKI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ...Cóż, nie zostaje nic innego jak wyjść na ulice z manifestacją. Dzisiaj to jest w modzie...a jeśli jakieś formacji politycznej zależy na zdobyciu ewentualnych przyszłych wyborców niech się zainteresuje obecnością wędkarzy na ulicy Narzekać można w nieskończoność...podnieść dupę i spróbować coś zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi